Sayfa 2 / 896 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe yönetimi ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını başladı. Sarı lacivertli kulüp Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ile anlaşırken, transferi sonlandırmak için futbolcuların kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Sercan için pazarlık

Fenerbahçe ara transfer dönemi başlamadan bombaları patlatmaya başladı. Sarı-Lacivertli yönetim, Bursaspor'da bu sezon yıldızı parlayan İngiliz kulüplerinin de ilgilendiği genç forvet Sercan ile anlaşmaya vardı. Bursaspor kulübü Sercan'ın borsenvisi için 5 milyon Euro isterken, sarı lacivertli kulüp bonservis bedelini aşağı çekmek için yeşil beyazlı yönetim ile görüşmelerini sürdürüyor. Anlaşma sağlanması halinde Sercan devre arasında Fenerbahçe forması giyecek.

Orta sahaya takviye

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı bir başka futbolcu ise Ankaragücü'nün genç sağ kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin.Sarı-Lacivertli ekip, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım'ın ardından, ligde zor günler yaşayan Ankaragücü’nün orta sahasında görev yapan 24 yaşındaki başarılı futbolcusunu da transfer etti. Başkent ekibinin geçtiğimiz sezon 250 bin dolar ödeyerek Boluspor’dan aldığı Gökhan Emreciksin için Sarı-Lacivertli ekibin Ankaragücü’ne 1 milyon 800 bin dolar bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

Terim’in de gözdesi

Geçtiğimiz yıl Ankaragücü formasıyla ligde 2 gol atan genç futbolcu, bu sezon şu ana kadar 3 gol kaydetmeye muaffak oldu. Performansıyla Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in de izlediği oyuncular arasına giren Gökhan, mart ayında Beyaz Rusya, kasım ayında da Avusturya ile oynanan maçlarda milli takım kadrosuna da davet edilmişti. Orta sahada görev yapan genç futbolcu oyunun hem hücum hem savunma yönünün başarıyla uyguluyor.

Hakan CAN
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaraspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Özer Hurmacı'yı sezon sonuna kadar hiçbir takıma vermeyeceklerini söyledi.

Gökçek, yaptığı açıklamada, Özer'in çok iyi bir sezon geçirdiğini belirterek, ''Gazetelerde yer alan rakamları bir kenara koyun, 10 milyon Avro da verseler biz Özer'i satmayı düşünmüyoruz. Özer'in bir başka takıma transferiyle ilgili haberler tamamen gerçek dışı'' diye konuştu.

Kendilerine şu ana kadar hiçbir kulüpten resmi teklif gelmediğini vurgulayan Gökçek, ''Özer, sezon sonuna kadar Ankaraspor formasını giyecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

LigTV
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Özer Hurmacı takımı gençleştirme durumu için çok iyi bir transfer olabilirdi aslında..

ama olsun sene sonunda daha iyi bir şekilde belki tekrardan Fenerbahçe Gündeminde olabilir.
    Last edited by World Hollow o1 : 17.Aralık.2008 at 12:52 Reason: yazı hatası

Nesil
    2006

Default Heyecan Verici

Heyecan Verici

İkinci yarıda Fenerbahçe forması giymeye hazırlanan Gökhan Emreciksin, Alex, Deivid, Güiza gibi yıldızlarla aynı takımda oynamanın büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Başarıyla Taşırım

Fenerbahçe'nin, ocak ayında kadroya katmak için kendisi ve kulübü Ankaragücü ile anlaşmaya vardığı Gökhan Emreciksin, “Fenerbahçe gibi bir takımdan teklif almak mutluluk verici” dedi. Menacerinin, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yaptığı görüşmelerde büyük oranda anlaşma sağlandığını ifade eden Gökhan, “Bana, Ankaragücü yönetimiyle anlaşıldığını da bildirdi. Transferim gerçekleşirse, Sarı-Lacivertli formayı başarıyla taşıyacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Çok Çalışmalıyım

Alex, Deivid, Güiza gibi yıldızlarla aynı takımda forma giymenin heyecan verici olduğunu vurgulayan genç oyuncu, şunları söyledi: “İstanbul’a yabancı değilim. Ailem orada yaşıyor. Ankaragücü’nde göstermiş olduğum performansı İstanbul’da daha da artırabilirim. Tabii ki çok çalışmam gerekecek. Bunun bilincindeyim. Kendime olan güvenim tam. İçimdeki Ankaragücü sevgisi her zaman sürecek. Çünkü bu noktaya gelmemde Ankaragücü’nün payı çok büyük.”

Transferin Perde Arkası

Gökhan Emreciksin’i Beşiktaş da istiyordu. Siyah-Beyazlı yöneticiler, genç futbolcu için Ankaragücü’ne 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak bu para, 2 sene içinde taksit taksit ödenecekti. Fenerbahçe ise 1 milyon 800 bin Euro’luk teklifte bulundu. Sarı-Lacivertliler’in 200 bin Euro az önermesine karşın, bu işi bitirmesinin sırrı ise ödemeyi peşin yapacak olmalarıydı. Böylece peşin paraya iş bitti.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transfer olduysa hayırlı olsun..

inşALLAH istediğini hak ederek alır..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gökhan iyi bir transfer en azından hücum gücümüze katkı sağlayacak.Drippligleri,sert sutları cok iyi...
    Hayırlı olsun

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Gökhan iyi bir transfer en azından hücum gücümüze katkı sağlayacak.Drippligleri,sert sutları cok iyi...
    Hayırlı olsun

Umarim Gökhan´in transferi sonradan Kazim,Burak,Ali Bilgin fiyaskolarina dönmez.
    Ve umarim sadece büyük maclar da iyi performans gösteren oyunculardan degildir.
    Yetenekli bir futbolcu,umarim Fenerbahce´ye yararli olur ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Umarim Gökhan´in transferi sonradan Kazim,Burak,Ali Bilgin fiyaskolarina dönmez.
    Ve umarim sadece büyük maclar da iyi performans gösteren oyunculardan degildir.
    Yetenekli bir futbolcu,umarim Fenerbahce´ye yararli olur ...
    İnsallah temennilerine katılamamak elde değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Değil Baran değil. Ben Eskişehirspor maçında izledim Gökhan Emreciksin'i futboluna hayran kaldım. Hızlı, teknik, vuruşları iyi tam Fenerbahçe'ye uyacak bir futbolcu. Belki de Fenerbahçe yılın transferini yaptı eğer bu transfer gerçekleştiyse...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun Fb'ye...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

