Sayfa 7 / 57 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Arkadaşım Lüleburgazspor'un SS'yi koyabilir misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi 2 sorum olacak.Skininin adını söyler misin vede öğrencilerine FMyi öneriyor musun .

kullandıgım skin darkhorizon, nette ararsanız bulursunuz sanırım.. öğrencilere tavsiye etmeme gerek yok, ev ziyaretlerinde bazılarının bilgisayarında kurulu gördüm oyunu Ama tavsiye etmem,çünkü bağımlılık yapıyor bakın ben 11 senedir bağımlı oldum iyice
    Quote Originally Posted by AlieN View Post
    İyi başLarsa öyLe gider derLer senin ki biraz ters oLmuş ama düzeLir

evet öyle oldu,takım yeni yeni oturuyor...

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    Abi bu klup logolari futbolcu resimleri vs nerden buluyorsun ya mukemmel adeta. Resim sart degil aslinda ama klup logolari ayri bi renk ve zevk katiyor bence paylasirsan sevinirim..

yukardaki arkadaşa skin adını söyledim ama diğer facepack'ler için falan "fmglive" diye google'dan arat ve siteye gir

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Nannar Süper OLmus Bu Kariyerin..
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Sana Tavsiyem Urfa Spordaki Oyuncuları Al Helede BiroL hikmeti Cok Büyük iş Yapıyo TakımLarda.. Beni Kritik Maclarda ATtıgı Gollerle zirveye Tasıdı
    Birde Arsen Diye Bi Kazak Forvet Var Onuda Takımına Al. Tecrübeli Ve Kritik Mac Adamı..

sağolasın,dediğin oyunculara bakacagım!

Quote Originally Posted by olci1905 View Post
    Arkadaşım Lüleburgazspor'un SS'yi koyabilir misin?

oyunu açtıgımda koyayım gece...

Arkadaşlar sınav haftası oldugundan GS kariyeri kadar seri olamadıgımın farkındayım kusuruma bakmayın artık

Bu kariyerdeki hedeflerimden biraz bahsetmek istiyorum;

Biliyorsunuzki GS kariyerimle 6 sezon oynadım ve heemen hemen tüm kupaları aldım fakat yıllar geçtikçe ben sizlerle paylaşmaktan sıkılmasam da bazı arkadaşlar diğer ligler açık olmadıgı için ve benim yıllar boyu GS'de kalmak zorunda oldugumu bildikleri için sıkılmaya başladılar ben de bu yüzden en dipten ve memleket takımı alarak bu işe başladım! Bir Fatih Terim gibi, Bir Maurinho gibi, Bir Arsen Wenger gibi yıllar geçtikçe kariyerimde değişiklikler, büyük kulüpler ,hatta milli takımlar bile olabilir. yani çalıştırdıgım takımla başarıya muhakkak gideceğiz fakat asıl amaç menejerlin ismini zirveye taşımak ! Avrupanın zirvesindeki liglerden bir takımla avrupanın en zirvesine çıkmak! bu takım büyük ihtimalle afyonkarahisarspor olmayacak çünkü bu çok zor. Ama belki de yıllar boyu Anadolu'nun bu ücra köşesinde sürünecek ve hiçbir takımdan teklif alamayacagım... bu da bir ihtimal yani... Sizin anlayacağınız "Bindik bir alamete, Gidiyoz kıyamete" Allah sonumuzu hayır getire.... Gerçekten kariyerimin nasıl ilerleyeceğini ben de çok merak ediyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hasan kardeş sana sonuna dek göveniyorum sen bunu da başarırsın ve 4-5 seneye kadar(en çok) avrupayı sarsacak bi takımın başına gelip bunu başaracaksın hem çok haklısın tek lig ve takım uzun vadede sıkıcı olur ama şimdi çok iyi oldu birçok lig ve seçenek olması cidden iyi
    bir de oyun hakkında 1-2 düşüncem var sence ne kadar doğru bilemem ama paylaşayım dedim. Mesela aramızda mutlaka EA sports un eski menejerlik oyununu oynayan mutlaka vardır (fifa manager de de varmı bilemem bakmadım) klüp çevresini ve ürünleri ayarlayabilme ve stat ı görme imkanı vardı keşke burda da olsa demeden duramıyorum fakat diğer yandan da oyunu bozar mı acaba diye de bi ikilemim var

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TRT 1 de GS eski maçları var benfica maç öncesi...

