Ohh bee walla benim için büyük süpriz oldu ben daha geç çıkar diye bekliyordum çünkü öle bi tavırları vardı bakalım nasıl olmuş hemen inidirp yeni oyun açıcam![]()
Ohh bee walla benim için büyük süpriz oldu ben daha geç çıkar diye bekliyordum çünkü öle bi tavırları vardı bakalım nasıl olmuş hemen inidirp yeni oyun açıcam![]()
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
peki türkiye ligi kadrolarinda 8den fazla yabanci oyuncu bulundurma düzelmismi yaziyormu icinde?
Turkey
------
- Fixed Turkish teams not being able to sign Foreign based U18 players with Turkish nationality
- Turkish B-style feeder club relationships now send more players on loan each year
İlki ile ilgili olabilir sorun abisi.Düzeltilen Türk takımları artık Türk uyruğu ile U 18 yabancı oyuncuları ile sözleşme imzalayamayacak.
Açıkcası benimde beklediğimden daha erken geldi umarım beklentilerimizi bi nebze karşılar gerçi sitede açıklamaya göz gezdirdiğim kadarıyla karşılayacak gibi
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Acayip düzeltme yapmışlar yalnız. Liste baya bi kabarık. Ben de yeni yükledim oyunu, yeni başlıcaktım. Bu patchin bugün gelmesi iyi oldu![]()
Oyun mutasyona uğramış resmen 220 MB Patch.Maç motoru üzerindede baya çalışılmış,zaten maç motoru ve oyuncu DB si düzelsin dünya genelinde şuan için başka birşeye gerek yok.Birde taktiklerde daha serbest olabilmemiz lazım aslında.
Maç Motoru inanılmaz değişmiş hatta yeni yama için yaptıkları ilk maç motorundaki yamaları bile sonra tekrardan düzenlemişler..hepsini teker teker okudum baya bi düzelme var özellikle forvetler daha fazla gol atıcak artık![]()
Peki benim kayıtlı oyunumda orada yazan tüm özellikler geçerli olacak mı?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
okudum o mesajıda anlamadım yani güncellenmiş dbden kasıt yeni özellikleri mi(düzenlenen)?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
İndiren varmı acaba rapide falan yüklese
Arkadaşlar 18 yaşının altında türk bir oyuncu transfer edemiyecez. Nedir bunun mantığı? Bana çok saçma geldi?
rapidshare yuklenecekmı?onu beklıyorumda
Soruma cevap istiyorumokudum o mesajıda anlamadım yani güncellenmiş dbden kasıt yeni özellikleri mi(düzenlenen)?![]()
Futbolcu Bilgileri
rapid'i bekliyoruz
Torrentle indireyim dedim 9 saat diyor süreye iptal ettim
Son olarak anladığımı yazayım onaylarsanız sevinirimOyuncu özelliklerinde yapılan oynamalar dışındaki tüm yeni şeyler kayıtlı oyunumda geçerli olacak anlamışmıyım?
Futbolcu Bilgileri
Evet taylan yeni patch geldiginde eski oyununa yeni ozelliklerle devam edebiliyorsun. Sadece oyuncu guncellemeleri aktif olmuyor.
%30 oldu hadi bakalim![]()
indirdim yamayi,simdi deniyorum.
Filefactory e upload ediyorum,eklerim buraya linki ...
Baran bekliyoruz senden bu iyiliği![]()
çok saol abi bekliyoruz
Ben indiremedim rapid varsa iyi olur![]()
Futbolcu Bilgileri