Mehmet Güven'in tekniği ve oyunu geniş alanda görebilmesi, üstelik pasları üst düzeydir. Ancak önemli mental ve fiziksel sorunları vardır. Cesaret, çeviklik. Her futbolcunun (bu düzeyde) iyi veya kötü yanları vardır. Ön yargıyla bakmazsak rahatlıkla görebiliriz diye düşünüyorum.
Maça gelecek olursak. Galatasaray'ın sağ kanadı ne etkinlikte kullanacağı çok önemli. Büyük maçlarda iyi oyunlar oynayan bir Hasan Şaş bu maç için biçilmiş kaftan ancak yok. Extra'dan Aydın'ı maça iyi motive ettirebilirse teknik heyet... İşte o zaman bu maç Aydın'ın doğuşu olabilir.
Keza Ön libero eksikleri Beşiktaş'ı zor duruma sokabilir. Toraman ve Gökhan'ın markaj bilmemesi Baroş'u çok rahatlatabilir. Eee Lincoln'ü adam akıllı rahatsız edecek sert oynayacak bir defansif orta sahada yok Beşiktaş'ta... Hal böyle olunca Lincoln'ün asistlerini Baroş'un gollerini görmek mümkün...
Beşiktaş'ta Nobre'nin oynamak istemeyeceği en önemli ikili Meira ve Servet'tir diye düşünüyorum. Çünkü bu oyunculara karşı en önemli yeteneği olan fiziğini kullanamayacaktır.
Delgado'nun etkinliğini ve önemli maçlarda ki formsuzluğunuda Topal bertaraf edecektir...
Zira Bek ve Kaleciler olarakta Galatasaray bir iki boy önde Beşiktaş'tan...
Beşiktaş'ın üstün olduğu bir yön göremiyorum şu anda ve Galatasaray yener diyorum...
Saygılar...