1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by nannar View Post
    A.Üsküdar maçında da başarılı olan bu taktiğe rağmen oyuncu kalitesizliğinin düşük oluşu galibiyetin gelmesine engel oldu..
    .
    .
    Abi eger oyuncu kalitesizligi dusuk olsaydi kazanirdin hata affetmiyoruz ama kusura kalma artik abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Huseyin nacizane bi kac onerim olacak. Ben genelde hep kucuk takimlarda ve alt liglerde oynadigim icin bi kac tespitim var.

- Bu cok onemli. Kisa pas oynuyosan mutlaka yavas veya yavasa yakin bir tempoda oyna cunku cok iyi pas yapabilen futbolcular olmadiklari icin isabetli pas yuzden artar.

- Oyunculara olabildigince az oyuncu komutu ver ki devamliliklari sabit olsun ve oyuncu kabiliyetlerinden ote takim oyunu on planda olsun.

- Tek forvete kapanmak istedigin zaman don, kazanmak icin oynadiginda tek forvet rakip sahada kayboluyor.

- Defansi cok onde kurma rakip karsi karsiya pozisyonlarda genelde senden daha iyi oluyor.

- Kalecine kisa pas komutu ver passing vs cok iyi olmadigindan ileriye atilan paslarda olasi top kayiplari tehlikeli kontralar yemene neden olabilir.

- Oyun genisligini normalin biraz altinda tut yavas tempoda kisa paslarla daha etkili olabilirsin.

Aklima gelenler simdilik bunlar. Uyguladiklarin mutlaka vardir ama aklima gelince soylemeden gecemedim.
    hepsini de dikkate alacagım, bazıları zaten benim uyguladıgım şeyler... bazılarını da deneyelim bakalım,sağolasın..

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    Abi eger oyuncu kalitesizligi dusuk olsaydi kazanirdin hata affetmiyoruz ama kusura kalma artik abi

haklısınız ,kusura bakmayın anlatım bozuklugu olmuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SS koyamıyorum şu anda, imageshack açılmıyor. az önce 2. etap maçlarına geçtik ve lider olan Telekom'u 2-1 yendim D: 1-0 öndelerdi 87 ve 90+1'de gelen gollerle 2-1 yendik
    Last edited by nannar : 19.Aralık.2008 at 01:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR GALİP !

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri