Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Var mı böyle bir şey?

Angry Var mı böyle bir şey?

buda mı başımıza gelcekti..middlesbrough man.city fa cup finali oynuyorum..maç uzatmalara gitti golsüz beraberlik devam etti.ve penaltılara kaldı.penaltı kullanacak oyuncularımı seçmemi istedi seçtim ve tamam dedim.penaltılar bi anda bitti ve 106. dk da gol oldugunu yazdı ve finali kaybettim..ama maçın tekrarını izlemeye kalktıgımda penaltıları oynadıgımı gösterdi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

valla çok ilginç bi durum

2. resime bakarsanız 106. dk da olan golün alt cetvelde olmadıgnıda göreceksiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu görüntüyü hemen maçtan sonra mı aldın yoksa yarım sezon ilerledikten sonra mı?2 farklı tarih kafamı karıştırdı.

Acaba penaltılarda sen kazansan sonuç ne olacaktı ?

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bu görüntüyü hemen maçtan sonra mı aldın yoksa yarım sezon ilerledikten sonra mı?2 farklı tarih kafamı karıştırdı.

Acaba penaltılarda sen kazansan sonuç ne olacaktı ?

abi resmi upload yapmaya çalışıyodum ama göstermiyordu.yine deniyim dedim bu sefer gösterdi..sezona devam ettim onun için farklı tarihler..penaltılarda ben kazansam nolacak bilmiyorum valla.deli etti beni ama..ben penaltıları beklerken bi an oyun oldu bittiye geldi.maçın tekrarını izledim penaltılar olmuş ama dk 106 da golde olmuş..karışık bir durum imkanım olsa oyun yapımcılarına gönderecem oyunumu belki örnek teşkil eder bazı şeylerde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Senin yerine açarım konuyu bakalım ne diyecekler sigames'te?

Hoş olmuş ama.Şimdiye kadar ki oyunun en ilginç görüntüsü bu.Sanki penaltılar atıldıktan sonra pardon siz gol atmıştınız dalgınlığıma gelmiş gibi olmuş

Senin yerine açarım konuyu bakalım ne diyecekler sigames'te?

Hoş olmuş ama.Şimdiye kadar ki oyunun en ilginç görüntüsü bu.Sanki penaltılar atıldıktan sonra pardon siz gol atmıştınız dalgınlığıma gelmiş gibi olmuş
    abi mümkünse aç..istediğin ss varsa onlarıda yollarım ama belki nasıl eziyet çektiğimizi görürler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıyorum şimdi.Bu iki resim yeter zaten

Açıyorum şimdi.Bu iki resim yeter zaten
    abi link verirsen sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi sende oyunun save i var mı? istiyorlar da kontrol için.ilgilerini çekti

sports intractive i dumura uğrattım
    Last edited by realbeck : 16.Aralık.2008 at 17:03 Reason: yazım yanlışı

aynı olay bendede olmuştu.galatasarayla yeni kariyer açmıştım. Süper Kupada Kayserispor maçı vardı. maç berabere bitti penaltılar oldu.penaltılar bi anda geçti aynı arkadaştaki gibi.maçı kayseri aldı gösterdi oyun bitimindede..

sakary Ali Misafir

ne dedi Sigames?

Nesil
    2006

Baba Hamdi. Link'i verebilir misin?. Merak etim yazılanları. =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batucum maçın görüntülerini ftp ye yükler misiniz dedi.Sonrada teşekkürler dedi.Bir daha da ses çıkmadı bilemiyorum ne diyecekler.İncelemede şu an

http://community.sigames.com/showthread.php?p=2302013

Harbi den Cok tatLi bi bug ya :Pp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası sigames biraz kot oldu
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

herşeyi ftp'ye yükletiyorlar zaten Ama birşey oldugu yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Neler oluyo böyle ya bu oyun iyice sapıttı artık oynayasım gelmiyo artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet Emrecim.Ftp'deki maçları izledim bazılar süper Ama çoğuna yanıt yok

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet Emrecim.Ftp'deki maçları izledim bazılar süper Ama çoğuna yanıt yok
    ftp'yi arada temizliyorlar utançtan heralde ilk zamanlar hepsi duruyordu çarşaf çarşaf hatalo oyunlar maçlar vs.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

ayni hata baska birindede cikmis
    http://community.sigames.com/showthread.php?t=81657

