1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Marsilye gayet iy gidiyor kanımca bordoda gelişme var

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ooo bordo yukselişe geçmş.lig böyle daha güzel olur.Marsilyanın saint maçı ve lorıent maçları kötu olmuş abı puan durumu bu sonuclardan sonra bidaha görmek istiyoruzz.
    Mustafacım ST etienne maçında benim kalecim 1 kere göründü maç motorunda ondada Gomis ayısı gol yaptı ne kadar yüklendiksede Pandev ve Cardozo ya keleciyi yada direği nişanladı atamadık. Lorient maçındada süper oynuyorduk gol gelince takımı geri çektim çekmez olaydım yedik golü. mandanda 2 ay sakatlandı onu hesaba katmadığım için çok berbat bir kelci ile oynuyorum saolsun maç seyretmekte üstüne yok.
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Marsilye gayet iy gidiyor kanımca bordoda gelişme var
    Saol abisi son maçlarda düşüşe geçtik biraz. Ama hala PSG nin 1 puan önünde lideriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Mustafacım ST etienne maçında benim kalecim 1 kere göründü maç motorunda ondada Gomis ayısı gol yaptı ne kadar yüklendiksede Pandev ve Cardozo ya keleciyi yada direği nişanladı atamadık. Lorient maçındada süper oynuyorduk gol gelince takımı geri çektim çekmez olaydım yedik golü. mandanda 2 ay sakatlandı onu hesaba katmadığım için çok berbat bir kelci ile oynuyorum saolsun maç seyretmekte üstüne yok.

abı bu oyunda cok dıreğe atıyolar topu ya her maç toplar dırekten dönuyo muhakkak kalecı konusundada yedeğinde sağlam olmalı bu oyunda

Mesaj Yetkileri