Ben sana zaten dikkat ettiysen ismi geçen oyuncular süper işler yaptı da milli takıma alınmıyorlar demedim, konuyu çarpıtma! Mentörlük önemli oyuncuların kariyerini olumlu etkileyen bir olaydır ve olması gereklidir ve uzaktan yakında alakası olup olmadığı senin fikrindir, ikisinin arasındaki ilişki öyle değildir ama öyle olmalıdır çünkü Nuri bir zamanlar geleceği çok parlak bir oyuncuydu ve biraz Fatih Terim'in ilgisizliği, biraz Nuri'nin yanlış takım tercihleri buna çanak tuttu. Bu çocuğun bir akıl hocası olsaydı böyle olmazdı. Şu an mevlüt için yaptığını zamanında Nuri için neden yapmadı acaba? Bu adamın illa Terim de olması gerekmiyor tabii ki, Jürgen Klopp da olabilirdi ama o da Nuri'ye güvenmiyor. O zaman iş Terim'e düşüyor. Onu daha iyi bir yöne kanalize etmesi gerekiyor. Kısacası, benim anlatmaya çalıştığım şey bu oyuncuların formda olup olmaması, milli takıma alınıp alınmaması değil, bu oyuncuların nasıl milli takıma kazandırılacağı. Ben demiyorum ki tutun bu formsuz adamları milli takıma alın. Ama bir formsuzluk da 5 yıl sürmez değil mi? Ha banane Nuri'den, ben posası çıkmış Emre'den gayet memnunum diyorsanız ona da diyeceğim bir şey yok.