Kendimden Hic beklemedigim birsey yaptim ve 7 defansif oyuncuyla ciktim maca... tabi ilk yardida darma duman ettiler.. ikinci yarida ise
normal taktigimize donus yaptik.. Beceri farki iste en kral forvetimizin bitiriciligi 11 olunca ikinci yarida cektigimiz 5 sut daglara taslara gitti
ama bu takim bir dunya devine karsi onuruyla mucadele etti ve ozellikle 2. yarida resmen hirpaladi munihi...

Iste hazirlik Maclarimizin bi ozeti. takimdan gercekten memnunum ozellikle
yeni transferlerimiz gercekten cok iyi mucadele veriyolar...

Ilk Lig Macimizda Cankiri Bld. ile Karsi Karsiya geldik ve ozellikle macin 2. yarisindaki
Oyunumuzla Mactan galip ayrilmayi bildik.. taraftarimiza guzel bir sezon acilis
Hediyesi oLdu..

Ve transfer Sezonuda Sona erdi.. Iste gelen giden tablomuz

Ve transferine En cok sevindigim oyuncu.. Fransadan getirdik ve gelismeye son derece
uygun bir oyuncu...

Ikinci Macimizda Grubun Guclu Ekibi Akcabat Sebatspor ile Karsi karsiya geldik
ve akcabat Sebatsporun etkili oyununa karsi gelemedik..Erhan Celenk Bugun
Savunmamizi alt ust etti ve onu durduramadik... Yozgatsporlu oyuncular A.Sebatspor un golunden sonra Hakeme uzun sure golun elle atildigi yonunde itiraz ettiler

Ligde 3. Macimiz Erzurumspor ile oynadik. Gerci Ne kadar oynadik denilebilir bu mac icin bilinmez ama
tel tel dokulduk. Kendi evimizde kendi sahamiza kapandik resmen. Erzurumspor top oynatmadi. Ve Sagolsun Ankaraspordan Kiralik gelen Mehmet Oner Forvetlerimize Nazire yaparcasina oyle guzel bir sut vurdu ki kaleye Kalecimizin Cikarmasi imkansizdi

Bu mactan sonra Taktiksel degisikliklere gitmeyi dusunuyorum. Tek forvetten cif forvete donus yapcaz..

4.Macimizde Corumspor la oynadik ve Yine Hüsrana ugradik.. Istedigim Hic birseyi Takima Yansitamiyorum.. Yine bos balon ataklar kacirilan bir penalti.. SOnumuz Hayir olur ins.

ilk 4 mac sonundaki Puan tablosu

Ilk 4 mac sonucunda istedigimiz yerin cok cok altindayiz ama Bunu Degistirmek icin Cok Cabaliyorum..

5. Macimizda rakip Tokatspor du ve Ortada Bir Mucadele olarak gecti mac.. Buldugumuz Firsati degerlendirdik ve maci kazanmasini bildik.. Ama hala istedigim oyunu yansitamadim sahaya...

galibiyet Sonrasi Takimi Ateslemek icin Ethem Hoca Oyuncularina Testi Kebabi ismarladi :Pp

6. Haftada pazarspor onundeydik Ve fm 2009 La klasiklesen Bu Sozu Bu Macta Soyledik..

ADALETIN BU MU FM !!!!

Kaybettik ama takimdan Memnunum...