-
29.Aralık.2007, 20:32
Nuri ne yaptı 5 senedir bana bi söylermisin? Dortmund'da 2 sezon yedek bekledi sonra kiralık olarak Feyenord'a gönderildi, tam toparlıyor derken tekrar Dortmund'a döndü ve yine kulübede beklemeye başladı. Böyle bir oyuncu nasıl neden a milli takımda oynasınki. Nuri daha çok genç bir oyuncu. Gelecek vaadediyor. İleride tekrar form tuttuğu zaman zaten mili takımda oynayacaktır. Ferguson-Ronaldo ilişkisinin Nuri-Terim ilişkisiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Nuri'nin tek yapması gereken maçlarda oynamak ve iyi performans sergilemektir. Bunu yapıpta milli takıma çağırılmazsa ben sana haklısın derim. Arda, Caner, Batuhan demişsin. Arda zaten milli takımda ve kendi takımında banko oynuyor. Caner'in formda olduğu ve milli takımı hakettiği söylenemez. Batuhan desen çok genç ve a milli takım forması bana göre ona şu anda baya uzak. Nuri yetenekli buna birşey demiyorum. Hemde çok yetenekli, ama Nuri bir okadar da formsuz. Üstelik Nuri'nin henüz çok genç olduğunu ve ileride form tuttuğunda milli takıma ne gibi katkılar yapabileceğini unutmayalım.
Mesaj Yetkileri