Avrupaya dramatik veda
Galatasaray : 4-2 : Milan
Macın Adamı : Yury Zhirkov [7.9]
Milanı yine tokatladık; fakat valencia Shaktarı yenemeyince avrupaya veda ettik. Üzgünüz...
![]()
Avrupaya dramatik veda
Galatasaray : 4-2 : Milan
Macın Adamı : Yury Zhirkov [7.9]
Milanı yine tokatladık; fakat valencia Shaktarı yenemeyince avrupaya veda ettik. Üzgünüz...
![]()
Galatasaray'a Geçmiş Olsun.Lig'e Yoğunlaşıcak Artık...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin 6-1'lik Galibiyet'i Çok Güzel Olmuş.Tebrik Ederim...
Last edited by vuque : 18.Aralık.2008 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nedir bu Milan'ın bizden çektigi.Yine de tebrikler Emre
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mertcan ne yaptın öyle 6-1.Emre de her ne kadar Milan'ı yense de 4. olman çok kötü. Seneye inşAllah. Ligde devam artık.
Fenerbahçe ve Galatasaray coşmuş Kerem de coşacaktır![]()
Ligde son durumu gösteren bir puan tablosu rica edebilir miyiz?
So what?
Saike
Emre Yazık yahu 90+1![]()
Asıl bana yazık AlicanO gol Allah'ın emriydi...
Maça iyi başladık, ilk yarı 2 net pozisyonumuz vardı.Galatasaray'ın ise 2352525 metreden De La Red'in stad dışına yolladığı top dışında atağı yoktu.Maç Galatasaray yarı alanında oynandı karta kadar...Bu maçı her türlü kazanırdık Perea salaklık yapıp atılmasa, gidişat da onu gösteriyordu zaten.Sonra korktuğum oldu ve duran toptan Mehmet Topal'ın kafa vuruşu sonucu golü yedik.4-1-4 taktiğine dönüp , tüm takım hücum yaptık.Kalemizde 2 net pozisyon verdik.Yani Gs maçı bitirebilirdi, fakat İlahi adalet son dakikada tecelli etti.Biz de evimizde 1 puanı aldık böylece, daha doğrusu 2 puanı kaybettik ...
İlk Yarı Puan Durumu
Oyuncu İstatistikleri
Takım İstatistikleri
Beşiktaş=D'Alessandro herhalde Kerem![]()
Delgado ve Holosko'nun da hakkını vermek lazım.Fakat Holosko adilik yaptı.Yıl sonu için sözleşme teklifimi kabul etmedi, yabancı bir takıma gidecek gibi duruyor.Aynı şekilde Toraman da sözleşme istemedi...Ama daha kesinleşmiş bişey yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Elendik...
Last edited by BlackEagle19o3 : 19.Aralık.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FTK A Grubu 2.Maç
Bu arada uefa kupasında newcastle united ile eşleştik.
vay trabzonsporuma bak lider gidiyo besevılla zor almıs puanı
beşiktaş adına yakışır şekilde oynamaya başladı başarı uzak değil
Javier Saviola Fenerbahçe'de
Arjantin'li yıldız oyuncuyu 1 yıllıgına kiraladık.
FTK A Grubu Puan Durumu
Lider olarak çeyrek finaldeyiz.
Yedeklerimiz fazla kasmadan 12 puanla çıkardı bizi gruptan.Çeyrek Finalde rakibimiz Gençlerbirliği...
FTK Çeyrek final ilk macında deplasmandan avantajlı skoru aldık...
Emre Yaser döktürüyor![]()
beşiktaş böyle giderse kesin şampiyon olur fenerin saviola transferi güzel galatasarayı da son maçlarda yaser taşıyor
Kerem ligde çok iyi gidiyorsun.Avrupa'da elenmiş olman önemli değil.Başarıda öncelik zaten ligde olmalı.Ligde bir başarı yakala,sonra bakarsın Avrupa'ya.Gidişatın ligde başarılı olabileceğini gösteriyor.Kolay gelsin..
So what?
Saike
kerem siteden atılmış arkadaşlar beşiktaşı kim devirr alacak
Kerem siteden atılmadı bir süreliğine yazarlığı alındı. Oyuna devam edilmesinde bir engel yok onun maçlarını biri ekler. Üçünüzde güzel ve akıcı bir kariyer koyuyorsunuz ortaya hepinizi tebrik ederim, ama en çok Mertcanı beni yanılttın abisi![]()
arkadaşlar neden siteden atıldı.Ben alıyım diyicem ama benim evde ,internet yok internet kafeden ss'leri koyuyorum
1-2 gün içinde yazarız devam edip etmeyecegimizi devam edersekde Kerem'le beraber ederiz onun dısında birini almayız Beşiktaş'ın başına.