1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: İngilizler 'Ali Sami Yen' dedi!

Hybrid View

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Listeye bakıldıgında zaten ingiliz stadlarının kaynadıgı görülüyor. Pek objektif olmamış Ali Sami Yen'de de nasıl hatıraları oldugunu biliyoruz. Listede olması gayet normal. Benim gözüme ilk carpan, Wastfalen'in alt sıralarda olması. Benim bakışımda ilk 5 e rahat girer.
    Konuyu önce ben yorumlasaydım benzer şeyler yazardım.Ali Sami Yen'in kesinlikle ilk 10 da olması gerekirdi.Westfalen'in de öyle.La Bombonera'nın dünyanın en etkileyici atmosferlerinden olduğunu biliyorum, o da üstlerde olmalıydı.İnönü'yü unutmaları ayıp olmuş.Hayırlısıyla Seyrantepe'de bu statlar arasında yerini çok geçmeden alacaktır.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Konuyu önce ben yorumlasaydım benzer şeyler yazardım.Ali Sami Yen'in kesinlikle ilk 10 da olması gerekirdi.Westfalen'in de öyle.La Bombonera'nın dünyanın en etkileyici atmosferlerinden olduğunu biliyorum, o da üstlerde olmalıydı.İnönü'yü unutmaları ayıp olmuş.Hayırlısıyla Seyrantepe'de bu statlar arasında yerini çok geçmeden alacaktır.
    Daha stad full dolmuyor birde ilk 10'amı gircek?İnönü Stadı bu listede yoksa hiç boşuna diğerlerine bakmayın.Ciddiye almamak gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Daha stad full dolmuyor birde ilk 10'amı gircek?İnönü Stadı bu listede yoksa hiç boşuna diğerlerine bakmayın.Ciddiye almamak gerek.
    Berkay bu yoruma gülerim . Kadıköy her maçta full degil mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibob View Post

Turkiye de " WELCOME TO HELL " yazisini o stad meshur etti. Ingilizlerin en cekindigi stad, okul arkadaslarimin Turkiyede bildigi tek stad ismi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Turkiye de " WELCOME TO HELL " yazisini o stad meshur etti. Ingilizlerin en cekindigi stad, okul arkadaslarimin Turkiyede bildigi tek stad ismi
    Bunun üstüne konuşmak yersiz. Bu liste biraz da tanınırlık ile alakalı...

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"
    Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
    Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    Sadece önemli kişilerin söylediklerini ekledim. Türkiyede "Hell" kavramı ASY'de doğdu zaten Dediğim gibi avrupa maclarında hala "Hell" ama Ligde derbiler hariç öyle oldugu söylenemez.

Atmosferin yanında tanınırlık da listeyi etkilemiş...

Mesaj Yetkileri