Sayfa 18 / 57 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala 3 kişi okuyor neyse çabuk gel abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

[QUOTE]Dün gece saatlerinde Cnbc-e haber kanalında çıkan habere göre Double H Coskun Afyonkarahisar'ı TSL şampiyonu yaptıktan sonra ayrılacak.Haber Tüm Türkiye'nin yanı sıra haberin asıl kaynağı olan Papua Yeni Gine ve Endonezya'da büyük yankı uyandırdı...
    Objektiflere yansıyan bu fotoğrafı ise hangi takıma gideceğini düşündüğünün göstergesi gibi duruyordu adeta. .

Evet Ali Kırca söz sende...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Afyon'da denize girerken yakalanmışsın Hüseyin abi. ()

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Herkese merhabalar,iyi akşamlar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    30 kişi okuyordu demek şimdi ise 2 kişi Bekliyoruz abi
    nöbetçiyim demiştimya, akşama ancak bitiriyoruz işleri

Quote Originally Posted by bergani View Post
    oyle deme taylan bende burdayım.yaw abi kapatmışsın galatasarayı afyon açmışsın helal olsun valla iyi cesaret seninkisi iyide gidiyosun.
    iki gunde okudum ancak bu kadar sayfayı yeni yorum yapıyorum daha takipçinim
    GS'den sonra Afyon baya zor oluyor ama bir şekilde başarımızı ve kalitemizi ispatlayacagız inşallah sağolasın....

[quote=webcagri;1328631]
    Dün gece saatlerinde Cnbc-e haber kanalında çıkan habere göre Double H Coskun Afyonkarahisar'ı TSL şampiyonu yaptıktan sonra ayrılacak.Haber Tüm Türkiye'nin yanı sıra haberin asıl kaynağı olan Papua Yeni Gine ve Endonezya'da büyük yankı uyandırdı...
    Objektiflere yansıyan bu fotoğrafı ise hangi takıma gideceğini düşündüğünün göstergesi gibi duruyordu adeta. .

Evet Ali Kırca söz sende...
    Haberin kaynağı yalan bir kere! Afyonkarahisar'da Afşet havuzunda çekilip, montajla plaj süsü verilmiş o fotoğrafa TSL şampiyonluğumuz engellenemez!!!! Kahrolsun yalancı basın!

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Afyon'da denize girerken yakalanmışsın Hüseyin abi. ()
    Habercilerin uydurması çakma foto o ! Bir kere ben o kadar tipsiz değilim! Bana tuzak kurup çektiler o fotoyu! Kulüp yönetimiyle aramı bozup alacağım olan 7 kilo sucuk,4,5 kilo kaymak ve 12 kişilik Afyon kebabı alacağımdan vazgeçirmek istiyorlar!!! Sucuğu ve kaymagı da alacağım, Kebabı da yiyeceğim, Haşigolar'ı da bu ligden babalar gibi çıkaracağım!!!

Takımdaki tek milli oyuncu Lokman PARLAK'la röportaj birazdan...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

LOKMAN'LA BASIN TOPLANTISI (live) (canlı ! çok canlı)

Basın: Lokman son 4 sezonda 2 sezonu Galatasaray'da , 1 sezonu Gaziosmanpaşa ve 1 sezonu da Dardanelspor'da olmak üzere 3 takım değiştirdin.Bunun senin adına ne gibi etkileri oldu?

Lokman: Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Bu takım değişikliklerinin bende hep oılumlu etkileri oldu fakat en huzurlu ortamı Afyonkarahisarspor'da buldum

Basın : Bildiğin gibi takımdan 19 yaş altı milli takıma giden tek oyuncusun.Bunun takım içinde ne gibi sonuçları oluyor?

Lokman : Milli takımda oynamak her futbolcunun hayalidir.Şu anda 19 yaş altında oynuyorum fakat hayalim daha da iyi yerlere gelip A milli takımda oynamak.Takım içinde bunun pozitif etkileri oluyor.Takım arkadaşlarıma milli takım kampının ortamını ve yaşadığımız anıları anlatıyorum.

Basın : Hasan Hüseyin Coşkun sana çok güvendiğini her fırsatta dile getiriyor ve defans hattının sağını sana emanet etmesi de bunun en güçlü belirtisi. Hoca hakkında fikirlerin nedir?

Lokman : Hasan Hoca çok iyi bir antrenör. Taktik bilgisi ve maçları analiz edişi takımın şu anki başarısına çok önemli katkılarda bulunmuştur. Bizlere bir ağabey, bir baba gibi davranıyor fakat bunun yanısıra bazen bizlere sinirlendiğinde çok sert bir antrenör oluveriyor.

Basın: Takımın ligdeki gidişatı hakkında neler düşünüyorsun?

Lokman : Geçen sezon Play off mücadelesi verdik fakat başarılı olmadık.Bu sezon yeni katılan arkaaşlarımızla beraber daha da güçlendik ve şu anda ligde lider durumdayız.Umarım sezon sonunda da bu sıralama değişmez

Basın : Şu anda en sevdiğin antrenör olarak Hasan Hüseyin Coşkun ismini zikredebilir miyiz?

Lokman : Hocamızı çok seviyorum ve onunla çalışmak çok zevkli fakat 4 yıllık profesyonel kariyerimde Dardanelspor'daki hocamız Mustafa Meteertem'in yeri çok ayrıdır Bu kadar soru yeter, hepinize teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim...

Ntv Spor Televizyonunda çıkan habere göre yetenekli gençler arayan üç büyük kulüp Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 19 Yaş Altı Milli Takım'ın ve Afyonkarahisarspor'un başarılı savunma oyuncusu Lokman Parlak ile ilgilendikleri söylendi. Bu konu hakkında sesizliğini koruyan Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Hasan Hüseyin Çoşkun'un yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR GALİP!
    MALTEPESPOR GOL FARKIYLA LİDERLİĞE OTURDU!

Afyonkarahisarspor evinde ağırladığı Eyüpspor'u 2-0 yenerek 6. maçında puanını 13'e çıkardı ve zirve yarışını sürdürdü.Maltepespor gol farkıyla liderliğe yükseldi.Maç sonunda Afyonkarahisar'ın bölgesel televizyonunun mikrofonları Hasan Hüseyin Coşkun'a uzatıldı ve son günlerdeki transfer haberleri hakkında sorular soruldu. Özellikle NTV Spor kanalındaki 3 büyüklerin Lokman'la ilgilendikleri haberine çok sinirlenen Hasan Hüseyin Coşkun şunları söyledi :

" Takım olrak çok iyi bir hava yakaladık ve hedefimize hızla ilerliyoruz.Bu tür yalan haberler çıkararak bizi bölmek isteyenleri esefle kınım kınım kınıyorum! TSL şampiyonluğuna kadar uzanacak uzun bir yola girdik! Bu açıklamalarımdan Başta GS-FB ve BJK olmak üzere tüm TSL ekipleri endişe duyduğu için oyuncularımın kafasını karıştıracak transfer haberleri çıkarmaları için medyaya resmen para veriyorlar galiba!!! tekrar söylüyorum! TSL şampiyonluğumuz engellenemez!!!"

Hasan hocam sen playofflara gidersin bu sezon ve oradanda geçersin ... sırf şu başarıların için sana rakip olamayacak bi A.Demirspor kariyeri yapıcam ... Sen stadta Simit , Çay satarsan bende Adana Kebap , Ayran satarım

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gaza geldim Denizli Belediyespor kariyeri açıcam siz kebab,simit satarsanız bizde horoz satarız .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
    Hasan hocam sen playofflara gidersin bu sezon ve oradanda geçersin ... sırf şu başarıların için sana rakip olamayacak bi A.Demirspor kariyeri yapıcam ... Sen stadta Simit , Çay satarsan bende Adana Kebap , Ayran satarım

biz gün geçtikçe zenginleşiyoruz... yakında stadda bedave sucuk döner servisine başlayacaz kariyerini bekliyoruz

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Gaza geldim Denizli Belediyespor kariyeri açıcam siz kebab,simit satarsanız bizde horoz satarız .
    sen de aç horozlar paçalı dövüş horozu olsun Ulen yakında tüm forum 2. lig kariyerleriyle dolarsa şaşırmam

Bu hafta Afyonkarahisarspor'la 100. maçıma çıkıyorum... İnşallah galip gelip kutlama yaparız

Kebaplar benden hocam bu arada hocam en azından şu takımı 2.lige çıkar süper lige çıkar sonra bu başarıyla ver elini Shaktar,Real Madric C.F yada Urfaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DENİZİ GEÇİP DEREDE BOĞULDULAR!!!

Hocam sana birşey sormak istiyorum ... Bu oyuncu sence iyi mi kötümü PA 197 Tam regen Adana Demirsporun yıldızı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yuh 197 pa kotu olurmu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hocam sana birşey sormak istiyorum ... Bu oyuncu sence iyi mi kötümü PA 197 Tam regen Adana Demirsporun yıldızı

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yuh 197 pa kotu olurmu

Potansiyeli yüksek olan her oyuncu iyi oyuncu olacak diye birşey yok Sonuçta oyuncular potansiyellerini değil, o gün sahip oldukları yetenekleri sahaya yansıtıyorlar.Gelecek için çok iyi bir oyuncu olduğu kesin , doğru antreman ve dogru antrenörlerin eline verip ilk 11 tecrübesi kazandırırsan 18 yaşında ilk 11'in değişmezi olabilir. Fakat iyi yetiştiremezsen yerinde sayar

kusura bakma nannar hocam yalnız senın karıyerın vasıtası ile tüm fmcilere bir sorum, fikir danışmam olacak.

brezilayı kaleci marcelo grohe hakkında tecrübesi ve fikri olan varsa beri gelsin lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    kusura bakma nannar hocam yalnız senın karıyerın vasıtası ile tüm fmcilere bir sorum, fikir danışmam olacak.

brezilayı kaleci marcelo grohe hakkında tecrübesi ve fikri olan varsa beri gelsin lütfen.

özgür bir platformda yazıyoruz benim kariyer olup da sanki benim tapulu mülküm falan mı yaww

ahsettiğin kaleci hakkında benim bir bilgim yok... diğer kardeşlerin belki vardır ,bilemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hasan senin gibi antrenör ilk defa gördün yani daha sen bu ligi bile çıkamadın kaç sene var bizi oyalıyorsun ve beleş kaymak sucuk yiyorsun sonrada TSL şampiyonluğun engellenemez diye medyaya haber yolluyorsun sen bu sene de çıkma da görürsün bi daha kaymak sucuk falan bulurmusun yada takımı

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    hasan senin gibi antrenör ilk defa gördün yani daha sen bu ligi bile çıkamadın kaç sene var bizi oyalıyorsun ve beleş kaymak sucuk yiyorsun sonrada TSL şampiyonluğun engellenemez diye medyaya haber yolluyorsun sen bu sene de çıkma da görürsün bi daha kaymak sucuk falan bulurmusun yada takımı
    kolaysa al sen çık Real Madrid'i alıp çıkmak çok kolay her transferi yaparsın ama 2.Lig bu ... burda işler böyle olmaz 1.lige gelmediğin sürece transfer bütçen olmaz ... Galatasaray kariyerinde hasan hocamızı gördün 6 senede 6 kupa ... yani önce saygı sonra yorum

hocam böyle devam et şampiyonlar ligi seni bekilyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HEYECAN DORUKTA!!

Haşigolar deplasmanda güçlü rakibi karşısında iyi mücadele ederek 1 puan aldı.Ligde zirve yarışı kızıştı. Özellikle üstteki 4 takımın liderlik için kıyasıya savaşı devam ediyor...

FM keyfine Cıpssss.... Coca-Cola arası Şaka yaww şaka bana kola yasak,meyve arası...

evett arkadaslar brezılyalı kalecı marcelo grohe hakkında bilgisi olan varsa yorumlasın lütfen.gözlemcilerime güvenmeyrum.

gökhan kardeşim marcelo hakkında pek bilgim olmasada bazı arkadaşlarıma şimdi soruyorum.Bir arkadaşım aynen şöyle dedi.

Marcelo iyi bir kaleci olabilir fakat kötüde olabiliyor kritik hata oranı fazla olabiliyor..Daha iyi bir kaleci araman lazım ...

dedi ...ama bütçeni söylersen sana bulabilirim

cok sagol kardeşim arkadasın gercekten cok iyi ozetlemis ben almıştım groheyi zaten 3,3 milyona ama gercekten arkadasının dedıgı gıbı yenecek golleri yemiyor yenmeyecek golleri yiyor bi nevi fevzi tuncay ha bütçeme gelince köln ile oynuyorum ve kaleci için ayırabileceğim nakit olarak 25 milyon dolarım var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    klasik isimlere kanca attım ama köln ile pek ilgilenmiyorlar daha spesifik isimler önerirsen memnuniyet duyarım
    Last edited by gokhan198555 : 23.Aralık.2008 at 21:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

kolaysa al sen çık Real Madrid'i alıp çıkmak çok kolay her transferi yaparsın ama 2.Lig bu ... burda işler böyle olmaz 1.lige gelmediğin sürece transfer bütçen olmaz ... Galatasaray kariyerinde hasan hocamızı gördün 6 senede 6 kupa ... yani önce saygı sonra yorum

hocam böyle devam et şampiyonlar ligi seni bekilyor
    yahu ben onu bir taraftar olarak yazdım
    sallıyo her sene

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MOLA BİTTİ,FM KEYFİ DEVAM EDİYOR...

TARAFTARLAR İKİLEMDE!

Taraftarlar kendi aralarında bölünmeye başladı! Bazı taraftarlar "hocaya saygı duyulmalı" derken, diğer grup ise Hasan Hüseyin Coşkun'un işini layıgıyla yapmadıgı görüşünde! bu sorunun tribünlere de sıçramasından ve camiada huzursuzluk çıkarmasından korkuluyor!

tabi oglum adam balık ekmek pazarı yaptı stadı ayıp neyse gökhan kardeşim Vincenzo Enyeama 'dı galiba -10 PA almanı öneririm doğru program = Geleceğin Casillas'ı ... Bu arada Casillas'a şöyle teklif yapabilirsin = 20 M Bonservis + %50 satış bonusu + Minimum 50 Lig Maçı'na uygun bir fiyat ile alabilirsin ...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    cok sagol kardeşim arkadasın gercekten cok iyi ozetlemis ben almıştım groheyi zaten 3,3 milyona ama gercekten arkadasının dedıgı gıbı yenecek golleri yemiyor yenmeyecek golleri yiyor bi nevi fevzi tuncay ha bütçeme gelince köln ile oynuyorum ve kaleci için ayırabileceğim nakit olarak 25 milyon dolarım var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    klasik isimlere kanca attım ama köln ile pek ilgilenmiyorlar daha spesifik isimler önerirsen memnuniyet duyarım

Juan pablo Carrizo ,
    Diogo Benaglio,
    Manuel Neuer,
    Craig Gordon,
    Handanoviç

Bu isimler çok da klasik isimler değildir diye yazdım bir göz at istersen...

ahh calibreciğim ahhh sana dedim di mi klasik isimler önerme diyee o adamlara teklif götürdüm zaten ama bir alman takımına gitmeyi kariyerleri için yanlış adım görüyorlar.daha az bilidnik fakat çok sağlam bir kaleci lazım.
    bu arada nannar hocam verdğim geçici rahatsızlıktan ötürü kusura bakmayasın.ee senin kariyerlerini o kadar takip ediyoruz o kadarcık hatırımız olur di mi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Juan pablo Carrizo ,
    Diogo Benaglio,
    Manuel Neuer,
    Craig Gordon,
    Handanoviç

Bu isimler çok da klasik isimler değildir diye yazdım bir göz at istersen...
    sagol nannar hocam önerdiğin kalecilere bakacağım özellikle handanoviç gündemimdeki isim olacak haydi durmak yok hedef süproligue
    Last edited by gokhan198555 : 23.Aralık.2008 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR RAKİBİ EZDİ!

Maç boyunca üstün oynayan ve rakip kaleye birçok şut gönderen Afyonkarahisar sadece 1 gol atabildi ama o golle de galip gelmesini bildi.

Arkadaşlar bu gece fazla kalamayacagım,baya yorgunum nöbet yordu... 6 saat der +2 saat kurs ve bir de nöbetçi olunca yıprandık erken yatacagım biraz... herkese iyi geceler... ilgilenen kardeşmerim yarın saat 14:00 gibi evde olacagım ve kariyere devam edeceğim....

Sonunda Yazar Grubuna Girdim Kariyerini Başdan Beri Okuyorum Çok Eğlenceli Hocam

Sayfa 18 / 57 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri