Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 149 sonuç

Konu: Baba Hamdi, King_Theoden, abasatli aynı kariyerde! Adriana Lima beklemede!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beni tutsana boşver abasatliyi,hiç haz etmem kendisinden,uzun yıllardır kanka olduğumuz sadece magazin basını uydurması

Bu arada bu kariyer salı günü Fransa ile her hafta devir daim yaparak devam edecektir.Bu yüzden ilgili haber ve reklamlarınızı Salı akşamına saklayınız.Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

devrimcilerle işim olmaz benim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Eren bari sen uzak dur şu kızlardan.Sizin yüzünüzden evde kalacağım abisi
    Abi kardeşi benim kalemdir.. 17-20 arası... Takma kafaya.
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz Ligde 2. maçımızda puanla tanıştık.
    @ Erencim doğru takımın taraftarısın
    biliyorum. Go ply go..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam Erencim anlaştık o zaman Hem o Ply bir gemi ,her gemide batmaya mahkumdur

Bu arada Emrecim senin bir cafen yokmuydu,unutmuşum yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    darbeciler değil mi bunlar yahu. Darbe de yaparım kariyer de mi diyorsunuz yani?

abasatli abime başarılar dilerim favorimdir kendisi.
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    devrimcilerle işim olmaz benim.
    Emre olmadı şimdi bak basacaz iso ile kafeyi gene o olacak

@ Eren
    Tamamdır kardeşim mademki sen varsın FM de kazanamazsan PES e döneriz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Büyük Kapışma Bu Akşam Başlıyor...

Bu gece saat 23:00 da bu başlıkta Kaldığımız yerden devam ediyoruz... Adriana ? O hala beklemede

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Büyük Kapışma Bu Akşam Başlıyor...

Bu gece saat 23:00 da bu başlıkta Kaldığımız yerden devam ediyoruz... Adriana ? O hala beklemede
    Monica' ya noldu? kacirttiniz di mi . Adriana' yi da kacirtmayin ama...

başarılar..Noluyo bi anlasam

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sheffield wednesday - abasatli
    blackburn rovers - paul ince

lig kupasinda tek basina devam eden bendenizin bugunku rakibi 90 larin firtinasi paul ince yonetimindeki yine 90 larin firtinasi blackburn rovers. aralarindaki rekabet cok eskilere dayaniyor.

bu macin skoruna dair bi bilgimiz yok ancak 1890 FA cup finalinde agir bi yenilgi yasatmislardi bize(6-1). bunun acisini cikaracagiz diyemeyecem. onumuzdeki sezon yine karsilasirsak affetmeyiz ama

kariyerin kupada devam eden tek temsilcisi olan ben ve takimim bu gecenin ilgi odagiyiz ve umarim bu mactan basimiz dik ayriliriz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Burnley deplasmanına 3 gol yemek için gittik ama güzel bir futbolla yenilerek ayrıldık.Uzaktan sürekli isabetli tutturdular ama kalecimiz Sinan poz verdi sürekli . Malesef net pozisyonları biz kaçırdık 5 kere kaleci ile karşı karşıya kaldık,onların golü ise artık karambolden dönen 4. topa ki hicbiri kaleye ulasamadı geriden gelen defansımızın vurmaya calışması yetti artık diyerek topun sekip kontrada kalecimizin caresiz kalması bize yrnilgiyi getirdi fakat ileriki haftalar için umutlandık.Düşmeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 4 ve 5. maçlardan puansız ayrıldık. oyun olarakta çok umut yok şu an için en güçlü düşme adayıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Evimizde yine kazanamadık. Maalesef takım dibe demir attı. Nasıl çıkacağımız konusunda hiç bir fikrimda yok sürekli bir şeyler deniyorum ama nedense takımda bir türlü akıcılığı sağlayamadık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Son 2 maçta yenilmemeyi öğrendik.Fakat özellikle 2. maçta gelme gelme gelme sesleri inledi stadda ,şut rekoru kırarken rakip bende Gulyabani kovaladım Buna rağmen geriye düştük öne geçtik fakat koruyamadık Maçlar bizim hakkımızdı aslında

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kupadan biz de elendik ama eksiklerimiz coktu

lig kupasi 2.tur:

kupadan elendikten sonra tum dikkatimizi lige verdik. uzun bi milli mac arasindan sonra sakatliklari duzelen oyuncularla form tutmaya basladik yeniden...

wolves a karsi golu yedikten sonra acilinca olanlar oldu

ligde arzu ettigimiz yerdeyiz. sezon sonunda da umariz yerimizi koruruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Plymouth kümeye abi çok kötü sonuçlar düzeltmelısın.Barrnsley ıkınızde yenmıs abı nasıl bır takım o oyle En formda olan Aytaç abı onu sonuclarından dolayı tebrık edıyoruz.Taraftarı olarak forest teknık drektorunu kınıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle deme abisi.Ben medya tahmininden şaşmıyorum Parasızlık belimizi büktü ama daha çok belimizi büken benim takım biraz kaplumbağa gibi ortasaha dinamik olmasa yanmıştım.Defansın hız ve hızlanma 8'er forvetlerinkini hiç sorma.Biri hariç o da 1.65 Şimdi yavaş yavaş bir şeyler oturttum çünkü bu ligde hız lazım ,seri galibiyetlere geçeceğiz,ve de şanslıyım ki zor takımlar ile oynadım bu krizi aşarken

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu taraftarın bahanelere karnı tok hocam ıcraat ıstıyoruz biz premier lig istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aytaç abin bizim yerimize çıkacak sonra bana oyuncu kiralayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Plymouth kümeye abi çok kötü sonuçlar düzeltmelısın.Barrnsley ıkınızde yenmıs abı nasıl bır takım o oyle En formda olan Aytaç abı onu sonuclarından dolayı tebrık edıyoruz.Taraftarı olarak forest teknık drektorunu kınıyoruz
    İtalya ve Fransada farklı İngilterede farklı bir oyun sitemi var Mustafacım benim taktik bilgim ve anlayışım İngiltereye ters düştü anlaşılan Devre arası wp alırsa Eduardo Costa ve Binya gelecek bende Göbeği biraz daha boş bırakıp Kanat oyununa dayalı bir sistem deniyeceğim. Ama ilk devre ne olursa olsun sistem belli 4-3-3 te sonuna kadar ısrar ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada ilginç bir istatistik eklemek istiyorum.Geçen ay 4 maçta 1 gol attık 3 puan aldık ama attığımız tek gol ayın golü seçildi

Bu ay ise 2 maç 5 gol iyi gidiyoruz ama 5 de kalemizde gördük

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım benim hedefimde seneye Lig 1 de her ayın en güzel golünü atmak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Seni yalnız bırakmam kankacım anca beraber kanca beraber.Alt ligi açtın değil mi? Valla takım coşarsa bil ki benden değildir.Oyuncular ısrar ediyor biz çıkacağız üst lige diye ama göreceğiz.Hedef 6. sıra ile irtibatı koparmamak,şu an sadece 5 puan fark var

Bi de benim hemşomun diğer eski sayılı kankası demoralize taktik diye konu açmış,yayınlamış.Asıl demoralize taktik benimki. Adamlar tek kale oynuyoruz 20 nin üzerinde şut çekiyoruz ama yine de yenemiyoruz diye kafayı yiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bu arada ilginç bir istatistik eklemek istiyorum.Geçen ay 4 maçta 1 gol attık 3 puan aldık ama attığımız tek gol ayın golü seçildi

Bu ay ise 2 maç 5 gol iyi gidiyoruz ama 5 de kalemizde gördük
    gol sayini arttirman olumlu bi gelisme bence. cruyff mantigiyla yediginin 1 fazlasini at yeter.

serkan da ilerleyen haftalarda firtina gibi esmeye baslar. cok fazla yeni oyuncusu var, uyum sorunu asildi mi ilk 6 ya rahatca girer...

benim tarafta ise netice disinda takimdan pek de memnun degilim. yakin zamanda dusus yasayabilirim. aldatici skorlar aliyorum gibime geliyor. umarim bu aldatici skorlar sezon boyu devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Moruk senin şaraplar kalite galiba,ben benim takıma içiriyorum sahada zom olmuş dolaşıyolar maçın sonunda ayılıyolar anca

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Aytacım, Kaan da biliyor Ascoli ile ben Plymouth ta çektiğimin yarısı kadar bile şut atmıyorum ama takım 1-0 , 2-1 kazanarak gidiyor Burda Lidere karşı ilk yarı süper oynadık ama 2. yarı adamlar 2 tane attı yenildik

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aytacım, Kaan da biliyor Ascoli ile ben Plymouth ta çektiğimin yarısı kadar bile şut atmıyorum ama takım 1-0 , 2-1 kazanarak gidiyor Burda Lidere karşı ilk yarı süper oynadık ama 2. yarı adamlar 2 tane attı yenildik
    neticeler de yakinda gelir zaten. o takimla senin patlama yapmaman imkansiz. yaptigin transferleri hepimiz gorduk, armut toplayacak degiller ya illa ki basari gelecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

nooth forest'e söylenecek bir şey yok gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Coca-Cola Lig 1 de gelecek başarı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İtalya ve Fransada farklı İngilterede farklı bir oyun sitemi var Mustafacım benim taktik bilgim ve anlayışım İngiltereye ters düştü anlaşılan Devre arası wp alırsa Eduardo Costa ve Binya gelecek bende Göbeği biraz daha boş bırakıp Kanat oyununa dayalı bir sistem deniyeceğim. Ama ilk devre ne olursa olsun sistem belli 4-3-3 te sonuna kadar ısrar ederim
    abı ıngılızler kontra oynamayı sevr sende oyle yap bıde ıok devre sonunda senı son8ncu gorecez heralde 4-3-3 de ısrar edersen

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

daha sadece 6 hafta oldu ki sezon 46 hafta. 4-5 maclik galibiyet serisi yakaladin mi lider bile olursun bu ligde sezonun basi henuz, telafisi mumkun bunlarin.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri