Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
1 ile 30 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhan ve Mehmet Güven'i tartışmam bile..Emre'ye aynen katılıyorum..Mehmet güven yıllardır kendini hiç geliştiremedı.Ona verilen sans bir Oguz'a bir Özgürcan'a verilmedi..Haaa Hakkınıda yemeyelim Gençlerbirligi maçında çok begendim..Umarım devamı gelir.Emre'nin kurdugu kadroyu bende düsünüyorum umarım hocamızda aynı kadroyu çıkarır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ayhan ve Mehmet Güven'i tartışmam bile..Emre'ye aynen katılıyorum..Mehmet güven yıllardır kendini hiç geliştiremedı.Ona verilen sans bir Oguz'a bir Özgürcan'a verilmedi..Haaa Hakkınıda yemeyelim Gençlerbirligi maçında çok begendim..Umarım devamı gelir.Emre'nin kurdugu kadroyu bende düsünüyorum umarım hocamızda aynı kadroyu çıkarır
    Ya yapmayın Allah aşkına ayhan bu sezon iç iyi felan oynamıyor top kapmada bile çok aciz..Belki derbi atmosferiyle yarın farklı oynar bilemem ama genel olarak durum bu..Ankaraspordaki teo weeks bile çok daha iyi ayhandan abartmayın..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ya yapmayın Allah aşkına ayhan bu sezon iç iyi felan oynamıyor top kapmada bile çok aciz..Belki derbi atmosferiyle yarın farklı oynar bilemem ama genel olarak durum bu..Ankaraspordaki teo weeks bile çok daha iyi ayhandan abartmayın..
    M.Güven'in oyunu neden iyi gözüktü anlatayım;

M.Güven G.Birligi macında iyi oynadı ama neden?Çünkü yanında her yere basan defansif görevleri mükemmel bir şekilde yerine getiren Mehmet Topal vardı M.Güven'e AYHAN kadar iş düşmedi ama Ayhan.Ayhan oynadıgı dönemde orta sahada mecburiyetten Meira oynuyordu ve Meira'da Mehmet Topal gibi degildi onun gibi kosuyor pres yapmıyordu.Ayhan 2 kişilik oynuyordu affedersin ama bi taraflarını yırtıyordu,sorumluluk alıyordu.M.Güven'in sorunluluk aldıgı FTK Ankaraspor macında gördük üst üste pas yapamadı.Ayhan bu takımın belli bir yere kadar ilk 11'inde banko oyuncusudur.Kötü oynayabilir,abuk sabuk paslar atabilir,ama onun kadar takımda çok az mücadele eden ve sorumluluk alan 3-4 futbolcu var.Yani Ayhan'a sallayanlar biraz daha düşünsün. Ayhan-Barış-M.Topal bu 3'lü mükkemmel olucak.Türkiye'de çok az Ayhan gibi oyunu 2 yönlü oynayan futbolcu,degerini bilmeliyiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Rahat maç olacak diyen Galatasaraylı arkadaşlarım ben sizin kadar rahat değilim. Sonuçta Beşiktaşla oynuyoruz ve favoriyiz yani biz değiliz rahat olan. Favoriler kazanmak zorundadır ve rahat olmazlar. Bence kolay maç olmayacak bizimde Beşiktaşında yapamadığı şey belli Takım savunması. Orta sahası forvetini daha iyi çalıştıran takım kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Rahat maç olacak diyen Galatasaraylı arkadaşlarım ben sizin kadar rahat değilim. Sonuçta Beşiktaşla oynuyoruz ve favoriyiz yani biz değiliz rahat olan. Favoriler kazanmak zorundadır ve rahat olmazlar. Bence kolay maç olmayacak bizimde Beşiktaşında yapamadığı şey belli Takım savunması. Orta sahası forvetini daha iyi çalıştıran takım kazanır.
    Çok güzel söylemişsin abi. Bunlara örnekte gördük. Galatasaray Şükrü Saraçoğluna gelirken herkes fark olur falan diyodu ama fark yedi gitti. Beşiktaş geldi kesin yenerler formdalar falan dendi, Onlarda yenildi evlerine döndü. Sonuçta bir Anadolu takımıyla oynanan maçlar değil bunlar. 2 Ezeli rakibin yaptığı maçlar ve hiçbir zaman favorisi olmaz.

Mesaj Yetkileri