Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
gitmiyor abisi de bu tek taraflı fesh olmuş ya da çift taraflı olsa bile ortada büyük bir para dönmüş olabilir kulupte fesih icin cimrilik yapmıştır

Oyuncuya gelince illa gitmesini istiyorsanız kuluplere önerip ,tabi cok revacta oyuncu degilse guncel fiyatından bir indirime giderek,kurtulabilirsiniz. Belki oyuncu burun kıvırabilir ama bir kac kere gönderdiniz mi en azından şu benim haftalık maaşın 2 sene üzerine sen tamamla der

Asistan konusuna gelince hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çünkü en fakirinden en zengin kulube de gitsem çaycının bile gidip gitmeyeceği ile ben ilgileniyorum Acaba kontrat yenileme secenegini asistana mı bıraktın çünkü sözleşme yenilemezsen sözleşme bitiminde senin çalışanına ya da oyuncuna güle güle demen ya da haftadan haftaya çalıştırma ya da oynatma hakkın var eger bir yerle anlaşamazlarsa.

Abi bu durum benim de başıma gelmişti. Bunun kontrat yenilemeleri asistana bırakmakla filan alakası yok çünkü o sadece oyuncular için geçerli. Ben de pek muhterem Burak Sadık Dilmen'i yollayamamıştım. Arkadaşın dediği gibi kulüp de otomatik kontrat yeniliyor herifle. Staff için böyle bir şey söz konusu galiba. Asistan menajer olarak getirmek istediğim adamı koç olarak almıştım, sonra asistan yapmıştım ama etkinliği yoktu adamın, asistan olarak hala bu Burak gözüküyordu. Sonra Burak'la koç olarak sözleşme imzaladım. Yani yapman gereken kardeşim asistan olarak almak istediğin adamı koç olarak getirip asistan olarak sözleşme imzalattıktan sonra ilk asistanın olacak zırtapozla koç olarak sözleşme imzalamak.