İlk sezon şampiyon olman çok iyi yeni transferlerini beğenemedim ama açıkçası olic hariç![]()
İlk sezon şampiyon olman çok iyi yeni transferlerini beğenemedim ama açıkçası olic hariç![]()
Öncelikle bomba transferlerim var.
Teşekkürler italya'da devamlı bölye değilim o taktik ŞL finali öncesiydi sakatlıklarla çok değişiyor o yüzden alternatifli kadro kurdum buffonun profili
Saol transferleri bende beğenmedim sadece jankovic ve milandan alınan 21 yaşındaki cardacio alternatif olrak kaldı diğerleri kiraya veya tamamen sattım
-Kiradan gelen onlarca genç futbolcunun içinden 1 yıldız çıktı m.city 26 m euro verdi satmadım işte onun profili
-Ayrıca para ile aldığım futbolcular şöyle:
Forumda çok gördüğüm futbolcu sevilladan Fazio Defansa
Ve Olimpiakosta ki genç yetenek 39 maçta 37 golle harika bir sezon geçiren Diogo
Ve Yine forumdaki önerilere bakarak valladoliiden kaleci Asenjo
VEEEE Bomba son anda patladı Fiorentinada harika bir sezon geçiren Gilardinho 25 m euro karşılığında juventusta
Genel Transfer Görünümü(yanlış transfer politikasını sınrada düzelttim free futbolcu diye çok aldım sonra baktım çok kalabalık ve gereksiz futbolcu doldu hepsini elimden çıkardım zararın neresinden dönsek kardır)
İŞTE 2009-2010 SEZONU JUVENTUS TAKIMI....
![]()
Last edited by kamilakar : 21.Aralık.2008 at 17:46 Reason: yanlışlık