UEFA Kupası’nda rakibimiz Rosenborg. Kolay bir kura çektik. Galatasaray Celtic ile Kayserispor ise Stuttgart ile oynayacak.
Eğer turu geçebilirsek Sampdoria – Sporting galibi ile oynayacağız, Galatasaray Benfica – Basel galibi ile Kayserispor ise Portsmouth – PSV galibiyle oynayacak.
Öncelikle işe antrenörleri değiştirerek başladım, daha üst seviyede antrenörlerle anlaştık. Türkiye Ligi’nden gelecek vaden oyuncuları takıma katmaya çalışırken kadroyu zenginleştirmek için de çabalarımız sürüyor.
Transfer dönemi hareketli geçti, aslında daha değişik planlarım vardı ama devre arası takımın dengesini fazla bozmak istemedik.
Edu ve Lugano iyi anlaşıyorlardı ama defansa hızlı bir adam almak istiyordum, bu nedenle Edu’yu gönderdik ve yerine İbrahima Sonko’yu transfer ettik.
Valencia’dan bedelsiz olarak Hugo Viana’yı kadromuza kattık. Maldonado ve Josico’dan iyi olduğu kesin.
Ve 3 tane 17 yaşında oyuncu aldım. Salih ve Ömer’in çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Emrah ise şanssız, 3 kupa maçı oynadı ve son maçta bacağı kırıldı, 5 ay sahalardan uzak kalacak. Salih orta sahanın sağında Ömer ise stoper oynuyor. 2. devre onlara fazlaca şans vermeyi düşünüyorum.
Şimdilik transferlerimiz bu kadar. Kupada grup maçında Hacettepe’yi 3-0 ile geçtik. Son grup maçın da da Eskişehir’e 1-0 kaybettik. Bu 2 maçta satmayı düşündüğüm oyuncuları oynattım piyasa yapmaları açısından.
Çeyrek finalde ise 2 maçta da Gençlerbirliği’ni yenerek yarı finale yükseldik. Muhtemel rakiplerimiz; Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor.