Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: The Pride Of Yorkshire Leeds United (2. SEZON)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

LEEDS UNITED Transfer Dönemini Kapattığını Açıkladı...
    Teknik Direktör Özerk Işık'ın Transferlerle İlgili Açıklaması:
    Güzel Bir Transfer Dönemi Geçirdiğimizi Düşünüyorum.Başkanımızın Bize Verdiği 20M Transfer,22.5 M Maaş Bütçesini İyi Değerlendirdiğimizi Düşünüyorum.Transfer'de 20M'den Fazla Harcadık Ama Buna Değdi.Maaş Bütçesinden Aktarma Yaparak Harcadık Tabii Bu Parayı.Yani Hiç Bir Şekilde Klübü Borca Sokmadık.Transferlerimizden Çok Umutluyuz.İnşallah Bu Sene İyi Bir Yer Elde Edip Coca Cola Championship'teki Yerimizi Sağlamlaştırmamıza Yardımcı Olacaklar.
    GELEN OYUNCULARIMIZ

GELECEK OYUNCUMUZ

NOT:Pape Diop 10M 24 Eşit Taksit'te Ödenecek Şekilde Klübümüze Katılmıştır.
    Willians Santana Transferi Peşin Para Ödenerek Bitirilmiştir
    Steven Hammel Transferi 8M 24 Eşit Taksitte Ödenecek Şekilde Tamamlanmıştır...

NOT2:Luciano Becchio 130k Karşılığında İspanya'nın Merida Klübüyle Sözleşme İmzalamıştır.Kendisine Bundan Sonraki Futbol Yaşamında Başarılar Dileriz.
    Last edited by vuque : 21.Aralık.2008 at 17:23

abisi iyi transferler yapmıssın opuyorum alnından ama cok bonkor davranmıssın yapma bi daha boylee.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Yeni Transferlerimizin Profilleri...
    Pape Diop

Willians Santana

Steven Hammell

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    abisi iyi transferler yapmıssın opuyorum alnından ama cok bonkor davranmıssın yapma bi daha boylee.
    Valla Pape Diop'u Adamlar 7.5'a Almıştı Zaten.1 Sene Oynattılar 2.5m Kar Edip Bana Sattılar.Daha Aşşaya Vermediler.
    Willians Santana'da Bi Türlü Satmıyorlardı Bende Minimum Fee Release Clause Miktarı Olan Parayı Bastım Aldım
    Steven Hammell Biraz Pahalıya Geldi Kabul Ediyorum Ama Takımda Frikik Kullanacak Adam Yoktu Ve DL'de Kime Teklif Verdiysem Reddetti.O Bakımdan Onu Aldım...
    Last edited by vuque : 21.Aralık.2008 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bu Arada Crash Dumps Yedim.En Son Save'i Pape Diop'u Aldıktan Sonra Yapmıştım.
    Willians Santana Work Permit Bekliyor,Hammel İse Benim Onayımı Bekliyor Şu Anda.Luciano Becchio İse Kontrat Tekliflerini Düşünüyor.Bakalım Herşey Aynı Şekilde Mi Olacak Zaman Göstericek

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Hep Aynı Tarihte Crash Dumps Hatası Alıyorum.Nasıl Çözebileceğimi Bilen Var Mı Acaba??

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Serie C1 Açık,Sanırım Ondan Veriyormuş Hatayı.24 Temmuz 2009'da Bu Hatayı Alıp Duruyorum.Offf Offf...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Oyuna gir biraz ilerle, oyununu simge halinde kucult.

Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009 icinde crash dump dosyasini sil ve oyununa devam et. Ama oyunu her kaydettikten bir iki ilerleme sonra hep yap bunu. Bi arkadas bununla ilgili konu acip anlatmisti.

Sanirim cozum olabilir.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri