Sayfa 5 / 896 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    İbisevic'in geleceğini sanmıyorum fakat Fred gelebilir. Hatta şöyle diyeyim Adriano gelir İbisevic gelmez.
    Ben o kadar ümitsiz değilim,Güiza'ya verdikleri parayı verseler gelir bence.Bir de 24 yaşında İbisevic yani bizde oynadıktan sonra satabiliriz rahatlıkla.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şu an için Hoffenheim satmaz İbisevic'i Enes. Sende biliyorsun onun takımları için ne kadar değerli olduğunu...
    I'm back...

Merhaba Arkadaşlar,

Fenerbahçe'ye İbisevic,Fred ve Adriano lazım değil. Alex'i yollayıp. Yerine Semih-Güiza ikilisinin sakatlandığında yerini doldurabilecek bir forvet alınmalı.

En önemlisi orta saha'ya transfer yapılmalı. Bu adam Aurelio ve Senna sitilinde olmayacak bu adam Appiah sitilinde olacak.

Kalede artık bu işin Volkan'la yürüyemeyeceği anlaşıldı. Aziz Yıldırım sezon başında bir kaleci alabiliriz demişti. Keşke alsaydı. Cidden Volkan ile bu iş yürümez. Adamın iyi kalecilik yapması için keyfini bekliyoruz ve Defans'la hiç anlaşamıyor.

Defansa'da artık sağlam bir,iki yedek şart.

ve iki kanata'da gerçek kanat oyuncuları alınmalı. Deivid sağ kanatta falan oynamıyor hep Alex'in bölgesine kaçıyor. Zaten Defans'a hiç gelmiyor. Bir kanat oyuncusunun ilk görevi topla birlikte çizgiye inip orta açmaktır. Siz hiç Deivid'i çizgide gördünüz mü? Bırakın çizgiyi duran toplar harici orta açtığı gördünüz mü?

Uğur Boral’ı gerçekten seviyorum ama bazen ne yaptığını bilmiyor. Pas vermesi gerekirken şut çekiyor, şut çekmesi gerekirken pas veriyor. Kendisine çok güveniyor. Tamam, güzel ama sahada çok saçmalıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse de Arda'dan sonra Türkiye’nin (Türk) en iyi kanat oyuncusu en azından bana göre.

Özetlemek gerekirse bir kaleci(GK), bir,iki defans(DC) oyuncusu,bir orta saha(MC) oyuncusu, iki kanata(MR,ML) birer futbolcu ve Alex’i yolayıp yedek forvet.

Sağlıcakla Kalın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ibisevic imkansıza yakın gelmesi. Hoffenheim'ın paraya ihtiyacı yok. Adamlar 2-3 yılda Bundesliga'nın Lyon'u olmayı hedefliyorlar, başkanları da para ile oynuyormuş, o yüzden takımın en önemli oyuncusunu satacagını hiç sanmıyırum...

Fred olabilir. Hatta Fenerbahce ciddiyse rahat alır bu adamı. Bi yerde okumustum. Fred maasımı yarıya indirin, yeterki oynatın demiş. Lyon TD si kabul etmemiş, o da %90 takımdan ayrılacak. Fred gelebilir; ama Güiza-Semih gibi 2 forvetin yanına Fredi de alırsan 3ünün de saglıklı oldugunu varsayalım, hangisi yedek oturur soru işareti. Fenerbahcenin forvete ihtiyacı var bu doğru ama bence yeri geldiginde yedek oturmayı sorun etmeyecek, semih ve güiza ya altenatif olabilecek bir forvete ihtiyacı var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Parayı veren düdügü çalar kanaatindeyim.Hiçbir kulüp için vazgeçilmez oyuncu yoktur istedikleri meblayı verdikleri sürece.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Fenerbahçe'ye İbisevic,Fred ve Adriano lazım değil. Alex'i yollayıp. Yerine Semih-Güiza ikilisinin sakatlandığında yerini doldurabilecek bir forvet alınmalı.
    Hayır, Alex'in takımda olduğu ve arkasına Appiah, Aurelio Tuncay ve Anelka gibi ortasahamızda kullanacağımız isimler alınmalı ve böylece Alex'i de kullanarak mükkemmel bir takım olmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 5 yıl önce yapıldığı gibi yeniden bir revizyona gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Alex'e bağlılıktan kurtulup yeni bir takım kurulması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Zaten sezon sonu büyük ihtimalle 2003-2004 sezonun başında yaptığımız gibi Ümit milli takımın iskeletini oluşturan futbolcuları takıma toplamaya çalışıcağız.Özer,Sercan,G.Emreciksin transfer ataklarının buna bağlı olduğunu düşünüyorum.Bunu yapmalarınıda bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper kaleci sezon sonuna kaldı

Ocakta kadroyu takviye etmeyi hedefleyen yönetimimiz, sezon sonu için de planlarını yapıyor. Gündeme gelen ilk isim ise bir kaleci... Vatan Gazetesi'nin 27 Aralık tarihli baskısında çıkan habere göre Kanarya, İspanya'da 5 sezondur

Espanyol forması giyen Kamerunlu Carlos Kameni için harekete geçti. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki file bekçisi, yönetimin 'yenileme' teklifini de kabul etmedi. Kameni'nin, sezon sonunda takımdan ayrılacağının kesinleşmesinden sonra da bir dönem Espanyol'da görev yapan Aragones, yönetime Kamerunlu'nun alınması yönünde rapor verdi.

Volkan Demirel'den memnun olmayan yöneticiler de bu rapor üzerine Kameni için düğmeye bastı. Kameni, İspanya Ligi'nde Casillas ve Valdes'den sonra en iyi kaleci kabul ediliyor. Ayrıca en iyi yabancı file bekçisi olarak gösteriliyor. Kamerunlu kalecinin en önemli artısı, sezon sonunda serbest kalacak olması.

Kaynak: Vatan

Biglia için rakip çıktı

Fenerbahçemizin transfer listesinde olan Lucas Biglia’ya, Serie A ekibi Napoli de talip oldu. Belçika’nın yüksek tirajlı gazetelerinden HLN, Arjantinli Biglia’nın Racing Genk maçında Anderlecht formasıyla son kez sahaya çıkacağını ve Ocak’ta başka bir takıma transfer olacağını duyurdu. Haberde, Napoli’nin Biglia’yı istediği belirtilirken, Fenerbahçe’nin de uzun bir süredir transfer için devrede olduğu, oyuncuyu Türkiye’ye getirmeyi planladıkları vurgulandı. Anderlecht kulübünün ise futbolcusunun da görüşlerini alarak, en yüksek bonservis bedelini ödemeyi kabul eden kulübe Biglia’yı vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Kaynak: Akşam

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İbiseviçi satacağını sanmıyorum Hoffenheimin bu kadar iyi giderken takım ama fredi albilir fb ancka bence fbde forvete ihtiyac yok kanat oyuncularına ihtiyacı var ve önliberoya kadroya baktığımızda orta saha oyuncuları deividi saymazsak uğur maldonado selçuk colin kazım josico bu oyuncular fb takımın kalitesinin altındalar kanımca orta sahayı güçlendirirse fb golcülaerde daha verimli olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

6 tane sağlam yabancı, 2 tane de potansiyelli yabancı gencimiz olsaydı, ne güzel olurdu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Devre arası için Biglia ve Özer kaçırılmaması gereken 2 önemli futbolcu. Sezonu sonu da Alex'in arkasına bir dünya yıldızı alınması gerekiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da mücadele edemeyeceğimiz için yabancı kaleciye şimdilik gerek yok Acilen transfer isteyen bölgeler var . Basında Özer ve Gökhan isimleri geçiyor da Yönetim şu Kazım işini ne yapacak çok merak ediyorum

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hayır, Alex'in takımda olduğu ve arkasına Appiah, Aurelio Tuncay ve Anelka gibi ortasahamızda kullanacağımız isimler alınmalı ve böylece Alex'i de kullanarak mükkemmel bir takım olmalıyız.
    Merhaba,

O futbolcuları şuan Fenerbahçe almaya kalksa maddi olarak Galatasaray'dan hiçbir farkımız olmaz. Çünkü, Appiah8 MN €'ya almıştık, Aurelio'da 8 MN € diyelim, Tuncay'a 10 MN € desek, Anelka'yı şuan hiçbir şekilde alamayız ama onada 15 MN € desek toplam: 41 MN € + Buna futbolculara vereceğimiz yıllık maaşları da eklesek 70 MN €’ya patlar peki bu transferler kimin için Alex'in iyi oynaması için peki siz bir futbolcu için 70 MN € harcayan bir kulüb gördünüz mü?

*Not: 70 MN € (Avro) = 100 MN $(Dolar)

Sağlıcakla Kalın.

Nesil
    2006

Merhaba,

O futbolcuları şuan Fenerbahçe almaya kalksa maddi olarak Galatasaray'dan hiçbir farkımız olmaz. Çünkü, Appiah8 MN €'ya almıştık, Aurelio'da 8 MN € diyelim, Tuncay'a 10 MN € desek, Anelka'yı şuan hiçbir şekilde alamayız ama onada 15 MN € desek toplam: 41 MN € + Buna futbolculara vereceğimiz yıllık maaşları da eklesek 70 MN €’ya patlar peki bu transferler kimin için Alex'in iyi oynaması için peki siz bir futbolcu için 70 MN € harcayan bir kulüb gördünüz mü?

*Not: 70 MN € (Avro) = 100 MN $(Dolar)

Sağlıcakla Kalın.
    Ben bu oyuncular alınsın demedim. Bunun gibi oyuncular alınsın dedim. Tuncay, Aurelio bize geldiğinde Türkiye dışında kimse bu oyuncuları tanımıyordu. Anelka'nın kariyeri bitmişti. Appiah yedekti. Şuan Appiah'ı bütün dünya kulüpleri peşinde. Anelka bizde yedek iken şimdi İngiltere liginde gol kralı Tuncay desen yarın ya Chelsea ya da Man. Utd'da... Bunun gibileri bulduk bir daha bulabiliriz.

Benim en üzüldüğüm nokta ise Rıdvan Dilme'nin söylediği laftır, bir kaç sezon önce bu takımda Anelka yedekti ve oyuna sonradan alınıyordu. Şimdi ise ilkonbire Anelka gibi isim aranıyor. Nereden nereye geldik...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Basının şu fred takıntısını anlamak mümkün değil, kendimi bildim bileli fred Fener'e geliyor,
    ama şunu da belirtmek istiyorum Fenerbahçe yönetimi transfer konusunda gün be gün beni umutsuzluğa itiyor. Devre arasına hiçbir transfer planlanmamış, Gökhan Emreciksin imzaya geldi bir türlü atamadı. Eğer son dakkaya oyuncu transfer etmiş olmak için 2-3 adam alacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Sadece Emreciksin'a şu imzayı attırsınlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

şu an bence takımın forvet ihtiyacı yok hele ki yabancı forvet.Alınacaksa yerli genç bir forvet alınabilir ama zaten tek forvet oynuyoruz ve kadromuzda Semih ile Güiza var.Fred'e falan gerek yok bence.

Ben bu oyuncular alınsın demedim. Bunun gibi oyuncular alınsın dedim. Tuncay, Aurelio bize geldiğinde Türkiye dışında kimse bu oyuncuları tanımıyordu. Anelka'nın kariyeri bitmişti. Appiah yedekti. Şuan Appiah'ı bütün dünya kulüpleri peşinde. Anelka bizde yedek iken şimdi İngiltere liginde gol kralı Tuncay desen yarın ya Chelsea ya da Man. Utd'da... Bunun gibileri bulduk bir daha bulabiliriz.

Benim en üzüldüğüm nokta ise Rıdvan Dilme'nin söylediği laftır, bir kaç sezon önce bu takımda Anelka yedekti ve oyuna sonradan alınıyordu. Şimdi ise ilkonbire Anelka gibi isim aranıyor. Nereden nereye geldik...
    eee yine potansiyel 70 MN €'luk takımı Alex için harcıyorsun ve o tip futbolcuları kim bulacak? O dediğin futbolcuları Hakan Bilal Kutluap zamanında alındı. Bakın Hakan Bilal Kutluap gidince Fenerbahçe'nin adam gibi bir transferi yok. Alex'i bile Hakan Bialal Kutluap getirdi.

