Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O Eli koyupta ne ima etmeye çalsıyorsun.
    Bazı arkadaşlar el diyorda ben elin ne olduğunu gösteriyorum. Bu maçtada Önder'in orasına top değmediğine göre... Mis gibi gol...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bazı arkadaşlar el diyorda ben elin ne olduğunu gösteriyorum. Bu maçtada Önder'in orasına top değmediğine göre... Mis gibi gol...
    Abicim sen eli sadece bileğe kadar olan kısım olduğunu mu zannediyorsun ? Dirseğe temas edince el olmuyo mu ?

Nesil
    2006

Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Abicim sen futbolu bugün mü takip etmeye başladın ? Dirseğe temas edince el olmuyo mu ?
    Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.

Dirseği örnek olarak söyledim.Dirseğe değince el oluyor.Sen sadece bileğe kadar olan kısmı el olarak görüyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...

Anltayadaki maça herkes penaltı dedi , Denizlideki çizgiyi geçen topa herkes gol dedi.Degil mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri