Öncelikle belirtmek isterimki mantık çok yanlış. O zaman şimdi Karşıyaka'nın teknik direktörü Reha Kapsal ve kendisi Altay'ın oyuncusuydu. Yani Karşıyaka Altay'ın pilot takımı mı olmuş oluyor?

Rıdvan Dilmen'in sürekli transfer yapması, kiralık oyuncuları Karşıyaka'ya kazandırması vs. gibi bir durum söz konusu değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Aynı şeyleri defalarca yazdım ama bir daha yazayım. Olcan ve Mustafa'nın kiralık verilmesine karşılık, transferine çok önem verilen isimlerden Hasan Erbey'in bonservisi Fenerbahçe'ye verilmiştir. Eğer sizin söylediğiniz gibi bir durum olsaydı, Onur şu an Fenerbahçe'deydi. Yani gerçekleşen transfer, herhangi 2 takım arasındaki gelişmedir, başka ayrıntısı yoktur.

Aryca Juventus'un Milan'ın pilot takımı olmadığını herkes düşünebilir. Ama araştırmaktan uzak olan halkımız Karşıyaka'nın, Fenerbahçe'nin pilot takımı olmadığını bilmez. Öyle gördüğü için öyle bilir, öyle düşünür. Siz resmi olarak olmayan bir durumu, oyuna sanki resmiymiş gibi dahil edemezsiniz.

Hadi bunu geçtim, defalarca uyarmama rağmen bu hata düzeltilmedi. Ama hâla buraya "Karşıyaka ile Fenerbahe arasındaki anlaşma iptal edildi." demek, inanılmaz komik bir durumdur. Hani o beğenmediğiniz basın ile hiçbir farkınız kalmamaktadır. Ben buraya gelip, Karşıyaka Spor Kulübü'nün içerisindeki bir birey olarak olan biteni anlatıyorsam, en azından bir saygı duyup "Baksana ne diyor adam, acaba doğru olabilir mi? Bir daha bakayım." demeli "araştırmacı" olan kişiler. Yoksa ben de sallarım, Karşıyaka Basque takımı Bilbao'nun pilot takımı diye.. "Neden?" diye soranlara da, Bilbao resmi kulüp dergisinin Karşıyaka'ya 4 sayfa yer ayırmasını gösteririm mesela.

Son olarak, bir hatanın yeni bir hata ile kapatılmayacağını bilmek lazım. Bundan ziyade hatayı kabul etmenin büyük bir erdem olduğunu unutmamak lazım.

NOT : Ferhat A Millii Takım'a değil, Ümit Milli Takıma çağırılmıştır. Hatalı yazım ve bilgilendirmeden dolayı özür dilerim.

Herkese Sevgi & Saygı,
Efe