1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Asistanımı Kovamıyorum

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Mendiondo'dan bahsediyorsan hiç umutlanma Adamı kesinlikle kovamıyorsun bide üstüne yönetim adamla senden habersiz sözleşme uzatıyor

Bende deli oldum o işe...
    Bu kadarda olmaz ki... Yok artık umarım Si Games buna çözüm bulur.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Sözleşmesi bitecek diye sakın güvenme kardeşim çünkü kulüp otomatik kontrat yeniliyor stafflarla. Yapman gereken asistanın olmasını istediğin adamını koç olarak kulübe katıp sonra asistan sözleşmesi imzalamak. Bunu yapınca asistanın olacak o herife koçluk sözleşmesi imzalatmak.
    Bu iyi bir yöntemmiş. Ama kulüpler bazen iki asistanana izin vermiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu kadarda olmaz ki... Yok artık umarım Si Games buna çözüm bulur.

Bu iyi bir yöntemmiş. Ama kulüpler bazen iki asistanana izin vermiyor.
    Adamı koç olarak alacaksın zaten. Direkt asistan olarak alamazsın, izin vermezler. Ama koç olarak alıp asistan sözleşmesi imzalayabilirsin. Mevcut asistanını ise önce koç yapmalısın yoksa asistan sözleşmesi imzalayacak olan yeni adamın bir etkinliği olmaz.

Nesil
    2006

Adamı koç olarak alacaksın zaten. Direkt asistan olarak alamazsın, izin vermezler. Ama koç olarak alıp asistan sözleşmesi imzalayabilirsin. Mevcut asistanını ise önce koç yapmalısın yoksa asistan sözleşmesi imzalayacak olan yeni adamın bir etkinliği olmaz.
    Koçluk sözleşmesini ya kabul etmesse? Bu sefer iki asistanla beraber mi yola devam edeceğim.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Koçluk sözleşmesini ya kabul etmesse? Bu sefer iki asistanla beraber mi yola devam edeceğim.
    Eğer mevcut asistanına koçluk sözleşmesini imzalatamazsan 2 asistanın olur ama sonradan sözleşme imzaladığın adamın bir etkinliği olmaz, öylece durur orada. Basın toplantılarına girmesini isteyeceğin, sana rapor sunacak, maç sırasında geri bildirim sağlayacak olan adam ilk asistanın olur.

Nesil
    2006

Eğer mevcut asistanına koçluk sözleşmesini imzalatamazsan 2 asistanın olur ama sonradan sözleşme imzaladığın adamın bir etkinliği olmaz, öylece durur orada. Basın toplantılarına girmesini isteyeceğin, sana rapor sunacak, maç sırasında geri bildirim sağlayacak olan adam ilk asistanın olur.
    Teşekkürler açıklama için, umarım yönetim sözleşme yenilemez.

Mesaj Yetkileri