1 ile 30 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Arkadaşlar patchi yükledikten sonra oyun kurdum ve denedim acaba neler değişmiş diye.Daha fazla bir şey farketmedimde çok acayip bir şey oldu maçta.Acaba aşağıdaki resimdeki oyunun bir hatası olabilir mi?

Maç sırasında ilk önce sadece bir futbolcumda oldu ama farketmedim poşet sandım.Ama sonra bir baktımki sahada bir sürü poşet var.Maç sırasında çok acayip oluyor.Adeta sahada bir sürü top var sanıyorsun karışıklık oluyor.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by CeSC FaBReGaS View Post
    Arkadaşlar patchi yükledikten sonra oyun kurdum ve denedim acaba neler değişmiş diye.Daha fazla bir şey farketmedimde çok acayip bir şey oldu maçta.Acaba aşağıdaki resimdeki oyunun bir hatası olabilir mi?

Maç sırasında ilk önce sadece bir futbolcumda oldu ama farketmedim poşet sandım.Ama sonra bir baktımki sahada bir sürü poşet var.Maç sırasında çok acayip oluyor.Adeta sahada bir sürü top var sanıyorsun karışıklık oluyor.
    Çok ilginç bir maç daha dene birdaha bak oluyomu öyle

Mesaj Yetkileri