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Yazılanların Hiç Birinden Çakmıyom Ben
    malatyAdana!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Yazılanların Hiç Birinden Çakmıyom Ben
    adam 117 dakikada gol atmis ama mac penaltilara gitmis

dikkatimi ceken bu hatanin sirf FA cupda olmasi, sigamesin forumuna yazanda FA kupasinda olmus realbeckdede aynen FA kupasinda olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    adam 117 dakikada gol atmis ama mac penaltilara gitmis

dikkatimi ceken bu hatanin sirf FA cupda olmasi, sigamesin forumuna yazanda FA kupasinda olmus realbeckdede aynen FA kupasinda olmus
    O Zman FA Cup da sorun vardır
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    ondan da maçın save ni isterler üzerine teşekküer ederler sonra hiç birşey olmamış gibi yola devam ederler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bunlar yamayı nasıl 2-3 gün içinde çıkarıcaklar çok merak ediyorum oyun hata dolu , bu kadar hatayı oyunu çıkartmadan önce görmedilermi oda ayrı bir tartışma konusu tabikii , herneyse bunun gibi bi sürü hata dolu umarım o FTP deki dosyalar üzerinde inceleme yapıyorlardır..hayırlısı olsun , 9.2 yi beklemedeyim büyük bir umutla..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bir tane bug gördüm tam bomba

Çocuk Reading'i almış. Euro Cup ilk tur eleme grubunda Tb takımı ile maç yapıyor TB takımı ile rövanş maçı yapmadan yine arada ilk tur öneleme maçı diye Zeta takımıyla maç yapıyor

Olay burada da bitmiyor 2. ön eleme turu kuraları önceden belli olan Sloboda takımı ama bu çocuk iki takımı yenip bir turgeçtikten sonra bu sefer ikinci tur öneleme turunda hem Sloboda ile karşılaşıyor ,o sırada bir çekim daha oluyor bir de Metalurgs'la karşılaşıyor ve de yine ikinci tur öneleme grubu.

Ve çözüm için önden bir şaşkınlık ardından da maç dosyasını ekler misiniz yanıtı geliyor sonra o da kesmiyor save dosyasını da istiyorlar

Bu oyunu test edenleri ayakta alkışlamak lazım. O kadar güzel bir yalan yanlış test politikasıyla çıkmış ki oyun ,herkeste farklı farklı hatalar başgösteriyor.Hatta hatalar bir orjinal cdden başka bir orjinal cdye göre de farklılık gösteriyor.Bunu becerebilmek de büyük bir başarı ,kutlamak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bir tane bug gördüm tam bomba

Çocuk Reading'i almış. Euro Cup ilk tur eleme grubunda Tb takımı ile maç yapıyor TB takımı ile rövanş maçı yapmadan yine arada ilk tur öneleme maçı diye Zeta takımıyla maç yapıyor

Olay burada da bitmiyor 2. ön eleme turu kuraları önceden belli olan Sloboda takımı ama bu çocuk iki takımı yenip bir turgeçtikten sonra bu sefer ikinci tur öneleme turunda hem Sloboda ile karşılaşıyor ,o sırada bir çekim daha oluyor bir de Metalurgs'la karşılaşıyor ve de yine ikinci tur öneleme grubu.

Ve çözüm için önden bir şaşkınlık ardından da maç dosyasını ekler misiniz yanıtı geliyor sonra o da kesmiyor save dosyasını da istiyorlar

Bu oyunu test edenleri ayakta alkışlamak lazım. O kadar güzel bir yalan yanlış test politikasıyla çıkmış ki oyun ,herkeste farklı farklı hatalar başgösteriyor.Hatta hatalar bir orjinal cdden başka bir orjinal cdye göre de farklılık gösteriyor.Bunu becerebilmek de büyük bir başarı ,kutlamak lazım
    Bunu bende okudum koptum resmen yaaa..ne kadar hatalı bir oyun yaa bide dediğiniz gibi oyundan oyunada hatalar değişiyor onlarıda kutlamak lazım
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Valla Allaha şükür henüz öyle ilginc hata ile karşılaşmadım Genel olarak sakatlıklar forvet lerin düsük ortalamaları falan Halime sükrediyorum simdi hele Baba Hamdi nin yazdıgı hata tam bomba olmus eleman 4 takım elemiş hepsi de 2. tur

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri