Teşekkürler Şemsi. Umarım dediğin gibi bir kariyer geçiririz.

İlk başta oyun durumumuzu sunalım:

Sezona iddialı girebilmek ve iyi bir kadro kurabilmek için kolları sıvadık ve transferler yaptık. İşte gelenler ve gidenler:

Gelenler:

Gidenler:

Transferde taraftarımızı mutlu eden Appiah, Uğur Yıldırım, Erhan Küçük ve Hatem Trabelsi transferlerini gerçekleştirdik. Bu transferlerden sonra takımımızın önemli 11 oyuncusuna bir göz atalım:

Vanja İvesa:

2.05 metrelik dev kaleci şu an dünyanın bilinen en uzun boylu futbolcusu. Yan toplarda ve hava toplarında son derece iyi. Ayrıca cesareti ve birebirdeki başarısıylada dikkat çekiyor 31 yaşındaki dev kaleci.

Luka Vucko:

1 numaralı stoperimiz şu anda. Daha iyisini bulabileceğimi de sanmıyorum. Hava toplarında çok etkili. Boyuna rağmende hızı oldukça iyi 1.97’lik stoper...

Safet Nadarevic:

Ona güvenip stoper transferi yapmadım. Yanılacağımıda düşünmüyorum. Bosna-Hersek’li milli stoperimiz Nadarevic’e bu sezon çok iş düşecek. Markaj ve top kapma özellikleri iyi seviyede...

Hatem Trabelsi:

Bizim gibi lige yeni çıkmış takımlar için tam biçilmiş kaftan. Transfer bedeli ödemeden takımınıza dahil edebiliyosunuz ve oldukça tecrübeli. Ayrıca birçok kez milli forma terletmiş ve Avrupa’nın bir çok liginde oynamış bir oyuncu. Ondan bu sezon çok şey bekliyoruz...

Seyfo Soley:

İşte bir biçilmiş kaftan daha. O da aynen Trabelsi gibi bir çok kez milli forma giymiş bir oyuncu. Hatırlarsanız adı birkaç yıl öncesinde Beşiktaş ile anılmıştı. 28 yaşındaki Soley stoper, ön libero ve orta sahanın ortasında oynayabiliyor.

Stephen Appiah:

Bu transferin olacağına ihtimal dahi vermiyordum. Fakat gerçekleşti. Oyuna sakat başlayan ve yaklaşık 1 ay bizi yanlız bırakacak olması hiç önemli değil. Zaten bir kaç maç kaçıracak ki bu kaçırdığı maçları ileride telafi edecektir. Appiah’ı anlatmaya gerek yok sanırım...

Uğur Yıldırım:

Eski frikik yarışması şampiyonu. Daha önce ligimizde Sivasspor ve Gaziantepspor formalarını giydi. Kendini gösteremedi. Takımımızın önemli bir parçası ve umarım kendisini gösterir...

Erhan Küçük:

Transferini en zor gerçekleştirdiğimiz oyuncu. Transferinde Konyaspor, Kayserispor,Gaziantepspor ve Gençlerbirliği ile büyük bir yarışa girdik ve kazanan taraf biz olduk. Kendisinden çok şey bekliyoruz...

Ve sıra geldi en ilerideki 3 oyuncumuzu tanıtmaya. Bu 3 oyuncu büyük bir olasılıkla lig boyunca gol ve hücum yükümüz üstlenecekler. Onlara Uğur Yıldırım ve Erhan Küçük eşlik edecek. İşte bu 3’lünün 1’si:

Stjepan Poljak:

Takımın beyni. Bütün ataklarımızı yönlendirecek oyuncu. Soğukkanlılığı, yerinde pasları ve tekniği ile ön plana çıkıyor. Yapacağı asistler, atacağı ekstra gollerle bize büyük katkı sağlayacak.

Serdar Özbayraktar:

Taraftarın sevgili bir nevi amigosu. Fiziksel ve mental özellikleri bakımından takımın yıldızı. Hızı, cesareti, dayanıklılığı, inatçılığı ve attığı gollerle tanınan bir oyuncu. Takımın gol yükünü üstlenecek oyunculardan biri. Bu sezon ligde gol kralı olacağını (önemli bir sakatlık geçirmezse) düşünüyorum. Bakalım Serdar ben haklı çıkaracak mı?

Souleymane Youla:

Türkiye liginde forma giymiş Türkiye’nin havasını koklamış oyunculardan biri. Hızı, iyi top saklaması, iyi pozisyona girmesi ve bu pozisyonları genellikle değerlendirememesi ile tanınan oyuncumuz. Serdar’la birlikte ağır stoperlere karşı çok iş yapacaklarını düşünüyorum. Onun görevi Serdar ile birlikte gol atmak ve Serdar’ı gol pozisyonuna sokmak...

Bakalım bu sezon ligi nerede bitireceğiz. Taraftarımızı mutlu edebilecek miyiz? Hedefimiz; lige çıktığımız bu ilk sezonda taraftarlarımıza ve tüm Türkiye’ye iyi futbol izlettirmek. Bu futbol sayesinde Avrupa’ya gitmek ve bir zamanların efsanesini tekrardan canlandırmak. Umarım hedeflerimize ulaşırız. Fazla hazırlık maçı yapmadık. İşte hazırlık maçlarımız:

Sıradaki maç:

Turkcell Süper Lig 1.Hafta:

Eskişehirspor - Ankaraspor