1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Anadolu Baş Kaldırıyor (Ortak Kariyer)

Hybrid View

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Her İkinizide Başarılar Sivasspora Hatem Trabelsi Transferini Yapıp Abdurrahmanı Kesme Harika Oynuyor Ayrıca Fredric Ljunbergi Öneririm Sedat Bayrağıda Satman Yanlış Zaten Stoper Bölgesi Alternatifi Yok Onu Satarsan Muhakkak 1 Stoper Almalısın
    Trabelsi yi alternatif olarak aldım , Murat Sozgelmez Dıallo ve Bilica yeter gibime geliyor .

Ilk hazırlık macında Yozgatı 3 1 yendım kendı evimde İntertoto kupasında Bılıca nın kırmızı yedıği macta Ekranas la 1 1 berabere kaldım.

Appiah Sivas yollarında ,
    Sivas ın serbest transferde Gana lı yıldızı uc yıllıgına kadro katmak uzere olduğu bildirildi

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Trabelsi yi alternatif olarak aldım , Murat Sozgelmez Dıallo ve Bilica yeter gibime geliyor .

Ilk hazırlık macında Yozgatı 3 1 yendım kendı evimde İntertoto kupası Bılıca kırmızı yedı mac 1 1 sona erdı.

Appiah Sivas yollarında ,
    Sivas ın serbest transferde Gana lı yıldızı uc yıllıgına kadro katmak uzere olduğu bildirildi
    Appiahı Alırsan Muhteşem Olur Ayrıca Sergio Oyunda Çok İyi Tek Forvet Mehmet Yıldızın Arkasında Onu Değerlendirmelisin

Mesaj Yetkileri