1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TRT 1 de GS eski maçları var benfica maç öncesi...

bu arada oyunu açıyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    hasan kardeş sana sonuna dek göveniyorum sen bunu da başarırsın ve 4-5 seneye kadar(en çok) avrupayı sarsacak bi takımın başına gelip bunu başaracaksın hem çok haklısın tek lig ve takım uzun vadede sıkıcı olur ama şimdi çok iyi oldu birçok lig ve seçenek olması cidden iyi
    bir de oyun hakkında 1-2 düşüncem var sence ne kadar doğru bilemem ama paylaşayım dedim. Mesela aramızda mutlaka EA sports un eski menejerlik oyununu oynayan mutlaka vardır (fifa manager de de varmı bilemem bakmadım) klüp çevresini ve ürünleri ayarlayabilme ve stat ı görme imkanı vardı keşke burda da olsa demeden duramıyorum fakat diğer yandan da oyunu bozar mı acaba diye de bi ikilemim var

ayrıntılara girildiğinde oyunun ana özelliklerinden taviz olabilir diye korkuyorum ben. çünkü hepimiz de kabul ederiz ki FM çok ama çok gerçekci... FM veya CM oynayanlar her zaman yıldızları herkesten 2 yıl önce öğrenir...

sizlere bir sorum var.... benim eski kariyerlerde GS çalıştırırken milli takımlardan çok teklif aldım. Hatta aynı anda dev ülkelerden 6 tane teklif aynı anda aldım fakat hiç kulüplerden teklif amadım. sorum şu : herhangi bir takımı çalıştırırken başka bir kulüpten teklif alan oldu mu? yani boşta olmasak da büyük takımlardan teklif gelir mi acaba? benim başıma hiç gelmedi de...
    Last edited by nannar : 18.Aralık.2008 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri