Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
yaa ama kırdın şimdi kalbimiio işe yaramaz dediğin adamlardan malongaya 10 milyon saydım ben biliyon mu
lewandowskiyi de newcastle ile valencia istiyor cıkk olmaz başka forvet almam.marquinhosu forvette denedim senin önerini göz önüne alarak ısrar edicem onda. yaa bişiy dicem. ben bu kadrodan daha güçsüz bir kadroyla zaragoza ile ispanya liginde 3. oldum 2. sezonda ama bu almanya ve fransa ligleri nedense beni zorluyor acaba benimle aynı şeyleri düşünen arkadaşlar var mı?
Kölnden Yılın İlk Transferi Bir Wonderkid Oldu!!!
İşte o genç
![]()
Kalecimiz Marcelo Grohe 12,5 Milyon $ Dolar Karşılığında Milan Takımına Verilmiştir.
Kendisine Milan Takımında Başarılar Dileriz.
Not:Alman Birasını Özlerse Kendisine köln Şehrinden Tedarik Edilecektir
![]()
Forvet oyuncularımızdan daniele corvia Grasshoppers takımına 1 yıllığıan kiralanmıştır.Bonservisine 3,8 milyon $ ödendiği takdirde kendi malları gibi tepe tepe kullanabilirler
Not:bu adamı sakın almayın bir halta yaramıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam kaleye ankaragücünden çağrı güneşi aldık. 40. mesajda var profili![]()
Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takımda dedikodu rüzgarlarının esmesine neden olan 'gazetecilere takım içi sorunları deklare eden Marvin Matip 1,1 milyon$ karşılığında Hannover takımına defedişmiştir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
üstad doğru söylüyorsun ben de düşündüm dediklerini zaten kölnün kalecisi kessler ile rotasyonlu oynatıyorum zor maçlarda oynatmıyorum ki moralı düşmesin başına da kryzstof dowhan ı verdim seneye kaleyi teslim edicem inşallah.
Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ajaxtan 2,1 milyon $ a aldığımız sol kanat oyuncumuz Leonardo gremio takımına 9,75 milyon $ karşılığında satılmıştır.Depe depe kullansınlar.
![]()
Bayern maçlarında agresifliğimizin kurbanı olduk takım iyi yolda.
2-4 lük sonucla kupadan elendik.![]()
İnanılmaz bir Werder Bremen maçı!!!Mızıkçılık yapmalarına izin vermedik.
Çok iyi oynadığımız bir Hoffenheim maçı!!!
Kırmızı görmemize ragmen iyi iş cıkarttığımız Schalke maçı!!
Ve Derbi maçta Leverkusene karşı gördüğümüz kırmızı kart yüzünden aldığımız mağlubiyet!!
Ama olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz!Hedef Şampiyonlar Ligine katılmak ve başaracağız!!!
![]()