TSL 26.HAFTA
BU BİR BEŞİKTAŞ HİKAYESİ.....
KARTAL ASLAN TERBİYECİSİ OLDU.....
KARTAL YUKSEK UCTU...
BEŞİKTAŞ : 2 GALATASARAY : 0
MAÇ RAPORUNA GİREMEDİM BU MAÇIDA BÖLE EKLEMEK ZORUNDA KALDIM ARKADAŞLAR.... ÜZGÜNÜM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 27.HAFTA
ANTALYASPOR : 0 BEŞİKTAŞ : 2
MAÇIN ADAMI : UGUR İNCEMAN(7.4)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL İLK MAÇI
İNÖNÜDE ONUR MÜCADELESİİİ....
İSPANYOLLAR İNÖNÜDEN ŞAŞKIN AYRILDI....
BEŞİKTAŞ : 2 BARCELONA : 2
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 28.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 2 KAYSERİSPOR : 2
MAÇIN ADAMI : KENNEDY BAKIRCIOĞLU (7.8)
![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 14:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL İKİNCİ MAÇI
ÜZGÜNÜZ ELENDİK MALESEF AMA ŞEREFİMİZLE ELENDİK ARKADAŞLAR BUTUN TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLERİZZ
BARCELONA : 4 BEŞİKTAŞ : 3
.
BARCELONA DA İYİ OYNADIK AMA 4-0 DAN 4-3 GETİRDİK SON DAKİKADA BATUHANIN TOPU DİREKTEN DÖNÜNCE YIKILDIK ARKADAŞLAR YAA
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 29.HAFTA
ANKARAGÜCÜ : 0 BEŞİKTAŞ : 0
MAÇIN ADAMI : UGUR YILDIRIM (7.3)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ......
TSL 29. HAFTA PUAN DURUMU
ŞAMPİYONLUGU HAFTALAR ÖNCESİNDEN GARANTİLEDİK
![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 14:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şampiyonluğun hayırlıolsun Barca maçı kötü olmuş
ama demiştim
![]()
tebrikler abisi çok güzel ve zevkli maçlar yasamıssın belli ki. yalnız bir sorum var. o kullandığın taktik ve takım komutları ''the role theory'' taktiği ile aynı değil mi?
şampiyonluk güzel olmuş Barcelona'yı nou camp'Ta yenecek değilsin özür dilemene gerek yok.
çok sağol kardeşim benim wallla barca yı nerdeyse deviriyodum 87.dk batuhanın topu direkte patladı yıkıldım yaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BEŞİKTAŞ FENERBAHÇEY LE UST USTE İKİ MAÇ YAPACAK İLKİ FTK YARI FİNAL RÖVANŞI İKİNCİ HAFTA SONU LİG MAÇI BAKALIM BU İKİ MAÇ NASIL SONUÇLANACAK..
KALBİ OLAN MAÇLARI HASTANEDE İZLESİNNN
MAÇLARI KİM KAZANIR BJK Mİ ? FB Mİ?
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben de aynı taktiği hiç dokunmadan üstelik 40 milyon dolarlık transfer yaparak kullandım ama takımdan kovuldum. sanırım almanya liginde işe yaramıyorneysee senin kariyerde zevkli gidiyor da şu serici uzaklastır takımdan bu güzel kadronun harmony sini bozar yakında benden soylemesi
hadi bakam görelim seni abisi.
inönüdeyse Beşiktaş'ımız
beşiktaş yener tabiki .Skor 3-1![]()
hımmm abicim benim ...serici sattim yaa merak etme gitti kurtuldum sonunda abicim
çok tşk ederim yaaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iki maçta inönüde kardeşim feneri ezecem inş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 lerim kardeşm sen hiç merak etme bi maçta illa 3 lerim abicim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakancım sen yener dediysen yenerim wallla ne dersen çıkıyo yaaa![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 15:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
maç gelsin artık![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok sağol kardeşm
helal len sana abisi yesin seniii. hadi bakalım güzel transferler bekliyoruz şimdi de.
forvete gerek yok ama alırsan benim tavsiyem vagner love
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence en güzel beşiktas kariyerini izletiyorsun bizlere herkes adına tesekkur ederim sana abisi.
3-1 dedim 4-1 yendin olsun genede tutturdum sayılır![]()
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 30.HAFTA
FENER İNÖNÜDEN SAG ÇIKAMADI...
İNÖNÜDE Bİ BJK RESİTALİ.....
BEŞİKTAŞ : 4 FENERBAHÇE : 3
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(9.6)
BU FOTOGRAF HERŞEYİ ANLATIYOR OLMALI