Ayrıca Anelka'nın kariyeri bitmişti diyorsun. Anelka, Fenerbahçemize gelmeden önce Liverpool'un transfer listesindeydi ve Man. City maddi durumu çok kötüydü. Man City'nin Anelka'yı o kadar ucuza satıcağını mı düşünüyosun?

Ve en önemlisi bu saydığın bütün futbolcular hepsi bir arada oynadılar mı? Oynadılar ve netice ne oldu 0(Sıfır). Bak dediğin sistem hiçbir işe yaramıyor.

Anelka kimin yüzünden yedekti? Peki bu Anelka kimin yüzünden gitti?Anelka gittikten sonra Fenerbahçe'de Alex olduktan sonra Avrupa'da başarı yakalaması zor diyen Anelka değilmiydi. Anelka’nın dediği çıktı mı?

Beş Yıldır Alex var ve Şampiyonlar Ligi grubunda bir kere çıktık ve bu sezon içinde Aziz Yıldırım Şampiyonlar Liginde final oynayacağız demişti. Ben daha görmedim, hedefi Şampiyonlar Ligi finali olup da sadece iki puan toplayan takım.Aziz Yıldırım Galataray’ın UEFA Kupası için tesadüf demişti. Gerekçecide tekrarlanamamasıydı. Bende diyorim ki Galataray UEFA Kupasını aldıktan sonra SUPER Kupayı ardında Şampiyonlar Liginde Çeyrek final oynadı bu tesadüf ise Fenerbahçe’mizin tesadüfün babasıdır.

Sağlıcakla Kalın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beş Yıldır Alex var ve Şampiyonlar Ligi grubunda bir kere çıktık ve bu sezon içinde Aziz Yıldırım Şampiyonlar Liginde final oynayacağız demişti.
    Bu takıntıyı anlamak mümkün değil. Her sene takım çok iyi oynadı, Alex mi etkisiz eleman olarak kaldı ? 9 puanla UEFA'ya gittiğimiz sezon asistlere bir gözat. UEFA'da Alex'in yaptıklarına bir gözat. Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi asist kralı kimdi ? Alex Maradona değil ki arkasına Josico'yu, Maldonado'yu koysan bile alsın topu, çalımlasın 10 kişiyi gitsin gol atsın.

Alex'in arkasına Alex'e serbest oynama rahatlığını verecek oyuncular gerekiyor. Orta saha ile Alex bağlantısını durmadan yana top atan Maldonado sağlayamaz, Josico'yu ilerde gören var mı ? Defans ortasaha arası gömülüyor. Geriye kalan Selçuk; yeteneği sınırlı, attığı paslar geçiyor veya geçmiyor. Dolayısıyla Alex kendi yerinde oynamıyor geriye geliyor. Alex geriye geldiği için Güiza ile arada kopukluk oluyor. Bu kopukluk hücum gücümüzü kırıyor.

Her kaybedilen maçtan sonra faturanın Alex'e kesilmesi can sıkıcı. Eğer sözleşme yenilenmezse yeri doldurulamaz. Onun yerini doldurabilecek kapasitede oyuncuları Türkiye'ye getiremeyiz. Umarım Aziz Başkan yakın zamanda sözleşmesini yeniler ve spekülasyonlara meydan bırakmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

eee yine potansiyel 70 MN €'luk takımı Alex için harcıyorsun ve o tip futbolcuları kim bulacak? O dediğin futbolcuları Hakan Bilal Kutluap zamanında alındı. Bakın Hakan Bilal Kutluap gidince Fenerbahçe'nin adam gibi bir transferi yok. Alex'i bile Hakan Bialal Kutluap getirdi.