iyi oyuncu ama besiktas macinda dikkat ettim daha dogrusu genelde dikkat ettim, takim oyunu oynamiyor sürekli kendisini düsünüyor müsayit durumlarda arakadaslarini görmüyor özellikle bjk macinda hic begenmedim ayagina gelen her topu kaleye vurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turkcell Süper Lig'in en genç kadrosuna sahip Hacettepe'nin kaptanı Orhan Şam ( 22 ), ligin en genç kaptanı olma unvanını elinde bulunduruyor. Orhan "Fenerbahçe'de oynamayı kim istemez" dedi.
    Turkcell Süper Lig'de şu ana kadar 9 gol atıp, 23 gol yiyerek 9 puan toplayabilen Hacettepe'nin kaptanı Orhan Şam, yaptığı açıklamada iyi oynadıklarını, ancak iyi oyunu skora yansıtamadıklarını belirterek, “Lig sıralamasındaki durumumuza çok üzülüyorum. Ancak oynadığımız futbolu herkes görüyor. Bu nedenle ligden düşme korkumuz yok. İyi oynamaya devam ettikçe puanların da geleceğini biliyoruz” dedi.
    Hacettepe olarak geçen sezondan çok daha fazla gol pozisyonuna girdiklerini kaydeden genç kaptan, şöyle devam etti: “Her maç en az 5-6 tane pozisyona giriyoruz. '3 büyük, 4 büyük' fark etmiyor, bütün maçlarda iyi oynuyoruz. Bunu da herkes görüyor. Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamada Bülent Uygun hocam da iyi oyunumuzdan bahsetti. Bu açıklamayı yaptığı için Bülent hocamın ellerinden öpüyorum. Biz iyi oynuyoruz. Bir maç kazansak, gerisinin geleceğinden eminim. Devre arasını da iyi değerlendirirsek, kötü günler geride kalacaktır.
    Ayrıca, 'teknik direktör değişikliği fayda etmedi' eleştirileri yapılıyor. Osman Özdemir hocamız da Erdoğan Arıca hocamız da hem iyi insan, hem de iyi teknik direktör. Girdiğimiz pozisyonları gol yapabilsek, bunlar hiç konuşulmayacak. Geride kalan 15 maçın, en az 13'ünde iyi oynadık. Oynadığımız oyunu skora yansıtabilsek şu an en az 20 puanımız olurdu” diye konuştu.
    TURKCELL SÜPER LİG'İN EN GENÇ KAPTANI

Üst üste maç kaybeden bir takım da kaptanlık yapmanın çok zor olduğunu belirten Orhan Şam, kazanan bir takımda kaptanlık yapmanın ise çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.
    Takımın şu anda ligdeki durumunun iyi olmadığını, bu nedenle de kendisine çok iş düştüğünü işaret eden Orhan, futbolcu arkadaşları ile sürekli konuşarak, onların dertlerini paylaşarak teknik direkleri Erdoğan Arıca'ya elinden geldiği kadar yardım etmeye çalıştığını söyledi. Ligin en genç kaptanı unvanına sahip Orhan Şam, 22 yaşında olmasının kaptanlığına ilişkin bir sorun yaratmadığını kaydederek, “Genç arkadaşlardan oluşan bir ekibiz. Çoğu arkadaşımla uzun yıllardır tanışıyoruz. Kişiliğimi bildikleri için de artık her şey oturdu” dedi.
    “(A) MİLLİ TAKIMA NEDEN ÇAĞRILMADIĞIMI ANLAYAMIYORUM”

Milli Takım'ın her kademesinde görev aldığını ve Ümit Milli Takım'da da kaptanlık yaptığını belirten Orhan, (A) Milli Takım kadrosuna ise neden çağrılmadığını anlayamadığını ifade etti.
    Ümit Milli Takım'da beraber oynadığı arkadaşlarının hepsinin (A) Milli Takım kadrosuna çağrıldığını belirten Orhan, şöyle devam etti: “Ankaraspor'da oynayan Özer Hurmacı ve benim haricimdeki bütün Ümit Milli Takım kadrosunda beraber yer aldığımız arkadaşlar (A) Milli Takıma çağrıldılar. Onların çağrılmaları elbette beni mutlu ediyor, ancak ben neden çağrılmıyorum anlayamıyorum. Geçen sezon 34 maçın hepsinde forma giydim. Ümit Milli Takım'da kaptanlık yaptım. (A) Milli Takım'da olmayı, o forma altında futbol oynamayı çok istiyorum. Benim için ay-yıldızlı formanın anlamı çok büyük.”
    “FENERBAHÇE'DE OYNAMAYI KİM İSTEMEZ”

Orhan Şam, Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin basında çıkan haberlerle ilgili olarak, henüz kendisine ulaşan bir teklifin olmadığını söyledi.
    Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu kaydeden Orhan, basında çıkan transfer haberlerine ilişkin olarak, “Fenerbahçe'de oynamayı kim istemez. Ancak benim 3 senelik daha kontratım var. Sezon başında Galatasaray resmi teklif yapmıştı fakat kulübüm beni bırakmak istemedi. Fenerbahçe büyük camia. Sarı-lacivertli takımda oynamayı tabi isterim, ama son söz kulübümün” şeklinde konuştu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    iyi oyuncu ama besiktas macinda dikkat ettim daha dogrusu genelde dikkat ettim, takim oyunu oynamiyor sürekli kendisini düsünüyor müsayit durumlarda arakadaslarini görmüyor özellikle bjk macinda hic begenmedim ayagina gelen her topu kaleye vurdu.
    Oynamassa sonu Kazım gibi olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Heyecan Verici

İkinci yarıda Fenerbahçe forması giymeye hazırlanan Gökhan Emreciksin, Alex, Deivid, Güiza gibi yıldızlarla aynı takımda oynamanın büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Başarıyla Taşırım

Fenerbahçe'nin, ocak ayında kadroya katmak için kendisi ve kulübü Ankaragücü ile anlaşmaya vardığı Gökhan Emreciksin, “Fenerbahçe gibi bir takımdan teklif almak mutluluk verici” dedi. Menacerinin, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yaptığı görüşmelerde büyük oranda anlaşma sağlandığını ifade eden Gökhan, “Bana, Ankaragücü yönetimiyle anlaşıldığını da bildirdi. Transferim gerçekleşirse, Sarı-Lacivertli formayı başarıyla taşıyacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Çok Çalışmalıyım

Alex, Deivid, Güiza gibi yıldızlarla aynı takımda forma giymenin heyecan verici olduğunu vurgulayan genç oyuncu, şunları söyledi: “İstanbul’a yabancı değilim. Ailem orada yaşıyor. Ankaragücü’nde göstermiş olduğum performansı İstanbul’da daha da artırabilirim. Tabii ki çok çalışmam gerekecek. Bunun bilincindeyim. Kendime olan güvenim tam. İçimdeki Ankaragücü sevgisi her zaman sürecek. Çünkü bu noktaya gelmemde Ankaragücü’nün payı çok büyük.”

Transferin Perde Arkası

Gökhan Emreciksin’i Beşiktaş da istiyordu. Siyah-Beyazlı yöneticiler, genç futbolcu için Ankaragücü’ne 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak bu para, 2 sene içinde taksit taksit ödenecekti. Fenerbahçe ise 1 milyon 800 bin Euro’luk teklifte bulundu. Sarı-Lacivertliler’in 200 bin Euro az önermesine karşın, bu işi bitirmesinin sırrı ise ödemeyi peşin yapacak olmalarıydı. Böylece peşin paraya iş bitti.

Kaynak: Fanatik
    Doğru da olsa kaynak Fanatik ise kesinlikle inanmıyorum.
    Fanatik haberleri girilmezse çok iyi olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Yılmaz'ı gördük, artık büyük takımlarda mı diyim yoksa İstanbul'da mı diyim, bi şekilde yapamadı işte. Eğer transfer gerçekse izleyip göreceğiz, onun dışında 3 büyüklerin birazcık parlayan her adamı gereği var mı yok mu düşünmeden alması çok ilginç. Fb de Kazım, Ali bilgin ve Burak varken Hatta Deivid'i bile sayabiliriz bir başka sağ kanat oyuncusunun alınması gereksiz olur, Ali Bilgin ve Burak yetersiz olabilir hatta gönderilecek bile olabilir, benim demek istediğim de bu zaten, bu adamlarda 1 senelik performanslarına göre büyük takımların yolunu tuttular, Ali fenere, Burak da Beşiktaş'a çok büyük işler başararak gelmedi, Burak yapamayacağını belli etmesine rağmen gitti fener aldı, bile bile hata yaptı.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ah Gökhan ah...

Daha 2 sene önce Boluspor 'da iken yırtınıyordum bu oyuncu büyük topçu olacak diye.Hatta Burak abi (El-Hadji) ile az mı msn'de konuşmuştuk Gökhan Emreciksin ile ilgili...

Şimdi nerelere kadar geldi,bu oyuncu da büyük gelecek var.Umarım 3 büyükler hemen alıp da köreltmez.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burak alindi, ve yaptigini gorduk. Oynamayan Ali Bilgin bile ondan once maclara ilave edildi.

Gokhan in isi cok zor, ins kalici olur ve Fenerbahcede uzun yillar oynar.

Sheriff Misafir

İyi oynarsa devamlı forma alır fakat oynamazsa Ali Bilgin gibi Burak Yılmaz gibi kulübenin bekcisi olur..

Ali Bilgin'den bir şey olmaz ama Burak Yılmaz için aynı şeyi söylemem, zira çok fazla forma şansı bulamadı, ayrıca forvette daha verimli olduğunu düşünüyorum, o bölgede şans verilirse başarılı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe ile anlaştığı öğrenilen 17’lik Abdülkadir Kayalı, "Özgüvenim yüksek. Chelsea'li Deco’yu kendime örnek aldım" dedi.

Fenerbahçe ile anlaştığı öğrenilen 17’lik Abdülkadir, ünlü teknik adamlar tarafından "süper" olarak değerlendirildi. Ankaragücü ile yollarını tamamen ayıran genç futbolcu, geçen yıl Antalya’da yapılan 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası ünlü teknik adamlar tarafından "en iyi ön libero" seçildi.

Futbola 6 yıl önce A.Gücü futbol okulunda başlayan ve merdivenleri hızla tırmanan genç oyuncunun, güçlü fiziği, üstün oyun zekası ve müthiş tekniği ile önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de çok rahat oynayabileceği vurgulandı.

Geçen yıl Manchester City’nin davetlisi olarak İngiltere’ye giden genç oyuncu, "Daha önce de Juventus, Bolton Wanderers, Totthenam ve Arsenal’den teklif almıştım. Teklifler devam ediyor. Hedefim Avrupa’da futbol oynamak. Kendime Chelseali Deco’yu örnek aldım. Öyle ki günün birinde Deco’nun yerinde ben oynayacağım" dedi.

Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın’ın 5 yıllık sözleşme teklifini kabul etmediği için iki ay önce PAF takımına gönderilen genç oyuncu, kendisini yetiştiren Arif Peçenek’e şükran borcu bulunduğunu vurguladı.

(Hürriyet)
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Emreciksin taraflı tarafsız bir çok kişinin beğendiği bir isim.Yetenekli bir oyuncu olduğundan şüphe yok.Umarım bir çok akranı gibi İstanbul'a gelipte sönen isimlerden olmaz.Fenerbahçe bu oyuncuyu iyi değerlendirirse Gökhan Gönül gibi bir futbolcusu daha olur.Hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...

Sözleşmesini uzatarak Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirten yıldız oyuncu, "Net bir şekilde söylemek gerekirse, ben Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum. Bu konuda bir çok şey konuşuldu ama, burada kalmak istediğimi kulübüm de biliyor. Zaten görüşmeler başladı ve bir çok konuda anlaşmalar oldu. Ancak Başkanımız kendisi için çok önemli olan bir yakınını kaybettiği için, görüşmeler şimdilik kesildi. Sanırım Ocak'ta yeniden görüşmelere başlayacağız. Önemli olan; benin Fenerbahçe'de devam etmek istemem ve kulübümün de bunu bilmesi" dedi.

Sporx

_________

Fenerbahçe'deki performansıyla sarı-lacivertli takımın tarihine damgasını vuran Alex de Souza, sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatırsa sarı-lacivertli ekipte en uzun süre forma giyen yabancılar arasında üste çıkabilir. Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de devam etmek istediğini bildiren Brezilyalı futbolcu, 5. sezonunu geçirdiği sarı-lacivertli ekiple sözleşme yenilediği takdirde, takımıyla birlikteliğini daha uzun yıllara taşıyacak.

Sarı-lacivertli formayla geride bıraktığı 4 dönemde, bir sezonda ortalama 48 maçta sahada yer alan Alex, en az 2 yıllık sözleşme yenilemesi durumunda, şu anda 218 olan maç sayısını 300'ün üzerine çıkaracak. Son 4 sezondur ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe'ye damgasını vuran Brezilyalı futbolcu, 293 maça çıkan Nijeryalı futbolcu Uche (Deniz Uygar) ve 260 maça çıkan Aurelio'nun ardından 3. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'ye 2004-2005 sezonunda transfer edilen Alex, 3 yıllık sözleşmesini tamamladıktan sonra sarı-lacivertli kulüple 2007-2008 sezonu öncesi 2 yıllık daha mukavele yapmıştı.

AA

Alex Le Sonsuza
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayır ya uzatmaya gerek yok

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

F.Bahçe'den Topuz harekatı!
    Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek olan Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Gökhan Emreciksin'in ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.
    Fenerbahçeli yöneticilerden Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı dün Ankara'da bulunan Kayserisporlu idarecilerle biraraya geldi. İki tarafın Mehmet Topuz'un sarı-lacivertli kulübe transferi için pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Sözleşmesi 2010 yılında bitecek Topuz'u kadrosuna katmak isteyen F.Bahçe'nin, transferi birkaç gün içerisinde bitirebileceği ifade edildi.

YABANCI DA GELEBİLİR

Öte yandan sarı-lacivertli kurmayların Sivas'ın golcüsü Mehmet Yıldız ve Bursasporlu Sercan Yıldırım için de nabız yoklamaya devam ettiği belirtildi. F.Bahçe, devre arasında Şilili Maldonado'yu elinden çıkarabilirse, yabancı bir futbolcunun transferi de gündeme gelecek.

21.12.2008

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor'da basın ve taraftar ilişkileri 2. başkan Türker Horoz'a bağlanmış. Bugün Mehmet Topuz haberini yalanladı. Önümüzdeki günlerde çıkacak olan tüm Mehmet Topuz haberlerini Türker Horoz yalanlayacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Habercilerin ekmeğini ellerinden alıyorlar yazıktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Habercilerin ekmeğini ellerinden alıyorlar yazıktır..
    İşte bu o kadar kolay değil Oğuz. Fotomaç yine aynı haberi yaptı.

Devre arası transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Boca Juniors'ın defansif orta saha oyuncusu Fabian Vargas'ı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. 29 yaşındaki oyuncunun kulübü ile de temasa geçen yönetim transferi bir an önce sonlandırmak istiyor.

Teknik direktör Luis Aragones'in verdiği rapor doğrultusunda Maldonado ile yollarını ayırarak yabancı kontenjanını boşaltmaya hazırlanan Fenerbahçe, Boca Juniors'ın defansif orta saha oyuncusu fabian Vargas ile temasa geçti.

Oyuncunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği, sarı-lacivertli kulübün Boca Juniors kulübü ile de pazarlıklara başladığı öğrenildi.

Hem savunmada hem de orta sahada görev yapabilen Fabian Vargas, 1980 doğumlu... 9 kez Kolombiya Milli Takımının formasını giyen tecrübeli oyuncu, 5 yıl boyunca ülkesinde America De Cali takımında oynadıktan sonra 2004 yılında Boca Juniors'a transfer oldu.

Arjantin ekibinde iki yılda 27 kez forma giyen Vargas, İnternacional takımında 1 yıl kiralık oynadıktan sonra yeniden Boca'ya döndü. 2008 yılında toplam 29 maça çıkan Vargas, 2 de gol attı.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Al Maldonado'yu vur Vargas'a...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ÖnLibero haberlerini Afrikalı birini yapsalar bari. Belki bizimkilerin aklına gelir falan.

Mesaj Yetkileri