Hala 3 kişi okuyorneyse çabuk gel abi
![]()
Hala 3 kişi okuyorneyse çabuk gel abi
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
[QUOTE]Dün gece saatlerinde Cnbc-e haber kanalında çıkan habere göre Double H Coskun Afyonkarahisar'ı TSL şampiyonu yaptıktan sonra ayrılacak.Haber Tüm Türkiye'nin yanı sıra haberin asıl kaynağı olan Papua Yeni Gine ve Endonezya'da büyük yankı uyandırdı...
Objektiflere yansıyan bu fotoğrafı ise hangi takıma gideceğini düşündüğünün göstergesi gibi duruyordu adeta. .
Evet Ali Kırca söz sende...
Afyon'da denize girerken yakalanmışsın Hüseyin abi. ()
Herkese merhabalar,iyi akşamlar
nöbetçiyim demiştimya, akşama ancak bitiriyoruz işleri
GS'den sonra Afyon baya zor oluyor ama bir şekilde başarımızı ve kalitemizi ispatlayacagız inşallahsağolasın....
[quote=webcagri;1328631]Dün gece saatlerinde Cnbc-e haber kanalında çıkan habere göre Double H Coskun Afyonkarahisar'ı TSL şampiyonu yaptıktan sonra ayrılacak.Haber Tüm Türkiye'nin yanı sıra haberin asıl kaynağı olan Papua Yeni Gine ve Endonezya'da büyük yankı uyandırdı...
Objektiflere yansıyan bu fotoğrafı ise hangi takıma gideceğini düşündüğünün göstergesi gibi duruyordu adeta. .
Evet Ali Kırca söz sende...Haberin kaynağı yalan bir kere!
Afyonkarahisar'da Afşet havuzunda çekilip, montajla plaj süsü verilmiş o fotoğrafa
TSL şampiyonluğumuz engellenemez!!!! Kahrolsun yalancı basın!
Habercilerin uydurması
çakma foto o ! Bir kere ben o kadar tipsiz değilim!
Bana tuzak kurup çektiler o fotoyu!
Kulüp yönetimiyle aramı bozup alacağım olan 7 kilo sucuk,4,5 kilo kaymak ve 12 kişilik Afyon kebabı alacağımdan vazgeçirmek istiyorlar!!! Sucuğu ve kaymagı da alacağım, Kebabı da yiyeceğim, Haşigolar'ı da bu ligden babalar gibi çıkaracağım!!!
Takımdaki tek milli oyuncu Lokman PARLAK'la röportaj birazdan...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
LOKMAN'LA BASIN TOPLANTISI (live) (canlı ! çok canlı)
Basın: Lokman son 4 sezonda 2 sezonu Galatasaray'da , 1 sezonu Gaziosmanpaşa ve 1 sezonu da Dardanelspor'da olmak üzere 3 takım değiştirdin.Bunun senin adına ne gibi etkileri oldu?
Lokman: Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Bu takım değişikliklerinin bende hep oılumlu etkileri oldu fakat en huzurlu ortamı Afyonkarahisarspor'da buldum
Basın : Bildiğin gibi takımdan 19 yaş altı milli takıma giden tek oyuncusun.Bunun takım içinde ne gibi sonuçları oluyor?
Lokman : Milli takımda oynamak her futbolcunun hayalidir.Şu anda 19 yaş altında oynuyorum fakat hayalim daha da iyi yerlere gelip A milli takımda oynamak.Takım içinde bunun pozitif etkileri oluyor.Takım arkadaşlarıma milli takım kampının ortamını ve yaşadığımız anıları anlatıyorum.
Basın : Hasan Hüseyin Coşkun sana çok güvendiğini her fırsatta dile getiriyor ve defans hattının sağını sana emanet etmesi de bunun en güçlü belirtisi. Hoca hakkında fikirlerin nedir?
Lokman : Hasan Hoca çok iyi bir antrenör. Taktik bilgisi ve maçları analiz edişi takımın şu anki başarısına çok önemli katkılarda bulunmuştur. Bizlere bir ağabey, bir baba gibi davranıyor fakat bunun yanısıra bazen bizlere sinirlendiğinde çok sert bir antrenör oluveriyor.
Basın: Takımın ligdeki gidişatı hakkında neler düşünüyorsun?
Lokman : Geçen sezon Play off mücadelesi verdik fakat başarılı olmadık.Bu sezon yeni katılan arkaaşlarımızla beraber daha da güçlendik ve şu anda ligde lider durumdayız.Umarım sezon sonunda da bu sıralama değişmez
Basın : Şu anda en sevdiğin antrenör olarak Hasan Hüseyin Coşkun ismini zikredebilir miyiz?
