1 ile 30 arası toplam 247 sonuç

Konu: Total Dominasyon – Sadece Taktik Değil, Felsefe [9.0.1 versiyonu için]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ile 3. sezonumdayım..Taktiği kullanmaya başlayalı ligde 4-5 hafta geçti ve her maçım 1 farkla bitiyor..

Hücum hattımda; Arda, Elano, Rafael van der Vaart, Jan Vennegoor of Hesselink, Xisco gibi yıldızlar olmasına rağmen takım en kolay rakiplere bile gol atamıyor..

Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım..Atak taktiğini kullanıyorum..

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Galatasaray ile 3. sezonumdayım..Taktiği kullanmaya başlayalı ligde 4-5 hafta geçti ve her maçım 1 farkla bitiyor..

Hücum hattımda; Arda, Elano, Rafael van der Vaart, Jan Vennegoor of Hesselink, Xisco gibi yıldızlar olmasına rağmen takım en kolay rakiplere bile gol atamıyor..

Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım..Atak taktiğini kullanıyorum..
    Sende squad gelling olayının kurbanısın sanırsam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Sende squad gelling olayının kurbanısın sanırsam
    Olabilir aslında ama takımın performansı kötü değil işte sadece gol sorunu var..Bu arada bu mesajı yazdıktan sonra oynadığım iki maçta Ankaraspor'u 5-1, Denizlispor'u yedeklerle 3-0 yendim ..Sonrasında ise Arsenal beni 2 maçta fena yaptı ..

Neyse kadroyu gelecek sezon pek bozmamaya çalışacağım artık ..

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Olabilir aslında ama takımın performansı kötü değil işte sadece gol sorunu var..Bu arada bu mesajı yazdıktan sonra oynadığım iki maçta Ankaraspor'u 5-1, Denizlispor'u yedeklerle 3-0 yendim ..Sonrasında ise Arsenal beni 2 maçta fena yaptı ..

Neyse kadroyu gelecek sezon pek bozmamaya çalışacağım artık ..
    Evet işte forvetlerde sıkıntı oluyor zaten.yukarıda görüntüleri koydum.Forvetlerim çok felaket performans sergilediler.Gol sıkıntısı oldu yani...Bakıcaz artık yeni sezon inşallah herşey düzelir.

Mesaj Yetkileri