Sayfa 3 / 896 İlkİlk 123451353103503 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sercan haberleri yoğunlaştı.

Bu da onlardan bir tanesi.

-----------------------------------------------------

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü Bursasporlu oyuncu Sercan'la anlaştı.
    Vatan gazetesinin haberi şöyle: "F.BAHÇE’NİN yöneticilerine transfer stratejilerini sorduk, her kafadan ayrı ses çıkıyor.. Transferdeki en, belki de ’tek’ yetkili isim başkan Aziz Yıldırım “Doğru olduğuna inandığımız ama beklentileri karşılamayan, düzeltilmesi gereken kararlar” kapsamında görüyor transfer konusunu.. ’Ağır top’ Ali Koç “2. yarıda daha rahat maçlar izlememiz için transfer yapmamız gerekiyor, herkes bizden bunu bekliyor” diyor.. Asbaşkan Ali Yıldırım “Kriz var, en fazla tek transfer yaparız” görüşünde.. Aragones’in transfer istemediği kesin ama son galibiyetler olmasa onun koltuğunda kalıp kalmayacağı bile belli değildi.. Dolayısıyla kendisini referans almak doğru olmaz.. Şimdi bölgelere göre adaylara ve son durumlara bakalım:
    KALECİ: F.Bahçe’nin Volkanlar ile idare etmekle büyük risk alacağı ortada.. En fazla istedikleri isim ise İstanbul B.Şehir Bld’nin 1 numarası Hasagiç.. Hasagiç’in TC vatandaşı olmak için başvurusu söz konusu.. Türkiye’de 2 ayrı dönemde oynadığı toplam süre 5.5 sene olduğu için bu hakkı elde edebilir.. Peki Belediye’den vize çıkar mı? Orası soru işareti.. Başkanları Göksel Gümüşdağ’ın, Kulüpler Birliği’nde Aziz Yıldırım’ın yardımcısı olması ve yakın ilişkileri sorun çıkmayacağını gösterebilir..
    ORTA SAHA: Josico ile Maldonado beklentileri kesinlikle karşılaşamadı.. Bu ikiliden vazgeçilebilir.. Ama evvel emirde Maldonado’nun gitmesine kesin bakılıyor.. O takdirde yabancı kontenjanında yer açılacak.. Bu bölge için yabancı adaylar F.Bahçe’nin geri dönmesi için pazarlık masasına oturduğu Appiah (bonservis bedeli yok ama sakatlığını ne derece atlattığı muamma), Andercht’li Biglia (Maliyeti 6-7 milyon Euro), Lens’ın Sırp orta sahası Kovaçeviç.. Yerlilerden ise Mehmet Topuz (Kendisi de istemiyor, Kayseri de bırakmıyor), Murat Ceylan (Antep kesinlikle bırakmıyor), Musa Aydın (Sivas bırakabilir), Özer Hurmacı (Süper yetenek ama bonservisi çok yüksek), Mustafa Sarp (Bursa bırakabilir...)
    MALDONADO’NUN durumuna göre F.Bahçe yabancı transferini bu bölgeye yapabilir ki, sızan bilgiler o yönde.. F.Bahçe’nin bu transferleri hep ’top secret’ biçimde yaptığı düşünülürse ve uzun süredir Avrupa çapındaki araştırmalar yaptıkları bilindiğine göre sürpriz isimler de ortaya çıkabilir..
    FORVET: Yaşı geçkin isimlerden ağzı yanan F.Bahçe, genç yeteneklerin peşinde.. Mevlüt Erdinç (21 yaşında) için Sochaux ile uzun pazarlıklar yaptılar ama Mevlüt kulübüyle mukavelesini 1 yıl daha uzattı geçen hafta.. Halil Altıntop (26) için Schalke’den vize çıkmıyor.. Werder Bremen ise Mesut Özil’i (20) kesin vermiyor.. Sivaslı M.Yıldız da olmuyor..
    BU şartlarda genç ve yerli forvet arayan F.Bahçe’nin alabileceği tek isim Bursasporlu Sercan.. 18 yaşındaki genç yetenek yönetimine “F.Bahçe’ye gitmek istiyorum, beni bırakın” çıkışını yaptı.. Bursa gönülsüz gözüküyor ama başkan İbrahim Yazıcı, zaten kalmak istemeyen ve kaldıkça problem yaratan Sercan için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.. F.Bahçe istiyor, Sercan’ın menajeri Efgan Erciyas “Transfer bitti” diyor, Sercan gün sayıyor.. Buna göre F.Bahçe’nin transferdeki ilk bombası Sercan Yıldırım olacağa benziyor..
