Aslında şuç G.Saray'ın kendi evinde rakibi elinden kaçırırsan başkalarının maçının sonucuna kalırız özelikle de Servet.Cardozo ve Servet yaktı bizi
.Nuno artık golf oynasın top kontrol etmekten bile aciz
Bordo gelsin kapanmamış bir hesabımız var![]()
Aslında şuç G.Saray'ın kendi evinde rakibi elinden kaçırırsan başkalarının maçının sonucuna kalırız özelikle de Servet.Cardozo ve Servet yaktı bizi
.Nuno artık golf oynasın top kontrol etmekten bile aciz
Bordo gelsin kapanmamış bir hesabımız var![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Metalist grubta mücadele ederek çıkmayı basardı.Baktıgımızda bütün maçlarda az pozizyona girdi..Attıgı goller'in dakikaları bile hemen hemen aynı..
Artık hayırlısı buymuş demekten baska caremiz yok. Hep rakibin favori oldugu maclara iyi konsantre olup galibiyet aldık. (Hertha, Benfica) O yüzden ŞL den gelecek takımlardan pek cekindigim söylenemez. Ama yine de Kiev, Alborg yada Bordeaux'dan birini isterim.
Fikstür avantajımızı'da kaybettik..İlk maç samiyende olacak sanırım..OLsun en azından zevkli maçlar izleuyecegiz..Sol yıllarda Şl liginden gelen takımlar uefa'da genelde kötü gidiyor..
İlk maç deplasmandaysa çok süper.Kar'lı bir deplasman olmasın bkz:Kiev,Zenit![]()
Yarın diger turdaki rakibimizde belirlenecek...İnsallah avantajlı 2 kuramız olur![]()
Bence Cimbom'a Bremen cikacakcikarsa isiniz kolay olur.
Bu saatten sonra kim gelse korkmuyorum.Küçük takımla karsılasmayacagımız için.
Yok abeni sinir eden 2. olmamız degil. Metalist 3 gol attı. 10 puan aldı. Attıgı 3 golde; 81, 85 ve 88 de. Bu beni sinir edenOlimpiakos lider olsa, biz 2. olsak bu kadar sinirlenmezdim anasını satayım
![]()
Zenith gelmez umarım. En cekindiğim takım.
Bordeaux (Fransa)
Werder Bremen (Almanya)
Shakhtar. (Ukrayna)
Marseille (Fransa)
Aalborg (Danimarka)
Fiorentina (İtalya)
Dinamo Kyiv (Ukrayna)
Zenit (Rusya)
Aalborg ve Kiev dışındaki takımlar Gs'yi çok zorlar bu isimlerden.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Werder Bremen gelecek soylemedi demeyin![]()
Last edited by Alicanfmfan : 19.Aralık.2008 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bana kiev gelır gibi geliyor aalborg veya kötü dönemdeki bordo gelirse gs gecer diğer rakiplerden biri gelirse zorlu geçer.
Bana da nedense Bordeaux gelecekmiş gibi geliyor..
Fiorentina gelecek gibi bir his var içimde, Allah korusun. Bordo'yla bir hesabımız vardı, onu bi kapatmış oluruz bence Bordo iyidir.
Shaktar gelecek gibi geliyor bana.Kiev veya Aalborg gelirse Galatasaray zorlanmadan turu geçecektir.
Bence Benfica biLerek yattı. Sen adamLarı sahasında reziL edersen, onLarda seni reziL eder. Yoksa o futboLcuLar o goLLeri kaçıracak adamLar değiL. Yazık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Marsilya gelicek Marsilya..
Akşam maçta sinirlerim bozuldu o Cardozoyu FM de yapan kimse görsün seyretsin önce adam FM dekinin yarısı kadar isabet kaydedemedi akşam.
Nuno Gomez ve Cardozonun topuklarına sıkasım var![]()
gerçekten ilerlemek istiyorsak kim gelirse gelsin farketmez.Hatta en zorlu takımın şu anda en formda halimizdeyken gelmesini tercih ederim.
Sonuçta bizim hedefimiz UEFA Finali ise kimseden çekinmemeliyiz.
Kim gelirse gelsin sanslar %50 %50 olacak. Alborg dahil.
Ben takimima güveniyorum,gerek kadro kalitesi,gerek oynadigimiz oyunla,gösterdigimiz mücadeleyle rakibimiz kim olursa olsun kazanabiliriz.Yeter ki rakibimizi ne gözümüz de cok büyütelim,ne de cok kücültelim.Adam gibi topumuzu oynayalim,yeter ...
Last edited by Onurap : 19.Aralık.2008 at 14:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kura çekimi hangi kanalda?