Lokman : Hocamızı çok seviyorum ve onunla çalışmak çok zevkli fakat 4 yıllık profesyonel kariyerimde Dardanelspor'daki hocamız Mustafa Meteertem'in yeri çok ayrıdırBu kadar soru yeter, hepinize teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ntv Spor Televizyonunda çıkan habere göre yetenekli gençler arayan üç büyük kulüp Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 19 Yaş Altı Milli Takım'ın ve Afyonkarahisarspor'un başarılı savunma oyuncusu Lokman Parlak ile ilgilendikleri söylendi. Bu konu hakkında sesizliğini koruyan Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Hasan Hüseyin Çoşkun'un yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.
HAŞİGOLAR GALİP!
MALTEPESPOR GOL FARKIYLA LİDERLİĞE OTURDU!
Afyonkarahisarspor evinde ağırladığı Eyüpspor'u 2-0 yenerek 6. maçında puanını 13'e çıkardı ve zirve yarışını sürdürdü.Maltepespor gol farkıyla liderliğe yükseldi.Maç sonunda Afyonkarahisar'ın bölgesel televizyonunun mikrofonları Hasan Hüseyin Coşkun'a uzatıldı ve son günlerdeki transfer haberleri hakkında sorular soruldu. Özellikle NTV Spor kanalındaki 3 büyüklerin Lokman'la ilgilendikleri haberine çok sinirlenen Hasan Hüseyin Coşkun şunları söyledi :
" Takım olrak çok iyi bir hava yakaladık ve hedefimize hızla ilerliyoruz.Bu tür yalan haberler çıkararak bizi bölmek isteyenleri esefle kınım kınım kınıyorum! TSL şampiyonluğuna kadar uzanacak uzun bir yola girdik! Bu açıklamalarımdan Başta GS-FB ve BJK olmak üzere tüm TSL ekipleri endişe duyduğu için oyuncularımın kafasını karıştıracak transfer haberleri çıkarmaları için medyaya resmen para veriyorlar galiba!!! tekrar söylüyorum! TSL şampiyonluğumuz engellenemez!!!"![]()
Hasan hocam sen playofflara gidersin bu sezon ve oradanda geçersin ... sırf şu başarıların için sana rakip olamayacak bi A.Demirspor kariyeri yapıcam ... Sen stadta Simit , Çay satarsan bende Adana Kebap , Ayran satarım![]()
Gaza geldim Denizli Belediyespor kariyeri açıcam siz kebab,simit satarsanız bizde horoz satarız.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
biz gün geçtikçe zenginleşiyoruz... yakında stadda bedave sucuk döner servisine başlayacaz
kariyerini bekliyoruz
sen de aç
horozlar paçalı dövüş horozu olsun
Ulen yakında tüm forum 2. lig kariyerleriyle dolarsa şaşırmam
![]()
Bu hafta Afyonkarahisarspor'la 100. maçıma çıkıyorum... İnşallah galip gelip kutlama yaparız![]()
Kebaplar benden hocambu arada hocam en azından şu takımı 2.lige çıkar süper lige çıkar sonra bu başarıyla ver elini Shaktar,Real Madric C.F yada Urfaspor
![]()
DENİZİ GEÇİP DEREDE BOĞULDULAR!!!
![]()
yuh 197 pa kotu olurmu![]()
Potansiyeli yüksek olan her oyuncu iyi oyuncu olacak diye birşey yokSonuçta oyuncular potansiyellerini değil, o gün sahip oldukları yetenekleri sahaya yansıtıyorlar.Gelecek için çok iyi bir oyuncu olduğu kesin , doğru antreman ve dogru antrenörlerin eline verip ilk 11 tecrübesi kazandırırsan 18 yaşında ilk 11'in değişmezi olabilir. Fakat iyi yetiştiremezsen yerinde sayar
![]()
kusura bakma nannar hocam yalnız senın karıyerın vasıtası ile tüm fmcilere bir sorum, fikir danışmam olacak.
brezilayı kaleci marcelo grohe hakkında tecrübesi ve fikri olan varsa beri gelsin lütfen.
hasan senin gibi antrenör ilk defa gördün yani daha sen bu ligi bile çıkamadın kaç sene var bizi oyalıyorsun ve beleş kaymak sucuk yiyorsun sonrada TSL şampiyonluğun engellenemez diye medyaya haber yolluyorsun sen bu sene de çıkma da görürsün bi daha kaymak sucuk falan bulurmusun yada takımı![]()
kolaysa al sen çık Real Madrid'i alıp çıkmak çok kolay her transferi yaparsın ama 2.Lig bu ... burda işler böyle olmaz 1.lige gelmediğin sürece transfer bütçen olmaz ... Galatasaray kariyerinde hasan hocamızı gördün 6 senede 6 kupa ... yani önce saygı sonra yorum
hocam böyle devam et şampiyonlar ligi seni bekilyor![]()
HEYECAN DORUKTA!!
Haşigolar deplasmanda güçlü rakibi karşısında iyi mücadele ederek 1 puan aldı.Ligde zirve yarışı kızıştı. Özellikle üstteki 4 takımın liderlik için kıyasıya savaşı devam ediyor...
FM keyfine Cıpssss.... Coca-Cola arasıŞaka yaww şaka
bana kola yasak,meyve arası...
![]()
evett arkadaslar brezılyalı kalecı marcelo grohe hakkında bilgisi olan varsa yorumlasın lütfen.gözlemcilerime güvenmeyrum.
gökhan kardeşim marcelo hakkında pek bilgim olmasada bazı arkadaşlarıma şimdi soruyorum.Bir arkadaşım aynen şöyle dedi.
Marcelo iyi bir kaleci olabilir fakat kötüde olabiliyor kritik hata oranı fazla olabiliyor..Daha iyi bir kaleci araman lazım ...
dedi ...ama bütçeni söylersen sana bulabilirim
cok sagol kardeşim arkadasın gercekten cok iyi ozetlemis ben almıştım groheyi zaten 3,3 milyona ama gercekten arkadasının dedıgı gıbı yenecek golleri yemiyor yenmeyecek golleri yiyor bi nevi fevzi tuncayha bütçeme gelince köln ile oynuyorum ve kaleci için ayırabileceğim nakit olarak 25 milyon dolarım var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
klasik isimlere kanca attım ama köln ile pek ilgilenmiyorlardaha spesifik isimler önerirsen memnuniyet duyarım
![]()
Last edited by gokhan198555 : 23.Aralık.2008 at 21:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MOLA BİTTİ,FM KEYFİ DEVAM EDİYOR...
TARAFTARLAR İKİLEMDE!
Taraftarlar kendi aralarında bölünmeye başladı! Bazı taraftarlar "hocaya saygı duyulmalı" derken, diğer grup ise Hasan Hüseyin Coşkun'un işini layıgıyla yapmadıgı görüşünde! bu sorunun tribünlere de sıçramasından ve camiada huzursuzluk çıkarmasından korkuluyor!
tabi oglum adam balık ekmek pazarı yaptı stadı ayıpneyse gökhan kardeşim Vincenzo Enyeama 'dı galiba -10 PA almanı öneririm doğru program = Geleceğin Casillas'ı ... Bu arada Casillas'a şöyle teklif yapabilirsin = 20 M Bonservis + %50 satış bonusu + Minimum 50 Lig Maçı'na uygun bir fiyat ile alabilirsin ...
ahh calibreciğim ahhh sana dedim di mi klasik isimler önerme diyeeo adamlara teklif götürdüm zaten ama bir alman takımına gitmeyi kariyerleri için yanlış adım görüyorlar.daha az bilidnik fakat çok sağlam bir kaleci lazım.
bu arada nannar hocam verdğim geçici rahatsızlıktan ötürü kusura bakmayasın.ee senin kariyerlerini o kadar takip ediyoruz o kadarcık hatırımız olur di mi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sagol nannar hocam önerdiğin kalecilere bakacağım özellikle handanoviç gündemimdeki isim olacak haydi durmak yok hedef süproligue![]()
Last edited by gokhan198555 : 23.Aralık.2008 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
HAŞİGOLAR RAKİBİ EZDİ!
Maç boyunca üstün oynayan ve rakip kaleye birçok şut gönderen Afyonkarahisar sadece 1 gol atabildi ama o golle de galip gelmesini bildi.
Arkadaşlar bu gece fazla kalamayacagım,baya yorgunumnöbet yordu... 6 saat der +2 saat kurs ve bir de nöbetçi olunca yıprandık
erken yatacagım biraz... herkese iyi geceler... ilgilenen kardeşmerim yarın saat 14:00 gibi evde olacagım ve kariyere devam edeceğim....
Sonunda Yazar Grubuna Girdim Kariyerini Başdan Beri Okuyorum Çok Eğlenceli Hocam![]()