Es-Es Fırtınası !
Eskişehirspor , Anadolu futbolunun önderliğini etmiş , Anadolu futbolunda devrim yapmış güzide bir kulübümüzdür.Onca başarıdan sonra , Eskişehirspor bir gerileme sürecine girmişti.12 yıldır süper lig yüzü görmeyen Eskişehirspor , bu yıl gerçek yerine geri döndü.Hani derler ya '' Efsane Geri Döndü '' diye.İşte o misal , tam dönüş yaptı Eskişehirspor.Bakalım Eskişehirspor , Anadolu'nun şampiyonluk özlemine son verebilecek mi ? Mustafa Ekici hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu açıklasa da taraftarlar şimdiden şampiyonluk havasına girmeye başladı.Bu Es-Es çok can yakar , bizden söylemesi.
TSI Gazetesi Köşe Yazısı / Akın Tunç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Souleymane Youla'dan Çarpıcı Açıklamalar !
Eskişehirspor'un siyah incisi Souleymane Youla gazetemiz TSI'ya önemli açıklamalarda bulundu.''Bu yıl takıma harika transferler yapıldı ve bu doğrultuda büyük hedefler konuldu.Amacımız takım olarak Avrupa Kupaları'na katılmak.Bunun için çok çalışmamız gerek.Önümüzde uzun bir maraton var.Benim kişisel hedefim ise gol krallığı.Çok gol kaçırıyor diye beni eleştirenler şimdi ne düşünüyorlar acaba ? Performansımı devam ettiricem ve yıl sonunda hem takımım hem ben zirvede yer alıcaz.Bonservisim Lille'de , fakat ben burda mutluyum ve Eskişehirspor'da kalmak istiyorum '' diye konuşan Youla , konuşmasını '' Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski Es ...! '' tezahüratıyla bitirdi.