1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: The Pride Of Yorkshire Leeds United (2. SEZON)

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bu Arada Sizlere Belirtmeyi Unuttum.Yönetim İsteğim Doğrultusunda Stadyumu Ve Genç Tesislerini Geliştirme Kararı Aldı.Stadyumumuz'un Kapasitesi 10.000 Kişi Arttırılacak Ve Toplam Kapasite 50.000'e Çıkarılacaktır.Klüp Bu Gelişmeleri Yapabilmek İçin 25M Banka'dan Kredi Çekmiştir.(Toplam Maliyet 25m)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Klasik olucak biraz ama. Masilela ya bir bak eğer gitmediyse. Gerçi özellikleri random. Razvan Rat ile Jorge Ribeiro yu kısa vadede düşünebilirsin. İnsua yı alırsan harika olur. Diğer transferlerinden Russottoyu çok beğendim. Seninle birlikte Premier Lig seviyesine gelir oda.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde Ronny vardı Sporting de oynayan.
    Ronny Fena Değil Gibi.Onunlada Transfer Görüşmelerine Başladık.Diğerleri Uzun Vade Hedeflerimizde Yetersiz Kalacak Gibi Duruyor.(Masilela Kapılmış Stoke Almış.Şu Andaki Ederi 7M)
    Sadece DL İçin Harcayabileceğimiz 19m Var.O Sebeple Kaliteli Bir DL Alalım Diyorum.Insua'yı Getirmemiz Zor Olacak.Klübüyle Anlaştım Ama Sözleşme Teklifini Kabul Etmeyecek Gibi :/
    Bu Arada Teşekkürler
    Transferlerde Dediğin Gibi Russotto Ve Regenlerden Çok Umutluyum...
    Last edited by vuque : 21.Aralık.2008 at 15:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri