1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ya su anadolu takımlarındakı oyuncuları kucumsemeyın artık....eren 120 ca almıs 147 pa eger 3 buyuklerde oynasaydı en az 160 alırdı.....erenın profılıde 10 numara olmus yapanın elıne saglık bu arada....abdullah ta -7 de kalmıs umarım ocakta duzeltılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ya su anadolu takımlarındakı oyuncuları kucumsemeyın artık....eren 120 ca almıs 147 pa eger 3 buyuklerde oynasaydı en az 160 alırdı.....
    Şu klasik yoruma bayılıyorum... Bu ülkede son 30 yıldır kim şampiyon oluyor? 3 büyükler değilmi?
    Bu ülkenin son 30 yılında milli takımın %90'ını hangi takım futbolcuları oluşturuyor? 3 büyükler değil mi?

Eee üç büyüklerde oynasaydı 160 olurdu... Oynasıınnnn. Oynamasın diyen mi var?
    Ha çok yeteneklide kendi zevkinden mi ben Kayseri'yi çok seviyorum Kayserispor'da oynayacağım diyor. Bariz bir yeterliliği söz konusu ise zaten o oyuncu gider 3 büyüklere...

Yasin Çakmak'lar, Yalçın Ayhan'lar onlarda anadolu takımlarından geldiler. Oynadılar mı üç büyüklerde? Hayır.

İçi boş, gereksiz, etraflıca düşünülmemiş bir eleştiri bu. Üç büyüklerde oynasa 160 olurmuş. Oynamadığı için olmamış demekki. Vitrindir, zirvedir üç büyükler.
    Özür dilerim bunları söylediğim için kırmak istemezdim ama hakikatten içi boş bu eleştirinin. Sırf eleştirmek olsun diye
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Şu klasik yoruma bayılıyorum... Bu ülkede son 30 yıldır kim şampiyon oluyor? 3 büyükler değilmi?
    Bu ülkenin son 30 yılında milli takımın %90'ını hangi takım futbolcuları oluşturuyor? 3 büyükler değil mi?

Eee üç büyüklerde oynasaydı 160 olurdu... Oynasıınnnn. Oynamasın diyen mi var?
    Ha çok yeteneklide kendi zevkinden mi ben Kayseri'yi çok seviyorum Kayserispor'da oynayacağım diyor. Bariz bir yeterliliği söz konusu ise zaten o oyuncu gider 3 büyüklere...

Yasin Çakmak'lar, Yalçın Ayhan'lar onlarda anadolu takımlarından geldiler. Oynadılar mı üç büyüklerde? Hayır.

İçi boş, gereksiz, etraflıca düşünülmemiş bir eleştiri bu. Üç büyüklerde oynasa 160 olurmuş. Oynamadığı için olmamış demekki. Vitrindir, zirvedir üç büyükler.
    Özür dilerim bunları söylediğim için kırmak istemezdim ama hakikatten içi boş bu eleştirinin. Sırf eleştirmek olsun diye
    Bu sözler doğru ama bazı istisnalarda var değilmi örn mehmet topuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu sözler doğru ama bazı istisnalarda var değilmi örn mehmet topuz
    Mehmet Topuz çok fazla kazandığı için... Takımda yeri garanti olduğu için, kaptan olduğu için... Yedek kalabilme riskine atılmayı sevmediği için, Kayserili olduğu, Kayseri'yi sevdiği ve Kayserililerin onu bırakmaya yanaşmadığı için... Kayseri'de... Yoksa gitmek istese G. Ünal gibi yapar. 6 ay sonra gider.

Kendi tercihidir. Büyük oyuncudur. Ancak bariz bir yeterlilik hususunda. Milli takıma girmesi, Milli takımın vazgeçilmesi olması gerekir. Bu yeterlilikte midir? Sadece futbolculuk düzeyinde değil. Kültür ve zeka olarak bu yeterliliktemidir?

Çok yeterli olsa... 3 büyüklerin alım gücü olmasa bile, onu alacak bir avrupa takımı çıkacaktır. Örneğin; Hami Mandıralı.

