1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Turksportal Türkçe Yama ?

Hybrid View

Bence Turksportal.net gibi büyük ve kapsamlı bir siteye göre yapılan çalışmalar oldukça yavaş.Başka bir site adını vermek istemıyorum türkçe yamayı coktan cıkarttı.Bence turksportal çalışanları yöneticileri biran önce bu yamayı cıkarmalıdırlar.Oyuna buyuk zevk katan basın toplantısı bolumu özellıkle tr olmalıdır.Turksportal dan adına yakışır bol turkcelı bır yama beklıyoruz.Umarım yetkililer bu msj ı okur ve bıran önce bir turkce yama cıkartılır..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by akintatlipinar View Post
    Bence Turksportal.net gibi büyük ve kapsamlı bir siteye göre yapılan çalışmalar oldukça yavaş.Başka bir site adını vermek istemıyorum türkçe yamayı coktan cıkarttı.Bence turksportal çalışanları yöneticileri biran önce bu yamayı cıkarmalıdırlar.Oyuna buyuk zevk katan basın toplantısı bolumu özellıkle tr olmalıdır.Turksportal dan adına yakışır bol turkcelı bır yama beklıyoruz.Umarım yetkililer bu msj ı okur ve bıran önce bir turkce yama cıkartılır..
    Abisi sende haklısın tabi ama şunuda bir düşünmeni isterim. İngilizce çeviri işi kolay değil ve 1 sayfa çeviri için dışarda yaptırsan bir dünya para ödemen lazım. Meşakkatli iş bir dünya kalıp var, bir dolu futbol terimi bunları tek tek oyuna aktarmak ve en doğru en yalın hali ile kullanılmasını sağlamak. Bu da biraz zaman gerektiriyor, burda hiç kimse sadece burayla uğraşmıyor herkesin işi gücü var, kimi öğrenci takdir edersinki normal hayat durmuyor bundan kalan boş zamanlarınıda bu işe ayırıyor insanlar. Senin bahsettiğin çalışmayıda gördüm onuda yapan bir emek koymuş ortaya tabiki ama yeterince profesyonel değil, o yüzden az sabretmekte ve ikide bir bu konuları açmamakta fayda var

Mesaj Yetkileri