1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Fm 2009 Crash Dumps Hatasi

Hybrid View

fenerbahçeyle ilk sezonumu bitirdim, transfer sezonu başlamadan önce oyunu kaydettim, tüm fmciler transfer sezonu boyunca çok heyecanlı bir şekilde oynarlar ve oyunu kaydetmeyi pek düşünmezler tüm transferlerimi yapmışım kadro süper.... ama o da ne crush dumps denilen kara bela...şimdi yaptığım transferlerime mi yanayım yoksa; büyük bir hevesle çıkmasını beklediğim,parama kıyarak aldığım ilk orjinal oyun olan fm 09 un kalbimdeki sevgisiinn azalmasına mı??

Quote Originally Posted by terrybatu View Post
    fenerbahçeyle ilk sezonumu bitirdim, transfer sezonu başlamadan önce oyunu kaydettim, tüm fmciler transfer sezonu boyunca çok heyecanlı bir şekilde oynarlar ve oyunu kaydetmeyi pek düşünmezler tüm transferlerimi yapmışım kadro süper.... ama o da ne crush dumps denilen kara bela...şimdi yaptığım transferlerime mi yanayım yoksa; büyük bir hevesle çıkmasını beklediğim,parama kıyarak aldığım ilk orjinal oyun olan fm 09 un kalbimdeki sevgisiinn azalmasına mı??
    kardeşim yemin ederim ben de seninle aynı şeyi yaşadım maalesef ilk sezonum bitmişti. büyük heyecanla transferlerimi yaptım. ama 24 temmuzda o allahın belası hata!! herşeyi mahvetti... ve şimdi oyunuma devam edemiyorum!! allahını peygamberini seven şu işe bi çözüm bulsun...
    arkadaşlar bi de ben bişey sormak istiyorum: şimdi ben bu oyunuma devam edemicem di mi?

en son save ettiğim tarihten tekrar başladım oynamaya,her hafta save ettim nerdeyse oyunu,hatanın verdiği tarihe geldi ama bu sefer hata vermedi ve üzerinden 5 gün geçti hadi hayırlısı bu arada ben crush dumps hatası çıktıktan sonra o klasörü sildim ama bu yol her oyunda işe yaramayabiliyor

Mesaj Yetkileri