-
26.Aralık.2007, 07:50
10 yildir cesitli maneger serileri ile bu oyunlari oynuyorum. sanirim 3 veya 4 yildir da `fm` serisini oynuyorum. Ama bu yil hakkaten `FM` serisindeki hatalardan biktim. 9.0.2 update inin sadece lisansli urunlere has olmasi benim icin bardagi tasirtan son damlaydi.Artik Birakiyorum elveda sana `Fm`, elveda sana manager oyunlari, elveda size bu forumlarda bizlere genc yetenekler onerenler. Sizi kasten abuk sabuk oyun yapan ve sonrasinda updatelerinin sadece lisansli kullanicilara has oldugu emperyalist oyun sektorunun kollarina birakiyorum.(ki bunluda belirtmek isterim ki hayatinda hic online fm oynamamis sadece hafta sonlari dar vaktinde fm oynayan, lisansli urun almak icin 100ytl ye yakin bi mebla odemek icin gelir duzeyi yeterli olmayan benim gibi bircok insanin duygularini dile getirdigime inaniyorum)
not:admin ve yoneticilerden site icerigine aykiri icerikli (korsan yanlisi) konusma yaptigim icin ozur dilerim,ama bunlarin dile getirilmesi gerektigini dusunuyorum.
size de elveda diyorum adminler ve boylece uninstall deyip `fm` i kalbime gomuyor sizlere de saygilar diyorum
Mesaj Yetkileri