bu arada oyunu açıyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    hasan kardeş sana sonuna dek göveniyorum sen bunu da başarırsın ve 4-5 seneye kadar(en çok) avrupayı sarsacak bi takımın başına gelip bunu başaracaksın hem çok haklısın tek lig ve takım uzun vadede sıkıcı olur ama şimdi çok iyi oldu birçok lig ve seçenek olması cidden iyi
    bir de oyun hakkında 1-2 düşüncem var sence ne kadar doğru bilemem ama paylaşayım dedim. Mesela aramızda mutlaka EA sports un eski menejerlik oyununu oynayan mutlaka vardır (fifa manager de de varmı bilemem bakmadım) klüp çevresini ve ürünleri ayarlayabilme ve stat ı görme imkanı vardı keşke burda da olsa demeden duramıyorum fakat diğer yandan da oyunu bozar mı acaba diye de bi ikilemim var

ayrıntılara girildiğinde oyunun ana özelliklerinden taviz olabilir diye korkuyorum ben. çünkü hepimiz de kabul ederiz ki FM çok ama çok gerçekci... FM veya CM oynayanlar her zaman yıldızları herkesten 2 yıl önce öğrenir...

sizlere bir sorum var.... benim eski kariyerlerde GS çalıştırırken milli takımlardan çok teklif aldım. Hatta aynı anda dev ülkelerden 6 tane teklif aynı anda aldım fakat hiç kulüplerden teklif amadım. sorum şu : herhangi bir takımı çalıştırırken başka bir kulüpten teklif alan oldu mu? yani boşta olmasak da büyük takımlardan teklif gelir mi acaba? benim başıma hiç gelmedi de...
    Last edited by nannar : 18.Aralık.2008 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    kullandıgım skin darkhorizon, nette ararsanız bulursunuz sanırım.. öğrencilere tavsiye etmeme gerek yok, ev ziyaretlerinde bazılarının bilgisayarında kurulu gördüm oyunu Ama tavsiye etmem,çünkü bağımlılık yapıyor bakın ben 11 senedir bağımlı oldum iyice
    Abi oyuncu falan önerseydin .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi oyuncu falan önerseydin .

kendisi oynayarak öğrensin... yaparak yaşayarak öğrenme

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

kendisi oynayarak öğrensin... yaparak yaşayarak öğrenme
    Yok önerirsem keşfetmezler derse daha çok vakit kalır öle şeettiydim .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KARAHİSAR'IN DİRİLİŞİ !

Mor beyazlılar kötü başladıgı sezonda silkinerek kendine geldi ve 3 maç üst üste kazanarak kalitesini ortaya koydu ! Hasan Hüseyin Coşkun sonuçlar hakkında "hak ettiğimizi aldık" derken, bazı basın mensupları hala Afyonkarahisar'ın kelitesinden emin değil....

Afyonkarahisarspor yönetimi ise tek kelimeyle rüyada gibi! Kulübün kendi klasmanına göre çok kaliteli yıldızlarla donatan yeni hocaya son derece güveniyor ve destekliyorlar Fakat maddi destekleme yok, manevi destek tam Kulüpte para yok

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Maneviyle idare etcez abi .

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

herhangi bir takımı çalıştırırken başka bir kulüpten teklif alan oldu mu? yani boşta olmasak da büyük takımlardan teklif gelir mi acaba? benim başıma hiç gelmedi de...
    Huseyin kardesim oncelikle oyunun basina gectigini goruyorum, kolay gelsin

Sorunun cevabina gelince;

Evet, teklif geliyor. Hatta benim kariyerimi gordun mu bilmiyorum. Su an 2. sezonumun basindayim. Ilk sezonun hem ortasinda hemde sonlarina dogru Ingiltereden biri West Ham digeri yanilmiyorsam Everton olmak uzere 2 teknik direktor kovuldu medya hemen bana soru sordu bu kulup sizi istiyor ne dusunuyorsunuz diye. Ikisindede ilgilenmedigimi beyan edip kendi takimimda ki guveni arttirdim. Diger FM serilerinde direk teklif geldigide oluyordu. Ama bu tarz sorular ciktiginda olumlu cevap verirsen sanirim teklif gelebir. Soru olmadan da gelebilir tabi buyuk ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim memleketimin adı da "ŞEBİNKARAHİSAR" eski vilayet. artık ilçe oldu Giresun'a baglı zamanında adını Atatürk yapmıştı böyle Karahisar diyorsun ya abi hoşuma gidiyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Huseyin kardesim oncelikle oyunun basina gectigini goruyorum, kolay gelsin

Sorunun cevabina gelince;

Evet, teklif geliyor. Hatta benim kariyerimi gordun mu bilmiyorum. Su an 2. sezonumun basindayim. Ilk sezonun hem ortasinda hemde sonlarina dogru Ingiltereden biri West Ham digeri yanilmiyorsam Everton olmak uzere 2 teknik direktor kovuldu medya hemen bana soru sordu bu kulup sizi istiyor ne dusunuyorsunuz diye. Ikisindede ilgilenmedigimi beyan edip kendi takimimda ki guveni arttirdim. Diger FM serilerinde direk teklif geldigide oluyordu. Ama bu tarz sorular ciktiginda olumlu cevap verirsen sanirim teklif gelebir. Soru olmadan da gelebilir tabi buyuk ihtimalle.

ok, sağolasın...

