1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Eskişehirspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1965 View Post
    Sevgili Mustafa , bir şey soracaktım . Emre Özkan transferinde , Eskişehirspor kulübünün opsiyon hakkı var mı ? Yoksa Emre Özkan , 1.5 yıllık dönemi bitirince BJK kulübüne geri mi dönecek ?
    Herhangi bir opsiyon bildiğim kadarıyla yok, 1.5 sene sonra geri dönecek tabi bu süre zarfında başka gelişmeler olmazsa.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Herhangi bir opsiyon bildiğim kadarıyla yok, 1.5 sene sonra geri dönecek tabi bu süre zarfında başka gelişmeler olmazsa.
    Hmm .. Teşekkürler bilgi için . Emre eğer memnun kalırsa , Bjk kulübünle görüşüp Eskişehirspor'da kalmak istiyorum , transferde kolaylık sağlamanızı bekliyorum derse , o zaman bonservisi ile gelir tahminim .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Emre Özkan konusunda açıkçası bir bilgim yok. Ama o belli olur 5 Ocak'tan sonra. Evet bazı isimler dolaşıyor. Bugün bir transfer daha açıklanabilir, açıklanmayabilirde. Youla 9 ideal gibi şu an.
    Diğer arkadaşlara ipucu verelim . Türkiye liglerinin en iyi yerli forvetlerinden birisi ile anlaşıldı , şuan ki kulübüyle olan ufak sorunlarını çözmeye çalışıyor . Bir tane de tüm Türkiye'nin dikkatle izlediği ve geleceğin en iyi yerli futbolcularından biri olması beklenen bir isimle anlaşılmak üzere . Fakat büyük ihtimal kiralık olarak anlaşılacak . Çok yakında kampa katılması bekleniyor . Yabancı oyun kurucu ise Youla'nın eski takım arkadaşlarından birisi . Bu kadar yeter
    Last edited by 1965 : 27.Aralık.2008 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri