Penaltı değil, aynısını Lincoln de yapıyor.Ayrıca öyle pozisyon penaltı ise Ts'dan özür dilenmeli.
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Penaltı değil, aynısını Lincoln de yapıyor.Ayrıca öyle pozisyon penaltı ise Ts'dan özür dilenmeli.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hangisinden bahsediyorsun? Gerci 2 si de %100 penalı da. Lincolnün düşürüldüğünü diyorsun sanırım. O pozisyon %100 penaltı. Lincoln cok zarif sıyrıldı. Ugurdu sanırım, sarıldı adama.Benim gözümde zaten pen degil diyen fanatiğin allahıdır ki bunu da sen diyebilirdin sadece
Takımımı kutluyorum... Farklı galip geldik. Holoskonun golü mükemmeldi. Aynı sekilde Lincoln&Baros A.Ş nin golü de cok güzeldi. 5 istedim. Olmadı. Direk vs izin vermedi. Olsun takımımı tebrik ediyrum...
Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.
Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.
İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
İlk pozisyon faul ise ikinci pozisyon değerlendirilmez.
Basketbolda çifte faul diye bir kural var.Lincoln'un yaptığını söylüyorum, bunu görmezden geliyorsanız sorun yok.
Tarafsız baktığımı biliyorum, bu yüzden de hiç sıkıntım yok.
Hiçkimseyi tebrik etmedim ki zaten, kendi takımı bile bol bol eleştiririm.Kazanınca tebrik etmek gibi alışkanlığım yok, eleştiri benim için daha değerli, kötü olan noktaları çıkarır, her şeyi toz pembe göstermez.
Eğer ben fanatik isem sizden daha fazla fanatik olmadığımı düşünüyorum.Gayet itidalli yazmaya çalışsam da, aylarca yazmasam da yine de aynı şeyleri yazarark üstüme geliyorsunuz, bilmem farkında mısınız?
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını daha özen göstersen iyi olur.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved