öncelikle herkese merhabalar;

Ben bu oyunda ne kadar eskiysem sitenizde de bir o kadar yeniyim. Tabi biz ilk CM oynadığımızda(sene 1993 falandı sanırım ) orjinal oyun diye bir kavram bile yoktu sanırım türkiye'de.Bu sebepten geçişimiz biraz sancılı oluyor sanırım bu orjinal olayına.

Bütün bu açıklamaları yapma sebebim olan;konuyla alakalı belki de 20 sayfayı okumama rağmen; hâla kafamda tam olarak netleştiremediğim bir durum var.Bunu size danışmak istiyorum.

Öncelikle anladığım kadarıyla sadece 1 tane activasyon kodu var.Buna steam üzerinden oyunu alan arkadaş;oyunu yüklemese bile;erişme hakkında sahip oluyor.Sonra oyunu bilgisayarına indirip bu kodla aktive ediyor ve eğer isterse back-up yaparak başka bilgisayarla taşıyor.Eğer ki ortak olmak isteyen başka arkadaşlar da varsa onlar da bu back-up'tan yükleyip tek olan aktivasyon kodunu toplam 5 hakkı doldurana kadar oyunu aktive etmekte kullanıyor.Buraya kadar sorum yok.Sorum ise şu;

Ben oyunu aynı şehirde bulunmadığım bir arkadaşımla ortak almak istiyorum.Yani sözüm ona back-up yapıp oyunu taşıma şansım yok.Ben gerekli ödemeyi yapıp kodu aldıktan sonra arkadaşıma bu kodu iletsem,o da bu kodla kendi bilgisayarına steam üzerinden oyunu indirip,aktive edebiliyor mu?Benim anladığım sistem böyle işliyor ama gözümden kaçan bir nokta da olsun istemiyorum.Sonra başım ağrımasın..

Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim,iyi günler....