1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Bir Devin Uyanışı Juve Efsanesi Yeniden Doğuyor...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk sezon şampiyon olman çok iyi yeni transferlerini beğenemedim ama açıkçası olic hariç

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    sampiyon olman, hele de muhtemelen 9.1.0 patch ile sampiyon olman bana gore yadsinamayacak bir basari. Taktigini ise cok ofansif buldum italya gibi bi ligde aslinda sasirtici bu sonuc eger taktigi degistirmiyorsan tabii.. Buffon faktoru vardir belki de bilemem kac acaba average rating'i buffon'un
    Öncelikle bomba transferlerim var.
    Teşekkürler italya'da devamlı bölye değilim o taktik ŞL finali öncesiydi sakatlıklarla çok değişiyor o yüzden alternatifli kadro kurdum buffonun profili

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    İlk sezon şampiyon olman çok iyi yeni transferlerini beğenemedim ama açıkçası olic hariç
    Saol transferleri bende beğenmedim sadece jankovic ve milandan alınan 21 yaşındaki cardacio alternatif olrak kaldı diğerleri kiraya veya tamamen sattım

-Kiradan gelen onlarca genç futbolcunun içinden 1 yıldız çıktı m.city 26 m euro verdi satmadım işte onun profili

-Ayrıca para ile aldığım futbolcular şöyle:
    Forumda çok gördüğüm futbolcu sevilladan Fazio Defansa

Ve Olimpiakosta ki genç yetenek 39 maçta 37 golle harika bir sezon geçiren Diogo

Ve Yine forumdaki önerilere bakarak valladoliiden kaleci Asenjo

VEEEE Bomba son anda patladı Fiorentinada harika bir sezon geçiren Gilardinho 25 m euro karşılığında juventusta

Genel Transfer Görünümü(yanlış transfer politikasını sınrada düzelttim free futbolcu diye çok aldım sonra baktım çok kalabalık ve gereksiz futbolcu doldu hepsini elimden çıkardım zararın neresinden dönsek kardır )

İŞTE 2009-2010 SEZONU JUVENTUS TAKIMI....
    Last edited by kamilakar : 21.Aralık.2008 at 17:46 Reason: yanlışlık

Mesaj Yetkileri