Dediğim gibi 3 büyüklerde olsa, bu kadar alırdı sözü saçma...
    O zaman şöylede diyebiliriz.
    Ulan benim 3. ligte kankam var adı x. Çocuk yeni yeni kadroya giriyor. Rotasyon adamı gibi bişey. 30 ca verdik kendisine... Ama varya üç büyüklerde olsaydı garanti 130 ca sı olurdu. (yapma yaw )
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Mehmet Topuz çok fazla kazandığı için... Takımda yeri garanti olduğu için, kaptan olduğu için... Yedek kalabilme riskine atılmayı sevmediği için, Kayserili olduğu, Kayseri'yi sevdiği ve Kayserililerin onu bırakmaya yanaşmadığı için... Kayseri'de... Yoksa gitmek istese G. Ünal gibi yapar. 6 ay sonra gider.

Kendi tercihidir. Büyük oyuncudur. Ancak bariz bir yeterlilik hususunda. Milli takıma girmesi, Milli takımın vazgeçilmesi olması gerekir. Bu yeterlilikte midir? Sadece futbolculuk düzeyinde değil. Kültür ve zeka olarak bu yeterliliktemidir?

Çok yeterli olsa... 3 büyüklerin alım gücü olmasa bile, onu alacak bir avrupa takımı çıkacaktır. Örneğin; Hami Mandıralı.

Dediğim gibi 3 büyüklerde olsa, bu kadar alırdı sözü saçma...
    O zaman şöylede diyebiliriz.
    Ulan benim 3. ligte kankam var adı x. Çocuk yeni yeni kadroya giriyor. Rotasyon adamı gibi bişey. 30 ca verdik kendisine... Ama varya üç büyüklerde olsaydı garanti 130 ca sı olurdu. (yapma yaw )
    dostum topuz işi oldu adeta bir efsane sanki onu alan avrupa şampiyonu olacak..

bir araştırın bakın topuzu fatih terim niye tutmuyor...

her ne hikmetse arkadaşı milli takımın hazırlık maçların için kadroya aldığında sakattı

rakip takım arkadaşının kendi gözünün önünde göğsüne çarpan topu için elle oynadı diye hakeme kırk takla atıp yalan söyleyen biri hiçbir zaman büyük oyuncu değildir benim için...

bu arada Sabri gibi collin kazım gibi adamları kesemeyip milli takıma giremeyen oyuncuya bu kadar köle olunmasıda üç büyüklerin ayıbı...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    dostum topuz işi oldu adeta bir efsane sanki onu alan avrupa şampiyonu olacak..

bir araştırın bakın topuzu fatih terim niye tutmuyor...

her ne hikmetse arkadaşı milli takımın hazırlık maçların için kadroya aldığında sakattı

rakip takım arkadaşının kendi gözünün önünde göğsüne çarpan topu için elle oynadı diye hakeme kırk takla atıp yalan söyleyen biri hiçbir zaman büyük oyuncu değildir benim için...

bu arada Sabri gibi collin kazım gibi adamları kesemeyip milli takıma giremeyen oyuncuya bu kadar köle olunmasıda üç büyüklerin ayıbı...

Adam hiç sakatlanmayakmı yahu adamın skaatlığına denk geldi milli takım zamanı olamaz mı?

Ayrıca topuzun milli takımda ilk11de sürekli olammasının tek nedeni anadolu takımında forma giymesidir.Bana anadoludan sürekli çağırılıp 11de oynayan bir oyuncu söyle terim zamanında bulabilecek misin?Anadoluda hiç mi iyi oyuncu yok var hatta süper isimler var ama 4 büyüklerde oynamadıkları için oynamıyorlar.Ama anadoluda milli formayı göremeyip 4 büyüklere gittikten sonraki ilk milli maçta kadroya çağrılan çok oyuncu söyleyebilirz.

----------

Abdullah Durakın Mevkisinde DM:15 MC:20 AMC:10 düzenlemesi yapılmalı.

Ali Turan ise Koaryın yokluğunda sağbek oynayan bir oyuncu haline geldi onada DR:10 özelliği eklenebilir.

Mesaj Yetkileri