    Koç ‘transfer’ diyor diğerleri istemiyor
    F.BAHÇE’DE transfer konusunda her kafadan ayrı ses çıkıyor.. İşte üç yetkili ağızdan üç değişik açıklama:
    “OCAK ayında yönetimden hiç transfer istemiyorum.. Bunu geçmişten gelen tecrübem ile söylüyorum.. Çünkü ocakta alınan futbolcular, 6 aylık kısa sürede çok başarılı olamazlar.. Ama yönetimin de bu konuda görüşleri elbette ki var..” Aragones
    “BU kadar çok transfer söylentisi çıkaranların dünyadaki ekonomik krizden haberi yok. Bu krizden en büyük yarayı kulüpler aldı. Ne yazık ki, almaya da devam edecek. Henüz krizin yansımaları tam ortaya çıkmadı. Kimsede para yok. Nasıl transfer yapacaksın ki? Biz de belki 1 tane transfer yapar, defteri kapatırız.” Ali Yıldırım
    “TAKIM, teknik direktör ve taraftarlar ellerinden geleni yaptı. Top şimdi yönetimde. Gereken bölgelere transferler yapılacaktır. Komitemiz çalışıyor. İç ve dış transfer bizim için yoğun geçecek.” Alİ Koç
    FENER ISTIYOR AMA... ÜÇÜ DE IMKANSIZ
    1-Özer Hurmacı: “ANKARASPOR’UN büyük hedefleri var.. İlk yarıda çizdiğimiz grafik de ümit verici.. Dolayısıyla en önemli oyuncularımızdan birini elimizden çıkarmayı düşünmeyiz.. Özer Hurmacı’yı F.Bahçe 2 yıl önce de istedi.. 1 milyon 250 bin Euro önerdiler, biz kabul etmedik.. Bu sezon için G.Saray’ın Necati transferinden kaynaklanan önceliği vardı.. Bunu kullanmadılar.. Bu saatten sonra Özer’i almak kolay değil.. Özer için gelecek kulübün en azından 7 milyon Euro’yu hazırlaması gerekiyor.. Ki, o şartlarda bile hocamız Aykut Kocaman’ın onayını almadan izin veremeyiz..” AHMET ÖKÇEK - Ankaraspor Başkanı
    2-Murat Ceylan: “BİZİM hiç kimseye satacak oyuncumuz yok.. Bunu çok kesin bir biçimde söylüyorum.. G.Antep’in para sıkıntısı yok ki, büyüklere oyuncu satalım.. Şu ana kadar elimden gelen her türlü maddi fedakârlığı yaptım ve izlenmesi keyifli, G.Antep’e yakışır bir takım oluşturduk.. Biz devre arasında takıma takviye yapmayı düşünüyoruz, değil ki oyuncu bırakalım.. Murat Ceylan, orta sahada herkese parmak ısırtan bir futbolcu.. Bizim çocuğumuz.. Bu nedenle kaç para verirlerse versinler, Murat’ı bırakmayı düşünmüyorum.. Ben Aziz Yıldırım’ın kendisini beğendiğini biliyorum, sağdan soldan da dedikodular duyuyorum.. Henüz net bir teklif de yok zaten.. Gelse bile bizim duruşumuz belli.. Murat’ı satmayız..” İBRAHİM KIZIL - Gaziantep Başkanı
    3-Mehmet Yıldız: BEN menajerken bir yabancı hoca geldi, Mehmet Yıldız’a ‘Topçu olmaz’ dedi. Yıldız’ın bize maaliyeti 700 milyar. Şimdi beni şampiyonluğa götüren en önemli futbolculardan. Onunla Belçika ve Rus takımları ilgileniyor, Anderlecht ile görüşüyoruz.. Sözleşmesini 1 yıl daha uzattık.. Artık onu satmak istemiyoruz, çünkü değerini bilmiyorlar.. Geçen yıl “Mehmet’i alan şampiyon olur” dedim, az kalsın biz oluyorduk. Bir Barcelona, bir M.United, bir Arsenal ekolü vardır. Arsenal’in en büyük özelliği genç yetenekleri bulması. M.Yıldız, Yakubu tipinde. Aslında Mehmet’in yanında Güiza’yı oynatırsın, arkada Alex. Mehmet topu saklar, Güiza araya kaçar, Alex önlerine oynar. Ama yönetim de bırakmayacak. BÜLENT UYGUN - Sivasspor T.D."

mynet

-------------------------------

Ayrıca birkaç haber ajansı da Werder'li Diego ile ilgilendiğimizi yazıyor.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Alsak alsak, kimi alsak!

