Yazarin hayalgücüne hayran kaldim dogrusu.. atilirda bu kadar atilmaz.
Yazarin hayalgücüne hayran kaldim dogrusu.. atilirda bu kadar atilmaz.
neden attığını düşünüyorsun ki? basit bir mantıkla Cengiz Semerci'nin yalan söylediğini ispatlayamıyorsan söylediklerini doğru kabul etmek durumundasın. örneğin ben de Singapur'da ve Malezya'da Türk olduğumu öğrendiğinde insanların Galatasaray ve Fenerbahçe'den bahsettiklerini, bunlardan bir tanesinin bir Türk tarafından kendisine hediye edilmiş Fenerbahçe formasını Singapur - Sim Lim'deki elektronik mağazasında sergilediğini kendi gözlerimde tecrübe etmiş birisiyim. aynı mantıkla ilerlersek bende atıyor olmalıyım şu anda, ama söylediklerim tamamiyle doğru, üstelik bu şekilde bir atışın tuttuğum takıma bir getirisi olmaz zira ben Galatasaray taraftarıyımuzun vadede Galatasaray, geçen sene de Fenerbahçe elde ettikleri başarılarla adlarını duyurmuş takımlar, biliniyor olmaları çok da abes değil. ayrıca Batı kültürü tarafından sürekli ezilen Doğu kültürü insanlarının; kendilerini Batı'da temsil ettiğini düşündükleri, Batı'yla içiçe geçmiş ama Doğu kültürünün meyvesi olan Türkiye'nin bir takımına sempati duymaları hiç de imkansız/mantıksız değil. üstelik bu takım -Galatasaray- kısa zaman önce Batı'yı temsil eden tüm diğer takımlardan daha üst mertebeye çıkıp, hepsinin imrendği bir başarıyı hala kırılamayan namağlup payesiyle beraber kazandıysa ve bu süre içerisinde yapılan sıralamalarda vs. "Dünya'nın en başarılı futbol takımı" olarak görüldüyse mantıklı bile görülebilir
![]()