Ayrıca Anelka'nın kariyeri bitmişti diyorsun. Anelka, Fenerbahçemize gelmeden önce Liverpool'un transfer listesindeydi ve Man. City maddi durumu çok kötüydü. Man City'nin Anelka'yı o kadar ucuza satıcağını mı düşünüyosun?

Ve en önemlisi bu saydığın bütün futbolcular hepsi bir arada oynadılar mı? Oynadılar ve netice ne oldu 0(Sıfır). Bak dediğin sistem hiçbir işe yaramıyor.

Anelka kimin yüzünden yedekti? Peki bu Anelka kimin yüzünden gitti?Anelka gittikten sonra Fenerbahçe'de Alex olduktan sonra Avrupa'da başarı yakalaması zor diyen Anelka değilmiydi. Anelka’nın dediği çıktı mı?

Beş Yıldır Alex var ve Şampiyonlar Ligi grubunda bir kere çıktık ve bu sezon içinde Aziz Yıldırım Şampiyonlar Liginde final oynayacağız demişti. Ben daha görmedim, hedefi Şampiyonlar Ligi finali olup da sadece iki puan toplayan takım.Aziz Yıldırım Galataray’ın UEFA Kupası için tesadüf demişti. Gerekçecide tekrarlanamamasıydı. Bende diyorim ki Galataray UEFA Kupasını aldıktan sonra SUPER Kupayı ardında Şampiyonlar Liginde Çeyrek final oynadı bu tesadüf ise Fenerbahçe’mizin tesadüfün babasıdır.

Sağlıcakla Kalın.
    Herşeyi geçtim, Alex'in şu ana kadar yaptığını başka hangi yabancı oyuncu yaptı? Hadi herşeyi geçtim Alex kadar bizde uzun süre kalan yabancı oyuncu oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Anelka kimin yüzünden yedekti? Peki bu Anelka kimin yüzünden gitti?
    Premier Lig sevgisinden dolayı gitti. Anelka Türkiye'ye kariyerini tamamlamaya gelmedi, kendini tekrar kanıtlayıp büyük kulüplere gitmek ve Fransa Milli Takımına girmek için geldi.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 28.Aralık.2008 at 15:49 Reason: harf hatası
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Herşeyi geçtim, Alex'in şu ana kadar yaptığını başka hangi yabancı oyuncu yaptı? Hadi herşeyi geçtim Alex kadar bizde uzun süre kalan yabancı oyuncu oldu mu?
    bncede doru soyluyorsun alexi elestirmek cok yanlis adam 5yilda neler yapti bu sene aragones yuzunden boyle formsuz oldugunu dusunuyorum !!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gerçekten Hoojdonk'uda Anelka'yıda gönderen Alex
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet gözükmeyin gözüme diyerek sözleşmelerini feshetti Alex. ( ! )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bende Alex'in takımda kalmasını istiyorum ama bazı gerçekleride göz ardı etmemek lazım.

Alex oynamayı sevdiği oyuncularla oynar oynamayı sevmediklerine pas atmaz.Zamanında biz Nobre çok iyi olduğu için değil Alex Anelka'ya pas atmadığı için Anelka yedek oturabiliyordu.Keza Kezman'da öyleydi.

Bunu en büyük nedeni bu oyuncalar hem Alex'ten daha ünlüydü hemde Alex'ten çok para alıyorlardı.Alex'te egolarını tatmin ediyordu bu takımın lideri benim diyordu.

Pardon Alex başkan mı oldu Fenerbahçe'de herkesten habersiz,oyuncu gönderiyor.

Alex Fenerbahçe Spor Kulübünde sembol olma yolundaki futbolculardandır.Şu anki formsuzluğunun sebebi arkasında çalışkan bir ortasaha olmaması diye düşünüyorum.Saha içinde 25-30 metre arasında gidip gelen,koşmayan mücadele etmeyen Josico'lu,Maldonado'lu ortasahalarla biz daha çok yıldızları,gol krallarını harcarız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Anelka ile de, Hooijdonk ile de Alex'in arası çok iyiydi.
    Anelka gittiğinde Alex hakkında çok iyi şeyler söyledi.

