Ben 9.2.0 yamasını oynamama rağmen Yunus, Kerem, Kıvanç Karakaş, Serkan İrdem' in ve özellikle Cihan Yılmazın özelliklerinini gerçek hayattakinden düşük buna karşılık Önder Çengel ve Eser Yağmur' un özelliklerinin ise gerçek hayattakine göre fazla olduğunu düşünüyorum. Ayırca KSK' nin Reputaiton, taraftar sayısı, bilet fiyatları( ort 8-10 tl arası olamsı lazım oyunda 4 tl) ve stadın (atatürk stadı) düzeltilmesi gerektiğine inanıyorum. KSK maçlarının % 60' nı Atatürkte %40' nı ise Alsancak Stadında oynamaktadır. Bu editörden düzeltmek pek mümkün olmuyor eğer düzeltilebilme veya eklenebilme özelliği varsa lütfen eklensin veya en azından avrupa kupası, Şampiyonlar ligi kupası gibi 4 büyüklerle oynanan maçlarda Atatürk stadındaymış gibi gösterilirse çok memun olurum. Ayrıca Karşıyaka SPor Klübü üyesiyim bazı konularda yardımcı olabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Zaten asagi yukari boyle olmasi lazim.
Avrupa kupalarinda butun Izmir takimlari Ataturk stadinda, 3 buyuklere karsi butun Izmir takimlari Ataturk stadinda, ve de birbirlerine karsi butun maclarda Ataturk stadinda oynuyor olmalari lazim.
Ancak kullandigimiz EDT komutlarinda bir hata olmus (hatanin nedeni Karsiyaka'nin ismini veritabaninda Karsiyaka SK olarak degistirip, bunu EDT dosyasinda duzeltmeyi unutmam). 9.0.3 icin duzelttim.
Hemen simdi oyunda duzelsin istiyorsaniz eger:
Bu komutu iceren bir adet EDT dosyasi yaratip, oyun kurmadan once bu dosyanin kullanilmasini saglayabilirsiniz."USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Altay SK" "Karsiyaka SK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Altay SK" "Göztepe A.S." "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Karsiyaka SK" "Göztepe A.S." "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Altay SK" "Besiktas JK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Altay SK" "Fenerbahçe SK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Altay SK" "Galatasaray SK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Karsiyaka SK" "Besiktas JK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Karsiyaka SK" "Fenerbahçe SK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Karsiyaka SK" "Galatasaray SK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Göztepe A.S." "Besiktas JK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Göztepe A.S." "Fenerbahçe SK" "130385"
"USE_STADIUM_FOR_MATCH" "Göztepe A.S." "Galatasaray SK" "130385"
"STADIUM_CHANGE_FOR_COMP" "Karsiyaka SK" "European Champions Cup" "130385"
"STADIUM_CHANGE_FOR_COMP" "Göztepe A.S." "European Champions Cup" "130385"
"STADIUM_CHANGE_FOR_COMP" "Karsiyaka SK" "EURO Cup" "130385"
"STADIUM_CHANGE_FOR_COMP" "Göztepe A.S." "EURO Cup" "130385"
EDT dosyasinin nasil yaratilacagini da asagidaki konuda bulabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44124