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Benim memleketimin adı da "ŞEBİNKARAHİSAR" eski vilayet. artık ilçe oldu Giresun'a baglı zamanında adını Atatürk yapmıştı böyle Karahisar diyorsun ya abi hoşuma gidiyor
    o da güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Valla başarı olarak senin yarın kadar falan sayılırım (1 defa şamp. ligi ve condinental saymazsak) fakat bana birçok avrupa klubünden teklif gelmişti ama kabul etmemiştim sezon başı süper transferler gelecek onları yönetmeden gitmek olmaz diye. bende şu an ingiltere 2.ligine kadar açık onun dışında fransa,almanya,portekiz,italya,ispanya ve Türkiye 2. ligine kadar açık .Database ise medium onun dışında aynı yerde ligini açmadan oyuncularını görmem için de brezilya ve arjantin'i işaretlemiştim. aç gözlü demeyin sakın napayım ligleri severim
    bu arada hazır sende italya ligini açmışken sana çok iyi bir genç yazayım şu an alamazsın sanırım ama izlemede kal alabileceğinde sakın kaçırma mükemmel gelişiyor hem kötü bir takımda oynuyor çok sorun çıkarmaz gelebilirsede --- Mascio - Cisco diye bir takımdaydı ligi açık değil ama adam çıkıyor vede oyunun ürettiklerinden değil aynı adam benim 2 arkadaşta da var hadi bol şans

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MOR BEYAZ'IN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR !

Deplasmanda oynamasına ve maçın 28. akikasında 10 kişi kalmasına rağmen Afyonkarahisar deplasmandan puanla döndü. Son 4 maçta toplam 10 puan toplayan ekip hızla zirveye yaklaşıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpersin be abi oo
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KARAHİSAR KALESİ GEÇİT VERMİYOR !!!

Son haftalarda başarılı performasıyla dikkatleri üzerine çeken mor beyazlı ekip b hafta da lidere çelme takarak tüm medyayı şaşırtmayı başardı. Kurt hoca Hasan Hüseyin Coşkun'un talebeleri lidere adeta futbol ders verdiler !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni transferlerden sonra bomba gibisin abi..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yeni transferlerden sonra bomba gibisin abi..
    sağolasın taylan

YÖNETİMDEN DUYURU:

Kariyeri takip edenler için kulüpten fotoğraflar teknik Direktörümüz Hasan Hüseyin Coşkun'un da yardımlarıyla kariyerin ilk sayfasına yüklenmiştir, Lütfen ilk sayfaya giderek fotoğraflara bakınız ve kulübümüzün ne kadar ihtişamlı ve maddi gücünün ne kadar yüksek olduğunu görünüz. Özellikle tesislerimize, kulüp binamızın devam eden yapılarına ve oyuncu ve teknik yönetim için hazırladığımız nezih mekanlarımıza ve yatacak yerlerimize dikkat ediniz!!!!

Yolu bilmeyenler için buyrun birinci sayfa ;

UEFA KRİTERLERİNE UYGUN TESİSLERİMİZ

Bu üstün tesis ve imkanlarımız akkındaki yorumlarınızı esirgemeyin lütfen (Fotoğraflar gerçektir )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper fotolar
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

haydi haşigolar tribinleri coşturalım..... Hep destek Tam Destek Şampiyon afyonkarahisarspor.....

(Haşhaşın memleketinden çıkan takım yakışan bir isim Haşigolar !!! )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

GOL DAKİKALARINA DİKKAT !

Uzatma anlarında 3 gol atılan maçta iki ekipyenişemedi. Afyonkarahisar Sakaryaspor'u geçme şansını kulanamadı ve 4. sırada kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig bitmedi de mi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Lig bitmedi de mi

hayır ama eyüpspor yine yendi beni ligin sonuan daaz kaldı. ama 1. etap bitiyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    EYÜPSPOR'DAN YİNE GEÇİT YOK !

7 MAÇ SONRA GELEN YENİLGİ

Last edited by nannar : 19.Aralık.2008 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Aslında senin uefa ya dilekçe yollaman lazım böylesine müthis tesisler ve stat varken sen 2. ligde harcanıyorsun direk süper lig lazım sanaD

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

abi resimler süper ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Resimlerde teknık drektor odasında as yazan b ortu vardı o ne anlama gelıyor Akçaabat Sebat mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

AfyonkarahisarSpor olabilir mi?

ligin 1. etabının son maçına geldik! bu galibiyet de olmasa ligin sondan 2. sırasına inecektik yaww aldıgımız yaşlılar sezonun başında fena değildi ama artık güçten düştüler... ikinci etapta neler olacak bakalım Ama hala yönetim benden "very pleased"

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

AfyonkarahisarSpor olabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kırmızı beyazdıda ondan sordum bu takımınkıler mor beyaz deyılmı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    kırmızı beyazdıda ondan sordum bu takımınkıler mor beyaz deyılmı

logoya baksana yaww rengi solmuş battaneyenin mor beyaz o

Sayfa 7 / 57 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri