1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fm 9.2.0 Yenilikleri

Hybrid View

arkadaşlar birşey soracagım .
    ben fm yi korsan olarak aldım ve oyunumu oynuyordum .
    yanlış anlaşılmasın korsanla ilgi bir cümle kurmayacağım .
    ancak oyunu ilk çıktıgı zaman korsan aldım ve oyunda bayagı bir ilerledim .
    tek şikayetim maç motorundaki bekleme idi .
    bunuda sadece anlatım yaptım macı izlemeden oynuyordum .
    ve dayanamadım oyunumu oynamayı biraktim ancak kardeşim oyunundan büyük bir keyif alarak oynuyor . bende anlamadım ama valla öyle zevkle oynuyor
    neyse lafı uzatmayım . ona dedimki steam de 45 milyona inmiş ben alacagım dedim . hem 9.2.0 yamasını cok merak ediyorum hemde oyunu artik dogru duzgun oynamak istiyorum . şimdi soruma geceyim .
    eger ben steam'den oyunu alirsam ve sorunsuz bir şekilde yuklersem elimde orjinal bir oyun olacak .
    peki bu oyunda kardeşim korsanda oynadıgı oyunu bu orjinaldede ayni şekilde oynayabilirmi ?
    saveli dosyayı başka biryere kopyalasam sonra korsanı komple silsem orjinali yuklesem o korsandaki saveli dosya orjinalde çalışırmı ?
    lütfen biran once bilen arkadaslar yardım etsin . bu gece almayi düşünüyorum oyunu . . .

NOT : duydugum kadariyla korsanında C-RaC_Ki çıkmış ama nereye kadar surda 2 ay sonra tekrar bir yama cıkacak . her yamada 2 hafta beklemek yerine orjinalini alirim o gun oynarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by uniwherecity View Post
    peki bu oyunda kardeşim korsanda oynadıgı oyunu bu orjinaldede ayni şekilde oynayabilirmi ?
    saveli dosyayı başka biryere kopyalasam sonra korsanı komple silsem orjinali yuklesem o korsandaki saveli dosya orjinalde çalışırmı ?
    lütfen biran once bilen arkadaslar yardım etsin . bu gece almayi düşünüyorum oyunu . . .
    KE SİN LİK LE çalışır

Umarım yeterince açık oldu.

Bunuda Turksportal forumlarından öğrendiğim ile not düşeyim: sadece data yenilenmemiş olur, yani yeni transfer güncellemesi oyuncu profili geliştirilmesi, düşürülmesi vs geçerli olmaz, ama oyun hataları vs düzelir ve versiyonun 9.2 olur.

Bende senden birşeyi öğreneyim. Bendede şu an 29.99 $ gözüküyor steamda oyun, tüm dünya genelinde yapılmış bir indirim mi yoksa benim DNS ayarlarından ip'im Türkiye olmadığı için mi gördüğüm fiyat diye merak ediyordum ve 5 dakika önce bir yerde sormuştum.

Demek fiyat sendede 29.99 $ yani 45 ytl gibi ? Dns ayarlarında değişiklik varmı ki ?

Mesaj Yetkileri