Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
İngiltere liginde ne olacağı asla önceden bilinmez tahminlere aldırma fakat karşında bir çok rakip var... Arsenal - M.United - Liverpool bunlar sadece 3 ü .. başarılar
teşekkürler ama bu lıgde rakıp 3 degıl 19 hepsı tehlıke arz eden takımlar valla ısımız zor

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Evet abisi Shearer ve Sutton müthiş ikilisinden sonra bir türlü beklenen başarıyı yakalayamadılar.Gerçi bizde de zaman zaman oldu Kocaelispor'da müthiş bir forvet ikilisi yakalamıştı Ergun,Saffet ,Bursaspor keza öyle Mususi-Ercüment,bir ara Gaziantep,bir ara Gençler fakat bir türlü işi şampiyonluğa getiremediler.95'de Blackburn bu işi başarmıştı.

Neyse uzun lafın kısası başarılar dilerim Mustafacım. Güzel bir kariyer olacak bu sene bu takım için olabilecek en iyi yerde bitirip seneye patlama yapmanı umuyorum.
abi takımda ıyı futbolcu az var başarıyı yakalamk tabıkı zor ancak bende gençlere yonelerek elımden gelnı yapacagım ılerıkı yıllarda

Quote Originally Posted by DisCo View Post
Başarılar diliyorum.
teşekkürler burakcım

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
başarılar Mustafa abi
teşekkürler Ali

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
BAŞARILAR ARKADAŞIM

kariyerimede beklerim
teşekkürler ugrarız oralarada

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
basarilar dostum uzun soluklu ve basarili bir kariyer dilerim..
Takıp edeneımzı cok olursa sıkılmadan ılerlerımve uzun olacak dıye tahmöın edıyorum en azından 9.03 cıkana kadar surer

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
BaşarıLar,inşaLLah zevkLi bir kariyer oLur
zevklı olacak ya inşallah teşekkür ederim

Adrien'de Blackburn'de

Sportnli oyuncuyu yarısıs taksıtle 2.9m€ya takıma kazandırdık bu oyuncu gelecek vaadeden oyunculardan bırısı.