Biraz daha herşeye hemen yazayım, hemen saldırayım hırsını bırakırsan çok sevinirim.Yanlış bildiğin bir şeyi iddia etmiş oldun şimdi.

Tuncay Hooijdonk ile para yüzünden tartıştı.Hooijdonk Daum ile geçinemedi.
    Anelka sürekli oynatmadığı, sağ kanata koyduğu için Daum'u istemedi, Daum gittiğinde orta sahası sorunlu Fenerbahçe'nin toparlanamayacağını sandı.Zico onunla sadece 1 saat konuşabilmiş, eğer daha uzun süre kalsa idi kesinlikle ikna ederdi.

Alex'in değeri para ile ölçülemez.Alex bambaşka bir oyuncu, o olguyu bir tek Hooijdonk ile yaşadı Türkiye yabancılarda, futbolun mental yanını, doğru insan olmayı öğretebilecek çok az insan var.

-------------------------------

Alex´in Kösesi

2008 ve 2009

Por Alex
    26/12/2008 14h32

2008 bitti-bitiyor. Bu yılın muhasebesini yapacak olursak bence iyi bir yıl geçirdik. İlk altı aylık periyotta Lig Şampiyonluğunu kazanamadık ama UEFA Şampiyonlar liginde çok önemli bir başarı yakaladık ve çeyrek finale kadar yükseldik.

İkinci altı aylık periyotta ise; Şampiyonlar liginde ve ligde çok kötü bir başlangıç yaşadık ve ben bazı sakatlıklar geçirdim. Maalesef Şampiyonlar liginde ki eksiğimizi telafi edemesek de sonrasında ligde ki konumumuzu toparladık ve şuanda iyi bir duruma geldik Eğer ilk yarının son resmi maçını da kazanırsak ilk yarıyı lider bitirme şansımız olacak (ilk yarının son maçı 25 Ocak´ta oynanacak). Artık aksilikler geride kaldı ve bundan önceki iyi sonuçların verdiği güvenle diyebilirim ki ikinci sezon daha iyi olacak.

Geçmişte yaşadıklarımızdan dersler çıkarmalı ve geleceğe bakmalıyız. Ben de şuanda kendi bakış açımdan geleceğe bakıyorum. Inanıyorum ki takım olarak hem ligde hem Türkiye kupasında sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Bununla paralel olarak kendi geleceğimi de düşünmeye başladım. Şuana kadar dört teklif aldım. Hepsi kaliteli takımlar ve benim futbolumdan istifade etmek isteyen ekipler‚ bu yönüyle çok sevindim.

Diğer taraftan‚ Fenerbahçe´nin durumunu anlamıyorum. Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içinde ki çalışmam da her zaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şuana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman Fenerbahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim.

Tabii ki de benim ilk tercihim Fenerbahçe´dir. Ama - diğer tekliflerin de varlığı ortadayken - en fazla verimli olabileceğim ve değerimin bilineceği yerde oynamayı da düşünmek zorundayım.
    2009´dan benim istediğim işte budur.

Saygılar ve herkese iyi yıllar‚
    Alex

http://www.alex10.com.br/tr2/pessoal...lex.asp?id=412
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu haberi sabah okumuştum. Umarım yönetim yanlış ipler çekme peşinde değildir. Çekilecek bir ip varsa Aragones'in ipidir. Alex'le sözleşme yenilenmemesi halinde ise yönetim kendi ipini de çekmiş demektir. Zira Appiah-Aurelio yerini Maldonado-Josico'ya, Tuncay yerini Uğur'a bıraktı. Yönetim son zamanlarda yer doldurma konusunda başarılı değil. Belki de Alex'in yerini doldurma konusunda Aragones gibi Ali Bilgin'e güveniyorlardır.

Biraz mübalağa ile; bu takımda Alex'e sözleşmesini kendisinin yazması lüksü tanınmalıdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu haberi sabah okumuştum. Umarım yönetim yanlış ipler çekme peşinde değildir. Çekilecek bir ip varsa Aragones'in ipidir. Alex'le sözleşme yenilenmemesi halinde ise yönetim kendi ipini de çekmiş demektir. Zira Appiah-Aurelio yerini Maldonado-Josico'ya, Tuncay yerini Uğur'a bıraktı. Yönetim son zamanlarda yer doldurma konusunda başarılı değil. Belki de Alex'in yerini doldurma konusunda Aragones gibi Ali Bilgin'e güveniyorlardır.
    Aragones'i göndermenin Alex'i göndermekten farkı yoktur.

