1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Hybrid View

Quote Originally Posted by fkayadelen View Post
    merhaba...

steamdan accountları girmeden oyuna exe dosyasından direk nasıl başlarız
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2009

buradan bulabilirsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Arkadaşlar şimdi ben aldım bu oyunu, kendi bilgiasyarıma yükledim. Arkadaşla görüşme ihtimalim yok, şimdi ben ona nasıl verebilir bu oyunu? Ne yapmamız gerekiyor onun bilgisayarda da kullanabilmesi için?
    steam üzerinden oyun bilgisayarına yüklendi ise steam programı üzerinden oyunu bacupla sonra flash diske atıp baka bilgisayara yükleyebilirsin...
    Last edited by arneas : 27.Aralık.2008 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by arneas View Post
    steam üzerinden oyun bilgisayarına yüklendi ise steam programı üzerinden oyunu bacupla sonra flash diske atıp baka bilgisayara yükleyebilirsin...
    İşte sorun orada, benim arkadaşla görüşme ihtimalim yok. O benim hesapla steame giriş yapıp oyunu tekrar indiremez mi? Nasıl indirebilir?

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    İşte sorun orada, benim arkadaşla görüşme ihtimalim yok. O benim hesapla steame giriş yapıp oyunu tekrar indiremez mi? Nasıl indirebilir?
    tabiiki olur arkadaşına hesabının şifresini verdikten sonra aynı şekilde oda indirir... (fakat güvendiğiniz biri olsun)

[quote=arneas;1332331]C:\Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2009

buradan bulabilirsin

teşekkür ettim arneas...şuan işyerindeyim deniyemiyorum.fakat masaüstündeki fm exe kısayolunu tuşladığımda steam penceresi açılıyor ve hesap numarası istiyor.ancak hesap numaralarını girdiğimde oyun başlıyor.accountları girmeden başlıyamıyor muyuz?birde bu 5 sefer hakkı nedir bilgi verebilirmisin?başını ağrıttım kusura bakma...
    .
    .
    .

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2009

buradan bulabilirsin
    teşekkür ettim arneas...şuan işyerindeyim deniyemiyorum.fakat masaüstündeki fm exe kısayolunu tuşladığımda steam penceresi açılıyor ve hesap numarası istiyor.ancak hesap numaralarını girdiğimde oyun başlıyor.accountları girmeden başlıyamıyor muyuz?birde bu 5 sefer hakkı nedir bilgi verebilirmisin?başını ağrıttım kusura bakma...
    .
    .
    .
    1- oyunu aldıktan sonra sana verilen activasyon kodunu 5 kere kullanma hakkı verilir. bilgisayarın bozulma durumlarında oyunu tekrardan kurman gerektiği zaman bu haklarını kullanırsın ya da 5 ayrı bilgisayara oyunu yükleyip aynı kod ile aktif edip 5 orjinal oyuna sahip olabilirsin

2- sana verdiğim yukarıdaki yolları takip edersen steam'e girmeden oyuna girersin

1- oyunu aldıktan sonra sana verilen activasyon kodunu 5 kere kullanma hakkı verilir. bilgisayarın bozulma durumlarında oyunu tekrardan kurman gerektiği zaman bu haklarını kullanırsın ya da 5 ayrı bilgisayara oyunu yükleyip aynı kod ile aktif edip 5 orjinal oyuna sahip olabilirsin

2- sana verdiğim yukarıdaki yolları takip edersen steam'e girmeden oyuna girersin

tekrar saol...ben ilk defa kurdum bu durumda 4 hakkım kalmış oluyor değil mi?bu konuda de-activasayon varmı online olarak.örneğin pc ye format atmadan yada oynu silmeden hakkını geri iade edebiliyormusun?bu konuda bilgin varmı?

tekrar saol...ben ilk defa kurdum bu durumda 4 hakkım kalmış oluyor değil mi?bu konuda de-activasayon varmı online olarak.örneğin pc ye format atmadan yada oynu silmeden hakkını geri iade edebiliyormusun?bu konuda bilgin varmı?
    1- evet 1 defa kurulduysa 4 hakkın kalmış oluyor

2- bu adresten activasyonu geri alabiirsin

( http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/)

1- evet 1 defa kurulduysa 4 hakkın kalmış oluyor

2- bu adresten activasyonu geri alabiirsin

( http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/)

teşekkür ettim...

Mesaj Yetkileri