YUSUF KOBAL'ın haberidir.

...Bolu engeli!
    Sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde olan Ankaragücülü Gökhan Emreciksin’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç yıldızın Ankaragücü’nden önceki kulübü Boluspor, Gökhan’ın satışından ciddi miktarda pay isteyince transfer kilitlendi.
    Ankaragücü’nün şartlı olarak satın aldığı Gökhan için Boluspor’un Fenerbahçe’nin vereceği bonservis bedelinin yüzde kırkını istediği öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=spor&Kat egoriID=6&ArticleID=1031017&Date=22.12.2008&b=Alsa k%20alsak,%20kimi%20alsak&ver=71

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Marca Diego için Madrid ile bizim yarıştığımızı yazmış ama Diego'yu alabilme ihtimalimiz çok az.

Alex 31 yaşına geldi.Oynasa oynasa bu sezon sonuna kadar oynar,daha sonra ne kadar faydalı olur bilinmez.

Diegoyu alsak hiç fena olmaz ama çok zor gibi.Maldonado gönderilip yerine bir ortasaha ve birde kaleci almalıyız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Alex 31 yaşına geldi.Oynasa oynasa bu sezon sonuna kadar oynar,daha sonra ne kadar faydalı olur bilinmez.

Diegoyu alsak hiç fena olmaz ama çok zor gibi.Maldonado gönderilip yerine bir ortasaha ve birde kaleci almalıyız.
    Orası öyle ama; 30 yaşını geçipde takımı sırtalayan çok büyük isimler oldu geçmişte Alex'de takımın kaptanı ve sırtlamaya devam edecektir. Keşke Türk vatandaşı olabilse bu yıl 5. yılını doldurmuş olacak.

Maldonado zaten gidiyor. Artık o kalacaksa Ali Bilgin, Burak felan hiç gönderilmesin. O gitmeden bu takımdan hiçbir oyuncu gidemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaragücü forması altında gösterdiği başarılı performansla 4 büyüklerin dikkatini çeken Gökhan Emreciksin, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a gideceğini bildirdi.

Emreciksin, yaptığı açıklamada, bugüne kadar Ankaragücü formasıyla mücadele etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Ankaragücü'nü ve büyük taraftarını asla unutmayacağım. Ancak Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde forma giyeceğim için de çok heyecanlıyım. Fenerbahçe'de oynamak her futbolcunun rüyasıdır. Bu yaşımda o formayı giyeceğim için büyük mutluluk duyuyorum. Hedefim, çok çalışarak formayı kapmak ve Fenerbahçe'nin vazgeçilmez bir futbolcusu olmak'' diye konuştu.

AA

Hayırlı olsun. Umarım Fenerbahçe forması altında büyük başarılara imza atar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında Gökhan'ın işi basit, Gökhan Gönül gibi mi olmak istersin yoksa Ali Bilgin Burak gibi mi? Bu örneklere bakarak Fenerbahçe'de kalıcı olup olamayacağına karar verebilir. Hayırlı olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gökhan hayırlı olsun, mutlaka yarar sağlayacaktır. Ayrıca Maldonado'nun ve Josico'nun gönderilip, yerlerine daha iyi oyuncular alınmasını diliyorum.
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aslında Gökhan'ın işi basit, Gökhan Gönül gibi mi olmak istersin yoksa Ali Bilgin Burak gibi mi? Bu örneklere bakarak Fenerbahçe'de kalıcı olup olamayacağına karar verebilir. Hayırlı olsun.
    Böyle olursa ikiside gidici oluyor, biri geldiği yere diğer ise, İtalya'ya Fransa'ya, Almanya'ya İngilere'ye...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

adamın yarın imzaya geleceği söyleniyor ama hala resmi bir açıklama yok sizede garip gelmiyormu?

bu saatten sonra da yalanlama gelmez herhalde yav...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hayırlı olsun.Futbol yorumcuları Gökhan'ı çok beğeniyor.Ve çok iyi bir transfer olacağını söylüyor.Ki bunu Sergen söylüyor düşünün Bence de iyi trabsfer sağ taraf Colin'le gitmezdi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

ÜÇ YILDIZDA İŞLEM TAMAM

Fenerbahçe'nin transferde nasıl bir politika izleyeceği merakla beklenirken, Sarı-Lacivertlilerin iç transferde Alex, Lugano ve Selçuk'la her konuda anlaşma sağladıkları ve el sıkıştıkları öğrenildi.

