Manchester City'i bu forumda en iyi tanıyan benim.Transferlerini beğenmedim.Gereksiz transferler yapıp kadroyu şişirmişsin.Sadece Veloso ve Faubert transferini beğendim.iyi başlamışsın,başarılar...Faubert'te gereksiz bir transfer olmuş aslında.
Manchester City'i bu forumda en iyi tanıyan benim.Transferlerini beğenmedim.Gereksiz transferler yapıp kadroyu şişirmişsin.Sadece Veloso ve Faubert transferini beğendim.iyi başlamışsın,başarılar...Faubert'te gereksiz bir transfer olmuş aslında.
durmak yok yola devam
evet çok iddialı konuşmalar. neyse
kadromuz şişkin değil gayet derin bir kadrodur. her mevkinin bir yedeği bulunmaktadır.
Faubert konusuna gelince; orta yapmasını bilmeyen beklerle oyun oynamam çünkü beklerimizin mantalitesi çok yüksek sürekli ileri çıkıyorlar. richards ve onuohayla çizgiye inip saçma sapan bir orta yapıp kontra yemektense. fizik olarak ona hem yakın hem de daha teknik oyuncuları oynatmayı yeğlerim.
sol bekimize gelince defansım önde basıyor hızlı ve pozisyon alması iyi oyuncular lazımdı tafforeau alındı. kolarov da onun yedeğine çekildi.
veloso transferine gelirsek. veloso benim takımımda yedek çünkü dmc miz sürekli pres yapıyor. work rate ve staminası daha yüksek olan fernandesi oynatıyorum. zhirkov petrov un yedeğidir o transfer hakkında diyecek bişe yok çünkü taktiğe göre natural pozisyonu aml olan orda oynayacak oyuncu yok. riquelme as yuncu olarak alındı ama yedek oldu. elano formasını kaptırmadı. philipsin yokluğunda elanoyu oraya çekerek riquelme ye de şans veriyorum.
moutinhoya gelince benim orta saha daki futbolcumun zeki olmasını istediğimden kaynaklanıyor. johnson çok iyi bir oyuncu ama moutinhonun paslarının yanında johnson biraz sönük kalıyor gibi.
işin kısası ben transfer yapmayı sevmem ama oynayacağım taktiğe oyuncu bulmam lazımdı hepsi de bulundu.
man city i iyi tanıyor olabilirsiniz. ama taktiğimi benden iyi bilemezsiniz.
teşekkür ederim yorumunuz için.