Aragones bu takımda bazı kalıplaşmış kalıntıları temizliyor, takımın kötü gitmesini eleştirmek kadar yanlış bir iş olamaz.Eldeki rotasyon kısıtlı, daha kötüsü tüm oyuncular geride oynamak zorunda olan oyuncular.

Türkiye'de fizik ile oynamaya çalışan bir Aragones var ve Türkiye'de bu riski alarak kimse böyle oynamayı planlamıyor, herkes pasif oyunda kalıyor.Aragones'in takımı geriye çekme girişimi olamaz, Atatürk'ün Osmanlıca'yı birden kesmesi, Türkçe yayınlatması gibi birşeydir.Biraz zaman geçecek, sabır.

Aragones 6 ay derken, başmbaşka bir oyunu oturtmak için 6 ay dedi, kadronun geçen seneki oyunu oynaması için değil.

Eldeki kadro Zico'da olsa yine fazlası olmazdı, en iyi hali yine geçen seneki.ŞL finali isteniyorsa o devrimini gerçekleşmesini kabul edeceksiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aragones'i göndermenin Alex'i göndermekten farkı yoktur.

Aragones bu takımda bazı kalıplaşmış kalıntıları temizliyor, takımın kötü gitmesini eleştirmek kadar yanlış bir iş olamaz.Eldeki rotasyon kısıtlı, daha kötüsü tüm oyuncular geride oynamak zorunda olan oyuncular.

Türkiye'de fizik ile oynamaya çalışan bir Aragones var ve kimse böyle oynamayı planlamıyor.Aragones'i takımı geriye çekme girişimi olamaz, Atatürk'ün Osmanlıca'yı birden kesmesi, Türkçe yayınlatması gibi birşeydir.Biraz zaman geçecek, sabır.

Eldeki kadro Zico'da olsa yine fazlası olmazdı, en iyi hali yine geçen seneki.ŞL finali isteniyorsa o devrimini gerçekleşmesini kabul edeceksiniz.
    Aragones istediği sistemi şu şartlar altında Fenerbahçe'ye uygulatamaz. Kaldı ki kendi açıklamalarında da var. 2-3 yıl gerekiyor şeklinde. Adamlar 5-6 yıl içinde Almanya 3. liginden gelip Bundesliga'nın tepesine oturuyor, Aragones ise çeyrek final oynamış takımla galibiyet yüzü göremeden evine dönüyor. Ayrıca Aragones transfer istemiyormuş. Sezon sonu da çıkar; '' zaten şampiyon olamayacağımızı biliyordum '' der işin içinden çıkar.

-----------

Fenerbahçe'de yönetimi Gökhan Emreciksin'le anlaşmasının ardından " Yerli futbolcu transferini" kapatmayı planladığı ortaya çıktı.

Teknik direktör Aragones'in "Ara transferde gelecek oyuncunun takıma uyum sağlaması çok zor olur ..." mantığından hareket eden sarı- lacivertli yönetim " yüksek maliyetli yerli futbolcuların transferinde geri adım attığı belirtildi.

Yarın Başkan Aziz Yıldırım'la biraraya gelecek olan teknik direktör Aragones'in " Mevcut kadrom bana yeterli..." görüşünü tekrarlayacağı belirtilirken, transfer konusunu tamamen Aragones'in insiyatifine bırakılacağı ifade edildi.

Fenerbahçe yönetimi Maldonado'nun yerine transfer edilmesi planlanan yabancı futbolcu transferini de sezon sonuna bıraktıklarını açıkladılar.

İki gün sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Volkan, Alex, Deivid, Lugano, ve Selçuk'la anlaşmak için masaya oturacakları öğrenildi.

LigTV
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 5 / 896 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon

Mesaj Yetkileri