Fenerbahçeli yöneticilerin bu üç futbolcunun menacerleriyle yeni yılda bir kez daha masaya oturacak sözleşmeleri uzatacağı belirtildi. Alex ve Lugano'nun menaceri Juan Figger'in bu amaçla Türkiye'ye çağrıldığı, görüşmelerde Maldonado'nun durumunun da masaya yatırılacağı öğrenildi. İç transferde fire vermek istemeyen Sarı-Lacivertlilerin David ile kaleci Volkan Demirel'de sorun yaşadıkları iddia edildi David'in yıllık 3 milyon euroya yakın bir ücret istediği ileri sürülürken, kaleci Volkan Demirel'in de kendisine teklif edilen yıllık 1milyon 500 bin euroyu az bulduğu ifade edildi.

Fenerbahçe yönetiminin dün akşam yaptığı olağan yönetim kurulu toplantısında dış transferi masaya yatırdığı da öğrenildi. Sarı-Lacivertlilerin öncelikle Sivaspor'dan Mehmet Yıldız ve Musa Aydın, Bursaspor'dan Sercan ve Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nün genç futbolcusu Gökhan Emreciksin için görüşmelerini sürdürmeye karar verdikleri belirtildi. Bu arada son haftalarda sakatlıgı nedeni ile oynayamayan Semih'in durumunun her geçen daha iyiye gittigi ve devre arasında takımla çalışmalara başlayabilecegi belirtildi.

KAYNAK:LİGTV

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan transferi çok akıllıca oldu , Alex ve Volkan'ın bu sene gitmesi lazım yönetim sözleşme uzatmaz umarım Selçuk ve Lugano kalmalı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alex giderse 10'un gibi bir adam bulmamız çok zor.Alex yürüyerek oynadığı (!) Konya maçında ilk golün asistini yaptı + 2.golde Güiza'nın ayağına ters ayakla topu atan da oydu + ilk yarıda Uğur'un karşı karşıya pozisyonunda da topu araya bırakan oydu ve 2.yarıda kaleye attığımız tek isabetli şutu da atan oydu.Kısacası Alex'e bağımlıyız.Ya Alex'i sezon sonu gönderip artık klasik 4-4-2 ye dönücez yada Alex'le devam edicez ki 2.si çok daha mantıklı bana göre.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Alex giderse 10'un gibi bir adam bulmamız çok zor.Alex yürüyerek oynadığı (!) Konya maçında ilk golün asistini yaptı + 2.golde Güiza'nın ayağına ters ayakla topu atan da oydu + ilk yarıda Uğur'un karşı karşıya pozisyonunda da topu araya bırakan oydu ve 2.yarıda kaleye attığımız tek isabetli şutu da atan oydu.Kısacası Alex'e bağımlıyız.Ya Alex'i sezon sonu gönderip artık klasik 4-4-2 ye dönücez yada Alex'le devam edicez ki 2.si çok daha mantıklı bana göre.
    Adama yürüyerek oynuyor diyenlere gülüyorum. Adama top geldiğinde koşmuyor. Onun dışında ise sahanın her yerine ayağı değiyor. Çok fazla yer değiştiryor. Topsuz alanda koşuyor.

Diego söylentisi var eğer gelirse mükemmel bir takım oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alexin bence gitmesi lazım hiç bi takım 1futbolcuya bağlı olmamalı sistem takımı olmalı artık fenerbahçe..Sonra yeri dolmayacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum..Lugano nun sözleşmesini uzatırsa fenerbahçe çok iyi olur diyerleri gitsede çok etkilemez fenerbahçeyi volkan gitse hayırlı bile olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex bu istatistiklerle devam etsin de ister yürüsün ister sahanın ortasında otursun çay içsin hiç farketmez. İlker Yasin'in söylemiyle; Alex'in koşan halinin Türkiye'de işi ne ? Bu yüzden pek takılmıyorum bu yürüyor laflarına. Alex'in arkasına Maldonado gibi bir oyuncuyu koyarsanız, Maldonado'nun beceremediği iş için Alex'i ona yardım etmekle sorumlu tutarsanız Alex'ten verim alamazsınız. Çok klasik olacak ama Appiah-Aurelio-Alex üçgenini çok özlüyorum.

