-
21.Aralık.2007, 00:02
Elland Road'da Basın Toplantısı...
M:Hocam Coca Cola League-1'de Çok Güzel Bir Performans Sergiliyorsunuz.Büyük Bir Düşüş Yaşamazsanız Sizi Seneye Coca Cola Championship'te İzleyeceğimizi Düşünüyoruz.Bu Konu Hakkındaki Duygu Ve Düşüncelerinizi Öğrenebilirmiyiz Acaba?
Ö.I: Öncelikle Bu Basın Toplantısına Gösterdiğiniz Yoğun İlgi İçin Teşekkür Ederim Basın Mensubu Arkadaşlar.Evet Şu Anda Güzel Gidiyoruz.Bu Bazılarınız İçin Sürpriz Olabilir.Benim Deneyimsiz Olduğum,Bu İşi Başaramayacağım Söyleniyordu.Bana En Geç 2 Ayda Bavulunu Hazırlar Diyenler Bugün En Büyük Destekçilerimmiş Gibi Gazetelerde Yazıp,Çiziyorlar.Kendilerine Buradan Bir Mesaj İletmek İstiyorum.Leeds United'ın Geleceği Emin Ellerde!!!
M:Hocam Güzel Bir Noktaya Parmak Bastınız.Leeds'in Geleceği Emin Ellerde Dediniz Ve Gördüğümüz Kadarıyla Bu Anahtar Söze Göre Takımı Ayarlayıp Geleceğe Yatırım Yaparak İlerliyorsunuz.Bunun En Büyük Göstergeside Devre Arasındaki Transfer Periyodun'da Takımı Gençleştirmeye Başlamanız.Birçok Oyuncu İle Yolları Ayırıp 4 Genç Oyuncu Transfer Ettiniz Ve Onlara Güvenerek Düzenli Forma Şansı Verdiniz.Kimilerine Göre Bu Bir Kumar Olarak Adlandırılıyor.Bu Konu Hakkında Söylemek İstediklerinizi Bizlerle Paylaşırsanız Memnun Oluruz.
Ö.I: Evet Takımı Gençleştirmeye Başladığımız Doğru.Biz Sadece Bu Seneyi Kurtarmak İçin Değil Geleceği Kurmak İçin Buradayız.Ve Transfer Olsun Oyuncu Seçimlerimiz Olsun Hepsi Bu Yöndeki Hedefimize Ulaşmakta Attığımız Bir Adım.
Evet Bazı Oyuncuları Takımdan Bedelsiz Gönderdim.Bunları Sene Başında Bedelsiz Almıştım.Takıma Faydaları Olacağını Düşünmüştüm.Ama Beklediğim Katkıyı Yapamadıklarını Görünce Kendileri İle Konuşarak Karşılıklı Olarak Sözleşmeleri Fesh Ettik.Kendilerine Bundan Sonraki Futbol Hayatlarında Başarılar Diliyoruz.Genç Oyunculara Forma Şansı Vermeme Gelince.Onlar Bizim Gelecek 10-15 Yıldaki Amiral Gemilerimiz Olacak Ve Bu Takımı Başarıya Ulaştıracaklar.Gelişmelerine Katkıda Bulunmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz.Kendilerine Güveniyoruz.Onlarda Bu Güveni Boşa Çıkarmıyorlar.Performansları Ortada.Gittikçe Daha İyi Olacaklar.Transfer Politikamız Bundan Böyle Genç Yeteneklere Yatırım Yapmak Olarak Özetlenebilir.Amacım 10 Sene İçerisinde Yaş Ortalaması 23-24 Olan Bir Takımla Avrupada Final Oynamak.Bu Size Şaka Gibi Gelebilir Fakat Biz Kendimize İnanıyoruz.Bunu Yapacak Gücümüz Var.Dinamik Bir Kadro Oluşturma Yolunda Hızla İlerliyoruz.Gençlerin Başarılarını Gördükçe Bana Hak Vereceğinize İnanıyorum.Toplantı Burada Bitmiştir.Teşekkür Ederim Katıldığınız İçin...
Mesaj Yetkileri