1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetimimizin 8 milyon pound ek transfer bütçesi yaratması devre arası planlarımızda değişikliğe gitmemize neden oldu... Öncelikle sistemimin en önemli mevkilerinden olan DMC'ye çok sağlam bir oyuncu almam gerekti... İlk işim Miguel Veloso'ya teklif yapmak oldu. Uzun süren pazarlıklar sonu; 5 milyon'u peşin olmak üzere 11 milyonu da 24 ay taksitle ödemek şartıyla Portekiz'li yıldızı Fiorentina'lı yaptık...

VARAN 1:
    Miguel Veloso Fiorentina'da!!!

Kadroda düşünmediğimiz isimleri satılık listesine koyduk. İlk olarak; Massimo Gobbi'yi Westham'a 3 milyon pounda sattık. Ardından Per Kroldrup'u 2,3 milyona Portsmouth'a yolladık. Jorgensen Martin'i de 500 bin pounda Torino'ya gönderdik.
    Transfer bütçemiz 5 milyon pound civarı oldu bu gelişmelerle.

Vaan Der Vaart'ın akibetini merak ettiğimden profiline bir göz atmak istedim. Bir de ne göreyim; Madrid satılık listesine koymuş 6 milyon Pound istiyor.
    500 bin pound peşin, 5 milyon pound'da 24 ay taksitle ödemek şartıyla Hollandalı yıldızı renklerimize bağladık.

VARAN 2:
    Rafael Van Der Vaart Fiorentina'da!!!

İnter, Real Madrid, Chelsea gibi dünya devleri Alessandro Gamberini'yi renklerine bağlamak için büyük bir yarışa girmişlerdi. Yapılan saçma sapan teklifleri reddettim hep. Sonra İnter'in 17,5 milyon pound'luk teklifi gelince önce biraz düşündüm ve 27 yaşına gelmiş oyuncumuzu daha iyi bir fiyata satamayacağımı düşündüğümden kabul ettim. Transfer bütçemiz birden 18 milyon pounda kadar yükselmişti.
    Hemen Gamberini'nin yerini doldurma arayışlarına girdim...

Cristian Zapata aklıma gelen ilk isim oldu ve başladık pazarlıklara. Al aşağı ver yukarı derken 10 milyon pounda Zapata'yı da kadromuza dahil ettik.

VARAN 3:
    Cristian Zapata Fiorentina'da!

Sezon başında PSG'den transfer ettiğimiz Sakho'dan henüz istediğim performansı alamıyordum. Bir kaç kez yaptığı hatalardan kritik puan kayıpları yaşadık. O yüzden transfer bütçesi olarak geriye kalan 7 milyon poundu da başka bir defans oyuncusu almak için kullanmak istedim... Aradığım adam uzağımda değildi. Sezon başında Torino'ya transfer olan Brezilya'lı Thiago Silva'yı hedef olarak seçtim. Uzun süren pazarlıklar sonrası; 2,5 milyon pound peşin, 4,5 milyon pound 24 ay taksitle ödemek şartıyla Thiago Silva'yı renklerimize kattık.

VARAN 4:
    Thiago Silva Fiorentina'da!

İşte gelen giden tablosu:

E artık bu bombalardan sonra biraz beni teşfik etmenizi istiyorum arkadaşlar

Sizin de katkılarınızla daha zevkli bir kariyer olacağını düşünüyorum...
    Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 13:47

Mesaj Yetkileri