Lugano'nun kalması çok sevindirici bir gelişme. Volkan'ın da haberlere yansıdığı şekilde paragöz olacağını sanmıyorum çünkü zamanında boş sözleşmeye imza atmış bir kişidir. Her ne kadar zaman zaman kendine aşırı güveninden dolayı enteresan hatalar yapsa da yeteneğine güveniyorum.

Deivid'in bize çok katkıları oldu fakat uçuk-kaçık isteklerde bulunuyorsa yenilenmemesinde bir sakınca görmüyorum.

Diego haberleri çıkıyor, sanıyorum Aziz Yıldırım'ın kendisine özel hayranlığı da var fakat Diego'yu ancak Santos'da oynadığı dönemde veya Porto'da yedek kaldığı, huzursuz olduğu dönemde alabilirdik. Ligimizin kalitesini göz önüne aldığımızda; şimdilik güzel bir rüya.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Alex bu istatistiklerle devam etsin de ister yürüsün ister sahanın ortasında otursun çay içsin hiç farketmez. İlker Yasin'in söylemiyle; Alex'in koşan halinin Türkiye'de işi ne ? Bu yüzden pek takılmıyorum bu yürüyor laflarına. Alex'in arkasına Maldonado gibi bir oyuncuyu koyarsanız, Maldonado'nun beceremediği iş için Alex'i ona yardım etmekle sorumlu tutarsanız Alex'ten verim alamazsınız. Çok klasik olacak ama Appiah-Aurelio-Alex üçgenini çok özlüyorum.

Lugano'nun kalması çok sevindirici bir gelişme. Volkan'ın da haberlere yansıdığı şekilde paragöz olacağını sanmıyorum çünkü zamanında boş sözleşmeye imza atmış bir kişidir. Her ne kadar zaman zaman kendine aşırı güveninden dolayı enteresan hatalar yapsa da yeteneğine güveniyorum.

Deivid'in bize çok katkıları oldu fakat uçuk-kaçık isteklerde bulunuyorsa yenilenmemesinde bir sakınca görmüyorum.

Diego haberleri çıkıyor, sanıyorum Aziz Yıldırım'ın kendisine özel hayranlığı da var fakat Diego'yu ancak Santos'da oynadığı dönemde veya Porto'da yedek kaldığı, huzursuz olduğu dönemde alabilirdik. Ligimizin kalitesini göz önüne aldığımızda; şimdilik güzel bir rüya.
    Alex'in zaten Fenerbahçe'de en iyi döneminde sağında Anelka, solunda Tuncay arkada Aurelio - Appiah vardı ve Alex'de etrafıdna koşan, hareketli oyuculara çok iyi top atıyordu. Şimdi ise Maldonado ile Josico olunca yapabileceği birşey yok bu konuda haklısın. Ama gene bu takımı sırtılıyor. Belki sakatlıtkan son haftalarda kötüydü.

Diego değilde Fabiaono'ya özel hayranlığı vardı Aziz Yıldırım'ın.

alex bence kesinlikle kalmalı.millet tutturmuş koşmuyor diye. madem öyle diyorlar söyleyeyim. alex i orta saha değil forvet kabul etsin. acaba ligimizde her sene bırakın gol- asist i sadece bunlardan birinde 10 u geçen kaç tane forvet var? alex gibi defansın arkasına sızan,duran top kullanan, topu nokta atışı yapıp istediği yere gönderen kaç tane oyuncu var?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En çok sevindiğim Lugano oldu.Onun gibi bir defansın yerini doldurmak çok pahalıya mal olurdu.Alex'in kalmasıda bence daha hayırlı.Yok Diego'yu getireceksek yerine uçak biletini ben alırım

Deivid eğer 3 milyon € para istiyorsa devre arasında satalım gitsin.Nerden baksan 3-4 milyona gideri vardır.Volkan konusunda ise kararsızım.Sonuçta ne kadar küfretsemde bağırsamda bence Fenerbahçe'nin kalecisi Türk olmalı.Yıllardır en iyi kaleciler bizden çıktı ve Milli takımın kalesini korudu.Bu gelenek sürmeli bence.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

haberler güzel.

böyle devam ederse sene sonunda ipi göğüsleriz büyük ihtimalle

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, medyada hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsızlık duyduğunu belirterek, ''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sözleşmeli futbolcusu olarak, hiçbir kulüple görüşmem söz konusu değildir. Transferimde önceliğim kulübüme aittir'' dedi.

Volkan, kendisine ait web sitesinde yaptığı açıklamada, son dönemde hakkında çıkan transfer haberleri nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.

Sezon sonunda sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona erecek Volkan, Fenerbahçe formasını uzun süredir gururla giydiğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

''Başarılı olmak ve takım olarak başarılar elde etmek için ter döküyorum. Bu nedenle formasını giydiğim Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sözleşmeli futbolcusu olarak hiçbir kulüple görüşmem söz konusu değildir. Transferimde önceliğim kulübüme aittir. Sözleşmemle ilgili gerekli işlemleri zamanı geldiğinde menajerim Erdinç Şehit yapacaktır.''

Fenerbahçeli kalecinin açıklamasındaki diğer ifadeleri şöyle:

''İsmim bir kaç takımla birlikte anılmakta ve benim kontrolüm dışında sürekli yeni senaryolar üretilmektedir. Sezon sonunda sözleşmemin sona ermesinden dolayı transfer söylentilerinin çıkmasını olağan karşılayabilirim. Ancak bu, hiç kimseye yalan ve asılsız haber yazma hakkını vermez. Bu nedenle tüm bu söylentiler gerçek dışı ve asılsızdır. Taraftarlarımızdan ricam, benim veya kulübüm tarafından açıklanmadıkça hiç bir habere itibar etmemeleridir. Tüm Fenerbahçeli taraftarlarımızın ve camiamızın yeni yılını kutlar, 2009 yılının hedeflediğimiz başarılara ulaştığımız bir yıl olmasını temenni ederim.''

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kotu bile olsa kalede yerli oyuncu olsun ben hep cok soguk bakmisimdir yabanci kaleciye
    Kesinlikle; Rüştü, Engin ve Volkan yıllardır yerli kaleci ile oynuyoruz. Kaleci elbette, mutlaka hata yapacak. Birde Volkan'ın bize kazandırdığı maçlar unutulmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex in istatistiklerine diyecek lafım yok ama ben artık 90 dakika hücum düşünen baskılı oynayan pozisyon bulan bir Fenerbahçe izlemek istiyorum Alex varken çift forvet oynamak Avrupa ve büyük maçlar için büyük risktir.Ben son 3-4 senedir maçlarımızın %90 gibi bir oranında zevk almıyorum hep duran oyun hep ilerde bir kişi.

Ha dersiniz ki Alex kalsın ama basit takımlara karşı daha da baskı kurmak için Alex+ çift forvet oynayacağız yani Alex çoğu maç için '+' lardan olacak tamam derim.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Adama yürüyerek oynuyor diyenlere gülüyorum. Adama top geldiğinde koşmuyor. Onun dışında ise sahanın her yerine ayağı değiyor. Çok fazla yer değiştiryor. Topsuz alanda koşuyor.

Diego söylentisi var eğer gelirse mükemmel bir takım oluruz.
    Bende yürüyerk oynuyor diyenlere gülüyorum.Yazıda da bunu belirttim zaten.Ayrıca Diego bana inandırıcı gelmiyor.Adam avrupada oynayan şuanda ki en iyi 10 numara.Bu transfer imkansız gibi geliyor bana.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Alexin bence gitmesi lazım hiç bi takım 1futbolcuya bağlı olmamalı sistem takımı olmalı artık fenerbahçe..Sonra yeri dolmayacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum..Lugano nun sözleşmesini uzatırsa fenerbahçe çok iyi olur diyerleri gitsede çok etkilemez fenerbahçeyi volkan gitse hayırlı bile olur
    O mantıkla bakarsan Galatasaray'a Lincoln'e bağlı olmamalı, Lincoln gönderilmeli

Battaglia alınsa keşke..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O mantıkla bakarsan Galatasaray'a Lincoln'e bağlı olmamalı, Lincoln gönderilmeli

Battaglia alınsa keşke..
    Galatasaray lincolne alex kadar bağımlı değil bence..
    Lincoln olmadığı zaman Arda kewell aydın 3lüsüde yokluğunu pek aramaz..
    Ama fenerbahçede öyle değil..Fenerbahçenin Alexsiz oynadığı iyi olarak bir arsenal maçı var orda defansif olarak..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Galatasaray lincolne alex kadar bağımlı değil bence..
    Lincoln olmadığı zaman Arda kewell aydın 3lüsüde yokluğunu pek aramaz..
    Ama fenerbahçede öyle değil..Fenerbahçenin Alexsiz oynadığı iyi olarak bir arsenal maçı var orda defansif olarak..
    Zaten o üçlü olduğu için Galatasaray eski presi yapamıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri